BIKE4FUN Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 Salut ! Suntem onorati sa va innvitam la cea de-a doua editie a Viking Moto Party pe 11, 12, 13 August 2006, Asteptam toti bikeri din tara dornici de o distractie buna. Pentru bikeri sositi vineri avem o mancare si o bere gratis. Pentru detalii: http://www.vikingmc.ro/Enter.htm Afalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 Mi-e motorul in rodaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urcu Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 vinee baiatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BIKE4FUN Postat August 6, 2006 Autor Share Postat August 6, 2006 Ne vedem vineri Urcu si trei zile numai distractie, fete si motoare frumoase! . Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 Poate apar si eu pe acolo, sper doar sa gasesc un/o pasager/a ca e cam departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackBone Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 eu va sfatuiesc sa mergeti,ca am fost anul trecut si,sincer merita!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
John Paul Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 noh ... cred ca vin si io acolo pana la urma .. cu Jawa din BM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andypro Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Am auzit ca e tare de tot. Dati ceva detalii ca sa vad ca eram chitit sa ma duc la Odorhei dar din cate am auzit Satu Mare e una dintre cele mai tari evenimente. Vreau detalii sa ved unde ma duc. Si cat de repede posibil sa putem sa ne intelegem si intre noi. Hai sa mergem. I'm IN. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoristu Virog Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 E de mers . Numaram banii si i dam bice . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bibiloi Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 O harta cu locatia se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BIKE4FUN Postat August 7, 2006 Autor Share Postat August 7, 2006 Intilnirea va avea loc in incinta strandului Satu Mare accesind http://www.harta-turistica.ro/maps/map.php...9&obj=13912 veti gasi locatia exacta. Distractia si voia buna garantata ! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_ninja Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Hai Cluju cu mic cu mare Daca vreti (shak) ma bag pe post de persoana de contact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 noh ... cred ca vin si io acolo pana la urma .. cu Jawa din BM Da geseu' ce are ? O harta cu locatia se poate? Intreaba de strand, toata lumea stie unde e. "Strandul cu apa termala" adica sa inteleg ca e un fel de Felix acolo? Eu stiam ca doar la Tasnad e. Vlad unde esti acum? In Cluj sau in SM? Nu mai e nimic, nici apa rece macar. Din pacate sunt interese pentru a-l lasa asa in paragina (vor unii sa-l cumpere eftin de tot) Vlad e in SM acum. @Bike4fun : poate ne vedem pe acolo, ca mi-am luat si eu mobra.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Cu strandul, vise! eram si eu putin tentat sa sar gardul anul trecut, dar cind m-am uitat mai atent, apa era intr-un singur bazin mic si intesat cu pensionari solzosi ca-i lasa primaria pe gratis. Distractie placuta altfel tuturor Clujenilor ce ajung si celorlalti, ca anul trecut exceptind faptul ca umblam dupa intrunire prin Carei a fost superfain si bine organizat. La strand va puteti duce la intoarcere, la Tasnad bifurcatie la dreapta, dupa Supuru De Jos cred, oricum pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoristu Virog Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 Care mergeti din Bistrita dati un semn de viata s-o punem de-un convoi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urcu Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 un nr de tel organizator exista in caz ca ratacesc de joi pe drum ? dar cazarea cum ati gandit-o ? si din bucuresti cine mai pleaca si cand?oricum plec de nebun si singur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoristu Virog Postat August 10, 2006 Share Postat August 10, 2006 Chiar nu merge nimeni din Bistrita, ce drecu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat August 10, 2006 Share Postat August 10, 2006 Da, se tzine? Daca da... bm... on the way... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat August 10, 2006 Share Postat August 10, 2006 Da, se tzine? Daca da... bm... on the way... Raul, da-mi un mesaj sau ceva cand ajungeti prin SM. Eu nu cred ca o sa ma duc la strand. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat August 10, 2006 Share Postat August 10, 2006 Vorbim de acest Satu Mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BIKE4FUN Postat August 10, 2006 Autor Share Postat August 10, 2006 Da, se tzine? Daca da... bm... on the way... Se tine cu siguranta. Acum am sosit de la fata locului si suntem gata sa incepem distractia. Pentru indrumari in caz ca va rataciti apelati-ma la nr 0744200110 Mihai si fac tot posibilul sa va aduc la locul partyului ! Asfalt ucat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 Vorbim de acest Satu Mare? Mai sti si alte orase cu acest nume ? Stai linistit, la cati motociclisti o sa fie, nu prea cred ca o sa se puna militzienii sa opreasca pe cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 (editat) Mai sti si alte orase cu acest nume ? Stai linistit, la cati motociclisti o sa fie, nu prea cred ca o sa se puna militzienii sa opreasca pe cineva. mai este in moldova ceva cu acest nume acum serios ............nu te opreste nimeni si nu cred ca a oprit pe nimeni politia , ca si anul trecut cand am fost ne-am plimbat in voie pe unde am vrut si am si poposit in centru pt o bucata buna de vreme. zicei ca postez aiurea nu? si m-ai trimis aici sa vad poze dar iar nika , am sa ashtept pana vine de la mare sa le vedem sau poate fac eu rost inainte de prin baia mare oricum am auzit ca iar a fost beton si sincer imi pare rau ca nu am putut sa ajung ps. aaaaaaa era sa uit .......ROAD nu mai fi asa de artzagos pe forum ca doar suntem oameni si mai greshim si noi Editat August 16, 2006 de cicioc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 (editat) mai este in moldova ceva cu acest nume acum serios ............nu te opreste nimeni si nu cred ca a oprit pe nimeni politia , ca si anul trecut cand am fost ne-am plimbat in voie pe unde am vrut si am si poposit in centru pt o bucata buna de vreme. zicei ca postez aiurea nu? si m-ai trimis aici sa vad poze dar iar nika , am sa ashtept pana vine de la mare sa le vedem sau poate fac eu rost inainte de prin baia mare oricum am auzit ca iar a fost beton si sincer imi pare rau ca nu am putut sa ajung ps. aaaaaaa era sa uit .......ROAD nu mai fi asa de artzagos pe forum ca doar suntem oameni si mai greshim si noi Stimabile Cicioc, In primul rand doresc sa-ti spun ca, si asa forumul e incarcat cu multe topicuri fara nici o informatie utila, de aceea nu gasim de multe ori ceea ce cautam. Asa ti s-a intamplat si tie in caest caz, cand nu ai gasit pozele. De aceea (am vb la modul cel mai general, nicidecum nu mi te-am adresat direct tie) am lansat rugamintea de nu a mai face topicuri despre ceva care exista deja. Reply-ul care ti le-am dat continea 2 link-uri fiecare cu unde te trimite. Unul la topicul asta (scria in paranteza "pt detalii") iar celalalt la topicul cu poze. Uite aici LINK-ul la postul meu. Da click pe "AICI" dupa care scrie "gasesti poze" si te va trimite la topicul cu poze. Despre "am sa ashtept pana vine de la mare sa le vedem sau poate fac eu rost inainte de prin baia mare " nu prea am inteles daca te-ai referit la mine sau nu. Legat de faptul ca sunt artagos.......ai spus-o si tu suntem oameni, mai gresim si noi. Poate ca sunt, dar asta pentru ca imi place sa fisu scurt si la obiect. Imi cer scuze daca te-am suparat, nu a fost cu intentie. Daca tot n-ai gasit pozele da un CLICK AICI Editat August 16, 2006 de Road Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 asa man mersi si fara suparari ca nu e cazulk mai ales intre noi. doar mi se paruse tonul cu care spuneai ca e cam dur , dar poate ma inshelasem eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate