anndreii Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Motociclist accidentat pe Calea Aradului 07.08.2006 Mi`a trimis un prieten azi pe net... "TITUS E IN SPITAL A AVUT ACCIDENT" Il cunosc personal pe baiat, chiar am ramas socat, mai ales ca stiam ca si anul trecut a mai avut unu... insanatosire grabnica !! Un grav accident s-a petrecut luni la amiază în fața sediului Poliției de Frontieră din Oradea, motociclistul rănit în zona capului fiind transportat de urgență la spital de ambulanța care i-a acordat primul ajutor. Potrivit comisarului Dorin Sava, Âşeful Serviciului Poliției Rutiere Bihor, un Âşofer aflat la volanul unui autoturism Dacia a ieÂşit din benzinărie fără să se asigure Âşi a lovit în plin motocicleta care rula pe Calea Aradului. „ÂŞoferul n-a respectat semnul care obliga la dreapta, a dat să vireze la stânga Âşi a lovit din plin motociclistul care se îndrepta către ieÂşirea spre Arad", a declarat Âşeful SPR. ÂŞoferul a declarat că nu l-a văzut pe motociclist venind din cauza autoturismelor parcate pe marginea drumului, într-un loc cu parcarea interzisă. Martorii aflați la fața locului au declarat că Âşi motociclistul avea o viteză destul de mare în momentul impactului. În urma Âşocului, motociclistul Titus C. (22 ani), din Oradea s-a lovit la cap de una dintre portierele Daciei, suferind leziuni la nivelul feței Âşi al capului. ASFALT USCAT, si aveti grija.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 la cat de rau e lovit motoru, motociclistu' arata nesperat de bine. Sper ca rana de la fata sa nu fie ceva grav si sa nu aiba alte leziuni. Iar papagalu ala de sofer sa plateasca cu varf si indesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_ninja Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Tipul nu e cumva acel Titus care face streetfight? Bine ca a scapat!!! Insanatosire GRABNICA!!! Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anndreii Postat August 7, 2006 Autor Share Postat August 7, 2006 e in spital, a fost operat, cred ca au fost ceva complicatii nu poate vb la tel ca las fi sunat, dar am fost indrumat sa nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_frog Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 (editat) Se pare ca ii ajungem din urma pe cei din alte judete la capitolul accidente moto,pacat....sper sa isi revina Titus si sa nu apara complicatii, cat despre conservar . @vlad_ninja Da el e baiatu care face streetfighter Editat August 7, 2006 de crazy_frog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacomia Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Insanatosire grabnica !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 SANATATE MAXIMA PENTRU TITUS, SI REFACERE FARA URMARI GRAVE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 insanatosire grabnia motoristului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Nasol, vad ca a dat cu capul in muchia aia de la plafon pe care a indoit-o. Sper sa nu aiba ceva prea grav la cap, bine ca avea casca. La ce l-au operat? Insanatosire grabnica ! ! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 sper sa nu ramana sechele...insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reSpawn Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 insanatosire grabnica, Doamne ajuta si ne pazeste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anndreii Postat August 7, 2006 Autor Share Postat August 7, 2006 (editat) din cate am inteles Titus a fost operat, si si`a rupt si splina.... multa sanatate, doarme acum STIRE NOUA: Titus este bine si-o revenit so trezit din anestezie o vb si o si facut glume !!! Editat August 7, 2006 de anndreii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Bine ca nu o fost mai rau,ii doresc insanatosire rapida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 sa se faca sanatos repede si fara urmari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Nasol! Cunosc senzatia,doar ca eu am avut "nororcul ",sa zbor peste plafon. INSANATOSIRE GRABNICA LUI TITUS!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Insanatosire grabnica si deplina si lui si motorului. Cat despre conservar, multa, multa si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 maine il putem vizita ! am vb cu tatal sau si spunea ca e mai bine si ca de maine il scoate de la terapie intensiva si il baga la ceva salon ... sanatate Titus ! la sofer si M M M M M M M M M M M M M M M M M M M M (Multa) la gaborii frontieristi care-si lasa mainile in fata benzinariei Euroil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_pitesti Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 insanatosire grabnica pt Titus si multa M>U>I>E pt conservaru ala retardat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 si M M M M M M M M M M M M M M M M M M M M (Multa) la gaborii frontieristi care-si lasa mainile in fata benzinariei Euroil Dom' senator, hai sa trecem pe acolo intr-o noapte si sa le aruncam cu niste lichid de frina pe masini. Eu si asa nu-i suport pe rahatii aia de la frontiera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Deja Vu.... EXACT asha am avut shi eu accidentul in 24 Apr. La ieshirea pe Calea Aradului (din Timisoara, nu Oradea), un conservar idiot a ieshit din benzinarie, deshi avea obligatoriu la dreapta + linie continua dubla, iar eu, care mergeam regulamentar spre ieshirea din orash, am intrat in el... Doar ca eu am fost putzin mai norocos shi nu m-am infipt in mashina, doar am shters-o... Oricum n-am scapat foarte ieftin, pentru ca mi-am rupt picioru' shi mi-am facut varza partea dreapta-fatza de la motor.... Ce vreau sa zic? Well.. shtiu cam prin ce trece... shi nu pot decat sa-i urez insanatoshire grabnica, bafta in lupta cu conservaru' shi multa rabdare shi bafta in lupta cu asigurarile.... DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 MUUULTAAA SANATATE lui motoristului........SI MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULLLLTAAAAAAAAA ....si nu e singurul loc unde politistii (hmm pardo MILITIENII) parcheaza aiurea (fie frontiera....circulatie....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bibiloi Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Sanatate cat incape ca-i mai buna decat toate. (vorba batranilor pe care n-o intelegeam in copilarie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
senti Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 insanatosire grabnica fara urmari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoneS Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Sanatate maxima Si sa ne vedem cu bine pe meleaguri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Willy Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Sanatate maxima lui Titus si conservarului . Lui si celorlalti ca el! Si militienilor care parcheaza unde vor neuronii lor solitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate