revo Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 se poate intamopla oricui- nu-i motiv de bucurie, indiferent de culoarea politica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 (editat) QUOTE(Andrei Silvasanu @ Jul 25 2006, 10:21 PM) Stiti ce m-am gindit eu,daca omul e pasionat de motorete,sigur intra si pe forum...sau macar citeste nu?Exista posibilitatea sa se ascunda foarte bine in spatele unui user-name.Poate am discutat fara sa stim cu el.E de-al nostru de aici...Ar fii frumos sa mergem,cu toate ca ne vom oprii la poarta!Pentru el ca om si motorist sa fie un gest de solidaritate nu cred ca or sa ne opreasca ... eu m-am gandit deja: apar cu casca in mana si ii spun portarului ceva de genul - am un prieten motociclist care a patit un mic accident si e aici la dvs ... as putea sa il vizitez? oare ce o zice? Rusine, daca era un alt motociclist a-ti fi mers la spital, nu cred sunt multi care ar merge la spital sa vada un motociclist pe care nu il cunosc la spital, se vorbeste de solidaritate dar de unde cand unii dintre noi nici macar nu saluta, ca nu mai vorbesc de ajutor la nevoie va salut cu farul Editat Iulie 25, 2006 de ariman11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_ipaq Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 Intr-o tara normala la cap, oficialitati de rang asa inalt, NU AR TREBUI lasate sa conduca pe perioada mandatului. E pana la urma o chestiune de securitate nationala. Cum ar fi ca Tariceanu sa moara intr-un accident de motocicleta? Sau Basescu sa rateze un semafor si sa moara infipt intr-o masina la volan? Eu spun ca nu ar trebui sa fie permis asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 (editat) @ariman11:se intimpla. citeste forumul si ai sa vezi @big ipaq: de asta nu-i lasa sa calatoreasca cu acelasi avion; pica unu, ramine celalt. Editat Iulie 25, 2006 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 Vorba lunga, saracia omului. Thomas, ne vedem la Arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Silvasanu Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 Vorba lunga, saracia omului. Thomas, ne vedem la Arc Vin si eu la arc cu un prieten,ne vedem acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 @ariman11:se intimpla. citeste forumul si ai sa vezi tot ce se poate, nu te contrazic dar sunt foarte putini motocicilsti, tot respectul pt ei, dar eu vb din experienta mea, ca stateam intins pe sosea si baietii treceau veseli..............., inca odata respect ptr cei care fac asa,cat despre restul,sanatate.............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 cine vine sa ii facem o vizita la elias? poate il ajuta la psihic Si sa ne exprimam si noi parerea despre marirea vlorilor in vama si despre noua taxa de inmatriculare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aztec Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 (editat) Intr-un fel e bine ca nu a intrat cineva pe contrasens si sa-l loveasca, ca iesea un mare vuiet natiobnal ca cineva a incercat sa-l omoare.. daca ar fi un om normal, cred ca s-ar numi "neadaptarea vitezei la starea carosabilului " sau ceva asemanator dar ma mai intreb, de ce s-a apucat SPP-ul sa ridice de la locul accidentului motocicleta, inainte de constatarea politiei, intr-un accident cu victime.. Editat Iulie 25, 2006 de aztec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 Ce sa mai zicem.......sanatate multa..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 ceva imagini nu are nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 ceva imagini nu are nimeni? http://www.hotnews.ro/images/articole/imgzoom_53593.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateo45us Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 cred ca sunt pe www.antena3.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gath Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 Motocicleta iti asigura aproape aceeasi protectie ca o masina....!!! ati auzit-o si pe asta? ce dobitoci... plus de asta tariceanu are doar niste zgirieturi si piciorul un pic julit.......la cum arata masina aia de praf doar un picior rupt ? e cam trasa de par faza. Si chiar asa: tariceanu e bagat in APIA adica tocmai organismul care sustine cu ardoare taxe mari pt masini ca sa poata omul sa vinda citrolenul la greu.Din partea mea numai urari de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 au aratat niste filmulete cu ridicarea motorului. din ce se vedea, motorul nu e varza (aratau spatele dar fata aia mare din jurul farului nu era sparta-cu-bucati-lipsa). l-au aratat si pe un nene tinerel, genul economist-avocat-agentImobiliar cum intra in masina politiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 ceva imagini nu are nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateo45us Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 au aratat niste filmulete cu ridicarea motorului. din ce se vedea, motorul nu e varza (aratau spatele dar fata aia mare din jurul farului nu era sparta-cu-bucati-lipsa). l-au aratat si pe un nene tinerel, genul economist-avocat-agentImobiliar cum intra in masina politiei Cine "au aratat"? Ca s-a vorbit aici de aproape toate posturile tv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 stiti ca in accidentul de dimineata de la pucheni a murit unul de-al nostru? /index.php?showtopic=54656 s-a anuntat ceva in media? nici vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateo45us Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 (editat) stiti ca in accidentul de dimineata de la pucheni a murit unul de-al nostru? /index.php?showtopic=54656 s-a anuntat ceva in media? nici vorba Nu fi carcotas! S-au dat accidente cu motociclisti la tv si era vorba despre oameni normali, nu vedete. Dar nu poti sa dai in fiecare zi un accident din asta, depinde de gravitate si, mai ales, de informatie. Daca afli si filmezi dai, daca nu .... Editat Iulie 25, 2006 de mateo45us Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 chiar mi-as dori sa nu aiba subiecte din astea, ca si asa 1/2 din stiri sint de c..t, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateo45us Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 (editat) chiar mi-as dori sa nu aiba subiecte din astea, ca si asa 1/2 din stiri sint de c..t, Pai, asta ofera realitatea (vorbesc de 1/2 )! Editat Iulie 25, 2006 de mateo45us Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto fly Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 Intr-o tara normala la cap, oficialitati de rang asa inalt, NU AR TREBUI lasate sa conduca pe perioada mandatului. E pana la urma o chestiune de securitate nationala. Cum ar fi ca Tariceanu sa moara intr-un accident de motocicleta? Sau Basescu sa rateze un semafor si sa moara infipt intr-o masina la volan? Eu spun ca nu ar trebui sa fie permis asa ceva. Sunt foarte multi demnitari din alte tari,care practica in continuare placerile vietii. motocicleta nu este un scaun electric.urasc politicienii,nu si motociclistii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R.A. Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 Domnule Prim Ministru insanatosire grabnica!Si nu va faceti probleme,fierul se repara...sanatate sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_ipaq Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 Sunt foarte multi demnitari din alte tari,care practica in continuare placerile vietii. motocicleta nu este un scaun electric.urasc politicienii,nu si motociclistii. Probabil, dar nu pe drumuri publice. Cand termina mandatul n-au decat sa faca ce doresc. Basescu sa conduca o masina? Parca nu era legal pe perioada mandatului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 Domnule Prim Ministru insanatosire grabnica!Si nu va faceti probleme,fierul se repara...sanatate sa fie! Tariceanu e sefu mare la firma care incearca sa devina importator Harley in RO ... nu fierul e problema lui... deficitul de imagine va fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate