snowball Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 caut garaj in zona lipovei. multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 nu are nimeni un loc in curte sau ceva undeva in complex? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Iulie 27, 2013 Share Postat Iulie 27, 2013 Chiar nici un loc, nimic in Lipovei ? Chiar nici un loc, nimic in Lipovei ? Tot eu.... Dupa luat la puricat zona, am gasit un garaj de inchiriat in Lipovei, paralel cu Borzesti. Pretul este de 150 lei / luna. Caut doi colegi pt a impartii chiria.Daca stiti doritori,va rog lasati-mi mesaj pe pm sau la tel 0761618791. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djraven79 Postat Septembrie 7, 2013 Share Postat Septembrie 7, 2013 Se gaseste cumva vre-un garaj sau un loc intr-un garaj prin zona Olimpia??Stadion Dan Paltinisan?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihaif2000 Postat Septembrie 12, 2013 Share Postat Septembrie 12, 2013 am inchiriat un garaj in zona Odobescu. Acum in el este un motor si mai este loc de unu. Daca e cineva interesat chiria este de 40 EURO/luna pe care o impartim la 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lydieekoto Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Nu stiu daca e locul potrivit sa postez un anunt aici dar am o mare rugaminte.Daca are cineva sau stie de inchiriat un apartament cu 3 camere in TIMISOARA in zona MALL-ARADULUI-TORONTALULUI-CIRCUMVALATIUNII-DACIA.As dori cu contract de inchiriere la FINANTE si fara firme de intermedieri imobiliare.TEL.CONTACT 0763539917,0721869359.sau 0758939851. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djraven79 Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Nu stiu daca e locul potrivit sa postez un anunt aici dar am o mare rugaminte.Daca are cineva sau stie de inchiriat un apartament cu 3 camere in TIMISOARA in zona MALL-ARADULUI-TORONTALULUI-CIRCUMVALATIUNII-DACIA.As dori cu contract de inchiriere la FINANTE si fara firme de intermedieri imobiliare.TEL.CONTACT 0763539917,0721869359.sau 0758939851. Aici e sectiunea de garaje...deci nu stiu daca se cade anunt de apartament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lydieekoto Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 (editat) E cineva curios sa impartim pe timp de iarna garajul cu masina mea,in ZONA ARADULUI aproape de MALL?Spatiul e modest,dar cred ca au loc un motor si o masina.Pretul e de 50 lei/luna.Alte relatii pe pm....sau la tel.0758939851 Editat Octombrie 22, 2013 de lydieekoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Se ofera garaj pentru motociclete pe Calea Lugojului la 4 benzi(langa intrarea in Ghiroda). 50 de lei pe luna. Detalii PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 super garajul de la ghiroda. cald, mare si foarte bun pret! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lydieekoto Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 E cineva curios sa impartim pe timp de iarna garajul cu masina mea,in ZONA ARADULUI aproape de MALL?Spatiul e modest,dar cred ca au loc un motor si o masina.Pretul e de 50 lei/luna.Alte relatii pe pm....sau la tel.0758939851 Se anunta timp ploios....INCA mai este valabil locul sub umbrelă..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel_tm Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Garaj pentru motociclete, pe timp de iarna,pazit.Mai sunt locuri pentru 7-8 motociclete;pentru cine doreste,se asigura intretinerea si pregatirea pentru sezonul urmator.Pret:40 lei/luna.Zona Fabric,langa turbina.Adresa la semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djraven79 Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Se ofera doua locuri de moto in garaj zona Lipovei (in spate la Ex.Borzesti) care doreste...care pofteste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Stie cineva vreun garaj de inchiriat/impartit in zona Stadion Dan Paltinisanu? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djraven79 Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 In zona aia a stadionul Paltinisanu caut si eu...si nu gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 In zona aia a stadionul Paltinisanu caut si eu...si nu gasesc vali, mi-am gasit pe lidia daca se face loc te anunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tankcsapda Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Salut! Am gasit un garaj in zona Dacia, e chiar langa bl Cetatii imediat dupa Gh Lazar. Ar fi cineva interesat sa impartim chiria?( putem baga 2-3 motoare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djraven79 Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 vali, mi-am gasit pe lidia daca se face loc te anunt. Anunta-ma...si unde pe Lidia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ushul Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Salut! Am gasit un garaj in zona Dacia, e chiar langa bl Cetatii imediat dupa Gh Lazar. Ar fi cineva interesat sa impartim chiria?( putem baga 2-3 motoare) salut! unde mai exact e?stau in zona si sunt curios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tankcsapda Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 salut! prima statie de tramvai dupa ce treci de intersectia gheorghe lazar cum mergi catre torontal. cauta pe maps: intrarea catul bogdan si acolo e garajul. da un semn pt detalii, as vrea sa stiu daca e sa-l inchiriem sau daca nu! 0740 199 234 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioprodi Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Buna Sar putea sa am eu loc in garaj incalzit in zona parcul Rozelor, momentan am 2 motociclete dar 1 o vand... si dupa ce o vand o sa mai fie loc de inca 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_74 Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 (editat) Salutare.Impart garajul unde tin masina(circul foarte rar cu masina), cu o motocicleta in zona DOROBANTILOR-MODERN,daca e cineva interesat .Pret rezonabil. Editat Aprilie 4, 2014 de Geo_74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 Buna Sar putea sa am eu loc in garaj incalzit in zona parcul Rozelor, momentan am 2 motociclete dar 1 o vand... si dupa ce o vand o sa mai fie loc de inca 1 Buna, Tine-ma la curent te rog, deocamdata nu am gasit nimic. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 Caut garaj pe Take Ionescu, zona ING/Inspectoratul de Politie sau in apropiere. Multumesc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 Loc in garaj disponibil in zona Lipovei, Borzesti (sf. Petru si Pavel) colt cu Stuparilor. Pret 70 de lei/luna Acces la scule, banc de lucru, la nevoie si curent electric. 0722794948 Edi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate