moonspell Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 Din pacate a mai murit un motociclist Azi noapte in Sacalaz-Timis a fost un accident mortal in care motociclistul,pe un Kawa de 750 si-a pierdut viata.O masina i-a taiat fatza intrand in depasire inaintea unei bariere..fara alte comentarii... Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 Dumnezeu sa il odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 Stie cineva amanunte??? Sa-l ierte Dumnezeu fe nefericit... iar familiei indoliate... sincere condoleante! Cum s-a intamplat chestia??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 (editat) R.I.P. E super groaznic cu dementii astia...Si eu era sa ma fac praf acum vreo doua zile la fel...Condoleante familiei! Editat Iulie 30, 2006 de easybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 s a mai dus un frate ? Frate motorist odihneste te in pace !! Dumnezeu sa l ierte. Condoleante familiei si prietenilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 RIP..cine era motociclistul?.ce numar de inmatriculare avea?..sau ce alte detalii putem afla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moonspell Postat Iulie 30, 2006 Autor Share Postat Iulie 30, 2006 RIP..cine era motociclistul?.ce numar de inmatriculare avea?..sau ce alte detalii putem afla? Il chema Silviu,avea 41 de ani si doi copii...era din Timisoara.Nr de inmatriculare nu il stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 RIP. Condoleante familiei si prietenilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 R.I.P... Haideti sa facem ceva... Asa nu se mai poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 R.I.P...altceva...ce as putea sa mai zic?!... Daca pot cumva sa ajut in orice fel, sa ma anuntati, sunt in TM pana in septembrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 R.I.P... Condoleante familiei si celor ce l-au iubit si apreciat in vre-un fel. Imi este groaza sa aud cum se moare din neglijenta unor idioti, cu IQ-ul mult sub minimul necesar pentru a participa la trafic... DOMNILOR POLITISTI, TREZITI-VA! ..o firimitura fin painea pe care o inghititi zilnic a fost platita de omul asta in taxe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 ajunsi in piata la Arad am aflat si noi vestea trista RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 Condoleante familiei si prietenilor Cat despre animalul de sofer , ma lasa fara cuvinte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahonen Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 r.i.p. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaMishto Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 Inca unu'... tot mai multzi, pe zi ce trece... Sa-i fie tzarana ushoara! RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 RIP... Of, oare cand cineva va pune piciorul in prag si va da in stanga si in dreapta in cei care nu respecta regulile de circulatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 RIP Era sa cat pe ce sa o patesc si eu..pe dig, intre Galati si Braila, un dobitoc a intrat in depasire ignorandu-ma complet, desi veneam din contrasens..a crezut ca incape intre mine si masina depasita..nu m-am pierdut cu firea, am luat dreapta cat am putut si mi-a smuls oglinda, daca era cu 20cm mai aproape de mine.. Sa ne fereasca Dumnezeu de dobitoci d-astia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnymoto Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 Sa-i fie tzarana ushoara! condoleante familiei R.I.P. P.S. accidentul s-a produs in Timisoara pe strada Closca in dreptul bisericii din Mehala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate