shally Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Inca caut pe langa parcul din bucovinei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skippa Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 caut loc in garaj sau garaj, pe langa spitalul judetean sau girocului, complex. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 caut loc in garaj sau garaj, pe langa spitalul judetean sau girocului, complex. si eu caut prin girocului, daca gasesc ceva te anunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 ms ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 Salut. Am nevoie de un loc in garaj in zona Lipovei-Borzesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 eu din lipovei caut in girocului-complex dupa ce gasesc te pun in legatura eu cu cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 (editat) Ms mult. Astept un semn de la tine. Unde este garajul,mai precis? Editat Iulie 1, 2013 de Zacopilu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 salut , daca are cineva 1 loc in garaj zona complex caut si eu,ms si astept pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowball Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 caut garaj in zona lipovei. multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 nu are nimeni un loc in curte sau ceva undeva in complex? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Iulie 27, 2013 Share Postat Iulie 27, 2013 Chiar nici un loc, nimic in Lipovei ? Chiar nici un loc, nimic in Lipovei ? Tot eu.... Dupa luat la puricat zona, am gasit un garaj de inchiriat in Lipovei, paralel cu Borzesti. Pretul este de 150 lei / luna. Caut doi colegi pt a impartii chiria.Daca stiti doritori,va rog lasati-mi mesaj pe pm sau la tel 0761618791. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djraven79 Postat Septembrie 7, 2013 Share Postat Septembrie 7, 2013 Se gaseste cumva vre-un garaj sau un loc intr-un garaj prin zona Olimpia??Stadion Dan Paltinisan?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihaif2000 Postat Septembrie 12, 2013 Share Postat Septembrie 12, 2013 am inchiriat un garaj in zona Odobescu. Acum in el este un motor si mai este loc de unu. Daca e cineva interesat chiria este de 40 EURO/luna pe care o impartim la 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lydieekoto Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Nu stiu daca e locul potrivit sa postez un anunt aici dar am o mare rugaminte.Daca are cineva sau stie de inchiriat un apartament cu 3 camere in TIMISOARA in zona MALL-ARADULUI-TORONTALULUI-CIRCUMVALATIUNII-DACIA.As dori cu contract de inchiriere la FINANTE si fara firme de intermedieri imobiliare.TEL.CONTACT 0763539917,0721869359.sau 0758939851. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djraven79 Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Nu stiu daca e locul potrivit sa postez un anunt aici dar am o mare rugaminte.Daca are cineva sau stie de inchiriat un apartament cu 3 camere in TIMISOARA in zona MALL-ARADULUI-TORONTALULUI-CIRCUMVALATIUNII-DACIA.As dori cu contract de inchiriere la FINANTE si fara firme de intermedieri imobiliare.TEL.CONTACT 0763539917,0721869359.sau 0758939851. Aici e sectiunea de garaje...deci nu stiu daca se cade anunt de apartament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lydieekoto Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 (editat) E cineva curios sa impartim pe timp de iarna garajul cu masina mea,in ZONA ARADULUI aproape de MALL?Spatiul e modest,dar cred ca au loc un motor si o masina.Pretul e de 50 lei/luna.Alte relatii pe pm....sau la tel.0758939851 Editat Octombrie 22, 2013 de lydieekoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Se ofera garaj pentru motociclete pe Calea Lugojului la 4 benzi(langa intrarea in Ghiroda). 50 de lei pe luna. Detalii PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 super garajul de la ghiroda. cald, mare si foarte bun pret! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lydieekoto Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 E cineva curios sa impartim pe timp de iarna garajul cu masina mea,in ZONA ARADULUI aproape de MALL?Spatiul e modest,dar cred ca au loc un motor si o masina.Pretul e de 50 lei/luna.Alte relatii pe pm....sau la tel.0758939851 Se anunta timp ploios....INCA mai este valabil locul sub umbrelă..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel_tm Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Garaj pentru motociclete, pe timp de iarna,pazit.Mai sunt locuri pentru 7-8 motociclete;pentru cine doreste,se asigura intretinerea si pregatirea pentru sezonul urmator.Pret:40 lei/luna.Zona Fabric,langa turbina.Adresa la semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djraven79 Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Se ofera doua locuri de moto in garaj zona Lipovei (in spate la Ex.Borzesti) care doreste...care pofteste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Stie cineva vreun garaj de inchiriat/impartit in zona Stadion Dan Paltinisanu? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djraven79 Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 In zona aia a stadionul Paltinisanu caut si eu...si nu gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 In zona aia a stadionul Paltinisanu caut si eu...si nu gasesc vali, mi-am gasit pe lidia daca se face loc te anunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate