servant.1980 Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 eram ieri de serviciu si suna alarma de descarcerare (lucrez la ISU Suceava)....si in timp ce ieseam pe poarta aud in statie, accident rutier intre o motocicleta si o masina in localitatea Dumbraveni (intre Botosani si Suceava)... am ajuns acolo si in sant era un baiat la vreo 20 si ceva de ani , motocicleta mai incolo (destul de intreaga ) si pe mijlocul drumului un Volvo cu numere de anglia lovit in partea din spate motociclistul era inconstient dar respira...avea casca scoasa din cap de catre oamenii de acolo , avea sange la gura si imediat l-a preluat SAJ-ul baiatul venea din dinspre Botosani iar Volvo-ul circula in fata lui ....a intrat in depasirea lui ,iar soferul masinii a facut stanga fara sa se asigure spre o spalatorie, si motociclistul a intrat in coltul din spate stanga al masinii....acul vitezometrului se oprise la 11 mii de turatii am mers l-a motocicleta si am observat ca avea numere de concurs pe ea si numele motociclistului acoperit cu banda neagra...eu il stiam ca mai alerga prin competitii in afara tarii...\ dupa ce am jupit banda am vazut ca pe baiat il cheama il cheama Barladeanu Bogdan ... acum am inteles ca este internat la reanimare si se afla in coma cu multiple fracturi ...si din ce am inteles si un hematom la cap... o saincerc sa revin cu poze iar pana atunci daca mai are cineva si alte informatii rog sa posteze ..si nu putem decat sa ne rugam in continuare pentru el... Mesaj completat acum am mai vorbit cu cineva si am aflat ca baiatul era politist in Suceava si alerga in campionatul intern rosbk ...iar soferul autoturismului nu avea permis de conducere motociclistul are putine sanse de supravietuire... Mesaj completat alte detalii aici http://www.monitorulsv.ro/Local/2010-08-11...fer-fara-permis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 (editat) e real? soferul autoturismului nu avea permis? cum naiba? si ce hematon la cap avea motociclistul, casca aia ce rol a avut? in ultima vreme numai accidente din astea horror.... P.S. citesc pe link-ul de mai sus alt caz, cu un betiv care a omorat un copil,pus imediat in libertate de judecatori. pai daca e asa eu de ce naiba am dat de permis? Editat August 11, 2010 de motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
servant.1980 Postat August 11, 2010 Autor Share Postat August 11, 2010 (editat) avea Arai pe cap... si e cat se poate de real... murim pe strada mai rau decat cainii Editat August 11, 2010 de servant.1980 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Nu vreau sa fiu --=HD=--, inteleg ca e vorba de un idiot de "conservar" fara permis, dar nici biker-ul nostru nu cred ca a ajuns in pragul mortii din cauza ca merga si el ca tot omul cu un 60 in localitate... just my two cents Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 avea Arai pe cap... si e cat se poate de real...murim pe strada mai rau decat cainii de cacao... sa conduci fara permis, stiind ca mai ai un dosar penal pt aceeasi chestie. acum, sa speram ca o sa fie ok motociclistul. trebuie sa ne pazim mai bine oricum. atentie marita, mai ales acum, cand e plin de romani veniti din afara. conduc de parca ar fi singuri pe sosele. multa sanatate motociclistului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 frate m-ati spart cu cei 60km/h... toata lumea care are mobra pot baga mana in foc ca nu merge legal nici in localitate nici in afara ei. asa ca sa nu o mai dam cotita eu nu merg legal nici in localitate nici in afara... dar vreau sa cred ca merg in limita in care pot evita sau frana in caz de nevoie. oricum pacat de biker ca a dat peste un asemenea specimen de om care circula fara permis. sa speram ca se insanatoseste si ca revine la rosbk. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 daca nenorocitul era in puscarie pt primul dosar penal, nu mai facea acest accident. la cate dosare penale il aresteaza? la 10? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu30 Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Pt ''x-el'' Motociclistul avea 60km/h stiu eu sigur,dar a fost lovitura prea puternica pe muchia trotuarului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 In cazul asta, ghinion sa te intalnesti cu prostul satului pe volvo cu permis de caruta cu 1 cal, dar desi mai are un dosar pentru aceeasi chestie parca vad ca nu face puscarie nici de data asta si nici macar inchis preventiv n-o sa fie pentru ca mai mult ca sigur nu prezinta nici asta pericol public Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
servant.1980 Postat August 11, 2010 Autor Share Postat August 11, 2010 de ultima ora : bogdan a fost transportat la Bucuresti .... http://www.adevarul.ro/locale/suceava/Suce..._314968622.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Dupa ce citesti link-ul de la Monitorul ramai fara replica,mai are un dosar penal pt conducere fara permis de conducere dar el se plimba fara rezerve(sigur pt el era o normalitate sa se urce la volan) cu o masina neasigurata si cu volan pe dreapta,greu de condus la noi in tara.Sigur avem cele mai proaste legi in tara privitor la genul asta de infractiuni la legea circulatiei. Si problemele astea nu se vor rezolva prea curand.Multa sanatate tanarului politist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Pacat de motociclist... Sa speram ca isi va reveni! Casca si-a facut datoria cu siguranta. Pariez ca daca nu ar fi existat ea, ... (nu vreau sa imi inchipui ce se intampla) . Daca nici de data asta nu intra in puscarie acest infractor, multa sistemului asta romanesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
servant.1980 Postat August 11, 2010 Autor Share Postat August 11, 2010 imagini video de la locul accidentului aici http://suceavapenet.ro/2010/08/politist-ac...ar-fara-permis/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Fara permis, fara RCA, volan pe dreapta, si cred ca stiu si ce muzica asculta... (oscilez intre metallica si iron maiden) Daca nici acum cand a fost GRAV accidentat un politist nu o sa isi faca treaba, atunci, noi in situatia lui, clar nu am mai fi avut nici o sansa la justitie. Sunt foarte curios de cum o sa evolueze ancheta. Sper sa isi revina motociclistul, si eventual sa ne tina chiar el la curent cu evenimentele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WickedAssHell Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 (editat) @Cuki Sincer acum,tu nu ai depasit niciodata pe linie continua? L.E Editat August 11, 2010 de WickedAssHell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 @Cuki Sincer acum,tu nu ai depasit niciodata pe linie continua? L.E Cum tu nu stii ca pe motociclism.ro sunt numai virgini si neprihaniti? Ce conteaza ca retardul ala nu avea permis si drept de circulatie la masina, comteaza ca bietul motociclist l-a vazut oprit pe mijocul strazii fara semnizare si a vrut sa treaca de el. Multa sanatate la motociclist! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 (editat) Politia+RAR-ul ar trebui sa opreasca si sa controleze la "sange"tot ce nu e inmatriculat in Ro,asa incat sa descurajeze mersul in Ro cu masini inmatriculate in BG,IT,GB...majoritatea isi fac de cap cand vin in Ro ca aci e ieftin sa calci legea,in afara muncesti 2 luni degeaba daca te-a luat radarul ! Editat August 11, 2010 de ALEX-CRUISER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Salut. Poate o sa ziceti ca sunt si eu vre-un tampit care sta la calculator si scrie tot felul de prostii, dar as vrea sa vad o stire de genul SOFER LINSAT DE MOTOCICLISTI dupa ce a accidentat pe cineva. M-AM SATURAT SA TOT AUD CA SE INTAMPLA ACCIDENTE SI VINOVATII SCAPA FARA SA PATEASCA MARE LUCRU!!!! Cat despre idiotul asta si altii de genul (ala din Caransebes si mai stim noi care)....sa ajunga mirese in puscarii.....daca au scapat in momentele alea. Chiar nu sunt violent, sunt genul de om linistit si la locul lui, dar m-am enervat foarte tare azi la cate am citit pe forumul asta...... Sanatate multa celor implicati in evenimentele astea..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gex zxr Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 tragic ce se intampla, multa sanatate motociclistului, pacat ca ne-am nascut si traim intro tara ca asta. off topic, in fiecare dim urmez un traseu cu bicicleta de acasa pana la servici, si vad cum soferii nu acorda prioritate nici macar pietonilor, ieri dim era sa ma calce o tanti cu un peugeot, pur si simplu mi sa bagat in fata si nici nu ia pasat. doamne.... cata nesimtire exista in tara asta, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
situacuma Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Eu nu stiu unde vedeti voi acolo linie continua Insanatosire grabnica motociclistului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puyuro Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 (editat) multa sanatate lui bogdan degeaba vorbiti, ca nu va aude nimeni ... nimanui nu-i pasa de ce se intampla in trafic as vrea sa traiesc sa vad in Romania ca au disparut cocalarii si smecherii cu masini straine care se cred ca in tara lui Papura Voda, as vrea sa traiesc sa vad respect intre toti cei aflati in trafic, indiferent pe cate roti se afla ei, si mai mult de atat as vrea sa mor linistit , stiind ca copilul meu poate merge linistit pe trotuar sau chiar pe doua roti, fara sa-i fie frica ca va fi accidentat de unul fara permis (sau luat cu spaga), sau aflat beat la volanul unei masini de fitze asta i-mi doresc eu nu stiu de ce cred ca maine vom vedea in presa ca autorul accidentului NU PREZINTA PERICOL SOCIAL si se va afla in libertate si ca replica la mesajele voastre , cat la suta din populatie ar trebui linsata ...................!!!!!!-.????? Editat August 11, 2010 de puyuro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 cred ca glumiti cu linia continua ?! eu de cate ori ies in afara (nu in oras) nu prea tin cont de linie, merg numai pe mijlocul drumului si majoritatea imi fac loc sa trec primul care nu a facut lucrul asta sa arunce cu piatra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu30 Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 incetul cu incetul se sparg bubele...cadrul legislativ si legile sunt idioate in tarisoara asta, spaga si relatiile sunt cele mai importante lucruri, iar acuma incepe refularea sistemului. Ala cu dosar penal, il durea undeva ce conduce si cum conduce pe drumurile publice...inca un dosar penal la socoteala sigur nu l-ar fi interesat. Dar si politistul respectiv, depasire pe linie continua....adica daca el politist fiind incalca in asa hal legile la ce sa te mai astepti de la altii...fara sa fiu naspa dar si-a cam facut-o cu mana lui. Sanatate mult ii doresc, si multa putere familiei Deci politistul nu a depasit peste linia continua deoarece intre linia continua si masia respectiovului era loc suficient sa-l depaseasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Trebuie sa casc ochii la tampiti, ca in 10 zile o sa trec pe drumul ala Sanatate riderului si moarte cretinoizilor (asa-zis soferi care nu au carnet) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate