Sari la conținut

07.08.2006 - Oradea


anndreii
 Share

Postări Recomandate

Motociclist accidentat pe Calea Aradului 07.08.2006

 

Mi`a trimis un prieten azi pe net... "TITUS E IN SPITAL A AVUT ACCIDENT"

Il cunosc personal pe baiat, chiar am ramas socat, mai ales ca stiam ca si anul trecut a mai avut unu... insanatosire grabnica !!

 

Un grav accident s-a petrecut luni la amiază în fața sediului Poliției de Frontieră din Oradea, motociclistul rănit în zona capului fiind transportat de urgență la spital de ambulanța care i-a acordat primul ajutor.

Potrivit comisarului Dorin Sava, Âşeful Serviciului Poliției Rutiere Bihor, un Âşofer aflat la volanul unui autoturism Dacia a ieÂşit din benzinărie fără să se asigure Âşi a lovit în plin motocicleta care rula pe Calea Aradului.

 

„ÂŞoferul n-a respectat semnul care obliga la dreapta, a dat să vireze la stânga Âşi a lovit din plin motociclistul care se îndrepta către ieÂşirea spre Arad", a declarat Âşeful SPR. ÂŞoferul a declarat că nu l-a văzut pe motociclist venind din cauza autoturismelor parcate pe marginea drumului, într-un loc cu parcarea interzisă.

 

Martorii aflați la fața locului au declarat că Âşi motociclistul avea o viteză destul de mare în momentul impactului. În urma Âşocului, motociclistul Titus C. (22 ani), din Oradea s-a lovit la cap de una dintre portierele Daciei, suferind leziuni la nivelul feței Âşi al capului.

 

 

ASFALT USCAT, si aveti grija....

post-11998-1154970634_thumb.jpg

post-11998-1154970645_thumb.jpg

post-11998-1154970652_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

la cat de rau e lovit motoru, motociclistu' arata nesperat de bine. Sper ca rana de la fata sa nu fie ceva grav si sa nu aiba alte leziuni.

 

Iar papagalu ala de sofer sa plateasca cu varf si indesat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se pare ca ii ajungem din urma pe cei din alte judete la capitolul accidente moto,pacat....sper sa isi revina Titus si sa nu apara complicatii, cat despre conservar :crack: :crack: .

 

@vlad_ninja Da el e baiatu care face streetfighter

Editat de crazy_frog
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

din cate am inteles Titus a fost operat, si si`a rupt si splina....

multa sanatate, doarme acum :crack:

 

 

STIRE NOUA:

Titus este bine si-o revenit so trezit din anestezie o vb si o si facut glume !!! :crack:

Editat de anndreii
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

maine il putem vizita !

am vb cu tatal sau si spunea ca e mai bine si ca de maine il scoate de la terapie intensiva si il baga la ceva salon ...

sanatate Titus !

:crack: :crack: :crack: :D :lol: la sofer

si M M M M M M M M M M M M M M M M M M M M (Multa) :) la gaborii frontieristi care-si lasa mainile in fata benzinariei Euroil

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

si M M M M M M M M M M M M M M M M M M M M (Multa) :crack: la gaborii frontieristi care-si lasa mainile in fata benzinariei Euroil

 

Dom' senator, hai sa trecem pe acolo intr-o noapte si sa le aruncam cu niste lichid de frina pe masini. Eu si asa nu-i suport pe rahatii aia de la frontiera.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deja Vu.... EXACT asha am avut shi eu accidentul in 24 Apr. La ieshirea pe Calea Aradului (din Timisoara, nu Oradea), un conservar idiot a ieshit din benzinarie, deshi avea obligatoriu la dreapta + linie continua dubla, iar eu, care mergeam regulamentar spre ieshirea din orash, am intrat in el... Doar ca eu am fost putzin mai norocos shi nu m-am infipt in mashina, doar am shters-o... Oricum n-am scapat foarte ieftin, pentru ca mi-am rupt picioru' shi mi-am facut varza partea dreapta-fatza de la motor....

 

Ce vreau sa zic? Well.. shtiu cam prin ce trece... shi nu pot decat sa-i urez insanatoshire grabnica, bafta in lupta cu conservaru' shi multa rabdare shi bafta in lupta cu asigurarile....

 

DDC

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sanatate maxima lui Titus si conservarului :crack: . Lui si celorlalti ca el! Si militienilor care parcheaza unde vor neuronii lor solitari.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...