dany_oldmoto Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 Ce se intampla?Nu mai este nimeni pasionat de IJ 49?Incep restaurarea lui.Adica al meu.Am zis restaurare,pentru o expozitie sau doua.Incerc sa-l fac si functional dar nu voi merge cu el.Avand in vedere cunostintele tale despre acest model te invit Lolo sa treci pe la mine si sa ne uitam impreuna ca sa vedem ce-i mai trebuie.Bunu. pasionati sint destui de ij49 dar motociclete nu prea sint,modelul ij49 a fost si la noi mai putine, ceva de genul awo fata de sport. multe au ajuns din pacate la fier vechi sau macalarite de niste pusti.. niste foto nu ar strica inainte de restaurare,sint fan inrait al modelului ij49 mult spor la reconditionare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 pasionati sint destui de ij49 dar motociclete nu prea sint,modelul ij49 a fost si la noi mai putine, ceva de genul awo fata de sport.multe au ajuns din pacate la fier vechi sau macalarite de niste pusti.. niste foto nu ar strica inainte de restaurare,sint fan inrait al modelului ij49 mult spor la reconditionare Cu placere poze da e in stadiul de morman de fiare ca l-am desfacut detot.Am si cromat din el de am dubii la unele piese ca ar fi de la el.Astept vizita lui Lolo care chiar le are pe ijuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iosifnicu Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 Ce se intampla?Nu mai este nimeni pasionat de IJ 49?Incep restaurarea lui.Adica al meu.Am zis restaurare,pentru o expozitie sau doua.Incerc sa-l fac si functional dar nu voi merge cu el.Avand in vedere cunostintele tale despre acest model te invit Lolo sa treci pe la mine si sa ne uitam impreuna ca sa vedem ce-i mai trebuie.Bunu. Mai suntem ! Al meu asteapta de 2 ani sa-l restaurez. Mai am nevoie de ceva piese greu de gasit: cutia cu bobina, contactul si releul de incarcare,aripa fata,stopul,oala farului si alte chestii ¨marunte¨(tobe originale,ornamentele rezervorului samd) Poza este pentru Lolo ID si nu numai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 Mai suntem !Al meu asteapta de 2 ani sa-l restaurez. Mai am nevoie de ceva piese greu de gasit: cutia cu bobina, contactul si releul de incarcare,aripa fata,stopul,oala farului si alte chestii ¨marunte¨(tobe originale,ornamentele rezervorului samd) Poza este pentru Lolo ID si nu numai. Daca gasesti doua stopuri ia-le pe amandoua si unu sa fie pentru mine.Multam anticipat.Sunt sigur ca vei gasi la mine in "ograda"ceva interesant pentru tine in schimbul lui.Bunu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 14, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2010 @iosifnicu - era si timpul sa apari pe aici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 15, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2010 Pune o poza mai mare ca sa vad si detaliile. Ai cumparat IJ 49 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 Ai detaliile in semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 asta e aia de pe bikeshop la 300 euro? Imi e lene sa mai caut acum dar stiu ca am dat ieri de una asemanatoare pe bikeshop la 300 e si ma gandeam ca este un pret bun la cat de completa arata.Oricum mult spor la treaba, ij-ul 49 pot spune ca este o motocicleta adevarata...destul de mare, as vrea sa o si aud Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 16, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2010 IJ 49 are un pacanit specific. Nu cred ca exista alta motocicleta care se aude la fel. Daca il auzi la relanti vei crede ca se va opri insa ala e mersul motorului. Asta este farmecul motocicletei IJ 49 - pacanitul - datorat avansului centrifugal. Poza cu siguranta fuzibila originala din "cutia neagra". Multumesc @HondaSan ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 IJ 49 are un pacanit specific.... pai da, pacane dimineata, la pranz si joia... Ai bai Lolo, las-o cu pacaneala, vino cu poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 16, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2010 O sa vin cu poze imediat ce am sa reusesc sa gasesc suport pentru motocicleta in vederea montarii pieselor. Pana atunci stau si ma uit si eu la piesele care stau insirate prin sufragerie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 Ok, poza cu sufrageria... unde este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 Domnu Cristi, nu aveti cumva de terminat inventarul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 pai asta fac, da nu vin pozele, sa mai astept? ..sa nu mai astept? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 pai asta fac, da nu vin pozele, sa mai astept? ..sa nu mai astept? da ce te intereseaza atat pozele alea?Ca tu nu ai niciun gand de IJ 49,cred ca nici nu stii cum arata .Asa numai de rau ii ceri baiatului pozele.poate ca nici nu are vreo motocicleta.Ce te bagi tu? (aici vine piticul razacios).Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scafbikes Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 Ma gandesc ca poate e prea mult 2000 de iepuroi pentru un IJ 350 complet original si functional cu acte de UiE, dar mi-am zis ca trebuie sa va zic, poate poate e careva dispus sa dea banii astia pe un fier... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 17, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2010 Daca as avea banii eu as da. Au fost faricate doar 117000 buc. in doar 3 ani. Nu cred ca mai exista 100 buc. intregi (nu zic functionale sau inscrise in circulatie). Mesaj completat Pune niste poze cu "fierul". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rove Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...953-343109.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rove Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...953-343109.html Daca o mai fi valabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 Nu mai e de multisor. In schimb gasiti unul fara acte la Ilie de la km23. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 17, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2010 Fara acte si fara "cutia neagra". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...953-343109.html Cu exceptia farului si astopului restul este origial si bine pastrat.Merita din plin banii.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 17, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2010 +caneaua +intinzatorul limitatorului furcii. sa continui ? (oricum sunt chestii minore) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 +caneaua +intinzatorul limitatorului furcii. sa continui ? (oricum sunt chestii minore) Da seile e bune si filtru si rotile si multe altele.Merita banii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate