B.B. Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 Saptamana trecuta am primit cu placere vizita colegului forumist, Lucian a.k.a. @Lucianggg... Impreuna am sarbatorit intalnirea savurand cateva tipuri de bere ceheasca si un gratar tipic romanesc - cinste facuta de Lucian!! (multumesc pe aceasta cale).. apoi a doua zi am mers si am vizitat alt forumist, pe Vlad.. a.k.a. @khk Desi am mai fost la Viena ... am fost degeaba pentru ca atunci cand ai un ghid ca Vlad totul devine mult mai frumos. Nu degeaba excursiile sale sunt asa reusite, este chiar... bun! Multumim Vlad pentru o zi deosebita la Viena! Cateva poze.. sa nu zica lumea ca stam numai la calculator Toate pozele aici - copyright Lucianggg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumushummus Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 A fost la fel de cald si de revelion? he he he Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 17, 2010 Autor Share Postat August 17, 2010 Lucian avea reglata data la aparat pe stilul vechi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 A fost la fel de cald si de revelion?he he he Era cu o zi inainte de Boboteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 Da' berile alea din poza le-ati baut pe toate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 17, 2010 Autor Share Postat August 17, 2010 Logic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 (editat) Logic! Eram sigur, nu sunteti decat niste betivi . Am fost si eu acum doua saptamani in Viena dar nu am stat decat trei ore ca eram in drum spre Nisa, m-am plimbat un pic si am savurat un snitel vienez, foarte bun, recomand. Editat August 17, 2010 de corleone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 Ok, hai sa vad daca mai stiu ceva... de la stanga la dreapta in prima poza: Starbrno doza, Budvar doza, Bernard, Starobrno sticla, Gambrinus sticla, Budvar sticla, Krusovice, Lobkowicz, Pilsner Urquell sticla, Cerna Hora, Radegast, Pilsner Urquell doza, Gambrinus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 Adica exista pe aici si motociclisti care nu sunt doar virtuali ca mine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 (editat) in plimbarile facute de mine, rar mi-a fost dat sa cunosc oameni care te ajuta neconditionat. Multumesc Bogdan, Vlad, Zoli. La voi acasa, m-am simtit ca la mine acasa.... Multumesc! Sunteti niste motociclisti de tastatura de exceptie..... Editat August 17, 2010 de Lucianggg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 Uuuuuu, Belbody pune mana pe un BMW. Nu te-a traznit? Foarte misto. Va invidiez pe amandoi, macar asa, putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 (editat) Uuuuuu, Belbody pune mana pe un BMW. Nu te-a traznit? Foarte misto. Va invidiez pe amandoi, macar asa, putin Tu , sa taci...... Editat August 17, 2010 de Lucianggg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 18, 2010 Autor Share Postat August 18, 2010 Uuuuuu, Belbody pune mana pe un BMW. Nu te-a traznit? Foarte misto. Va invidiez pe amandoi, macar asa, putin NU! Chiar am dat o plimbare scurta cu Fulga.. si impresia a fost placuta! Pacat ca n-am avut unde sa o .. ard un pic. Mesaj completat in plimbarile facute de mine, rar mi-a fost dat sa cunosc oameni care te ajuta neconditionat.Multumesc Bogdan, Vlad, Zoli. La voi acasa, m-am simtit ca la mine acasa.... Multumesc! Sunteti niste motociclisti de tastatura de exceptie..... Cu placere man, anytime! Bine ai revenit pe meleaguri virtuale, chiar eram ingrijorat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 Saptamana trecuta am primit cu placere vizita colegului forumist, Lucian a.k.a. @Lucianggg... Impreuna am sarbatorit intalnirea savurand cateva tipuri de bere ceheasca si un gratar tipic romanesc - cinste facuta de Lucian!! (multumesc pe aceasta cale) Ce mai e de zis? Niste betzivi... Atentie! Nu-l lasati niciodata pe Lucian sa-si parcheze autobuzul langa mobra voastra. Cand e mahmur are tendinte distructive. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 (editat) Al dreaqu betivan, ai terminat bautura de pe la noi si te-ai dus sa faci paguba in tari straine... Baieti, mare dreptate are Doftoru Xulescu, niciodata parcare mai aproape de 10 m fata de "sifonierul albastru". Daca nu credeti va aranjez o intalnire la niste beri cu carena mea dezvirginata violent de coarnele "vacii nebune"... Respecte si din partea mea baietilor care l-au ajutat pe Lucica de-a lungul interesante-i lui calatorii europene solitare!!! Jos palaria! Editat August 18, 2010 de speedy.k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 buna panoplie , bravo mai baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 Pe scurt, asta a fost plimbarea mea ( noastra ) http://kle500.myforum.ro/concediu-2010-ro-...cz-a-vt312.html Sa ne revedem sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Pe scurt, asta a fost plimbarea mea ( noastra ) uite cum se repara la transalp si bembe-ul n'are nici pe dreq! (poza 11) glumesc! frumoasa tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 30, 2010 Autor Share Postat August 30, 2010 Acolo lu' transalp ii legam firele prizei de bricheta la baterie ca sa pot pune gps-ul, pentru ca priza pe care o am nu e complet rezistenta la apa si motocicleta mai sta si in ploaie prefer sa nu o tin conectata tot timpul mai ales ca GPS folosesc de obicei doar in calatorii mai lungi sau in calatorii de genul "where no man has gone before!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irip Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Acolo lu' transalp ii legam firele prizei de bricheta la baterie ca sa pot pune gps-ul, pentru ca priza pe care o am nu e complet rezistenta la apa si motocicleta mai sta si in ploaie prefer sa nu o tin conectata tot timpul mai ales ca GPS folosesc de obicei doar in calatorii mai lungi sau in calatorii de genul "where no man has gone before!" Era cat pe ce sa o luam la goana spre Cehia, dar am avut doua impedimente unul ar fi ceva de genul finantelor si al doilea vremea care pana acum ne-a cam phutut planurile. Daca ai timp liber vino la o aruncatura de bat pana la Gyor, eu fac trei ore pana acolo. Adu si 2 Grolsch ca ungurii au cea mai proasta bere posibila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 30, 2010 Autor Share Postat August 30, 2010 Era cat pe ce sa o luam la goana spre Cehia, dar am avut doua impedimente unul ar fi ceva de genul finantelor si al doilea vremea care pana acum ne-a cam phutut planurile. Daca ai timp liber vino la o aruncatura de bat pana la Gyor, eu fac trei ore pana acolo. Adu si 2 Grolsch ca ungurii au cea mai proasta bere posibila. Hi hi.. la ce vreme se preconizeaza in urmatoarele saptamani cred ca leg motociclismul de gard pentru o vreme. Azi dimineata erau aici 12 grade si ploua hotarat.. acum sunt 15 grade si ploua.. Multumesc de invitatie oricum, nu stiu cand o sa ajung pe la Gyor.. oricum anul asta nu mai plec nicaieri, decat prin imprejurimi. Mesaj completat Sa ne revedem sanatosi! Multumesc Lucian si ma bucur mult ca ne-am cunoscut si am putut vorbi si fara sa ne mai batem tastele atat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irip Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Hi hi.. la ce vreme se preconizeaza in urmatoarele saptamani cred ca leg motociclismul de gard pentru o vreme. Azi dimineata erau aici 12 grade si ploua hotarat.. acum sunt 15 grade si ploua.. Multumesc de invitatie oricum, nu stiu cand o sa ajung pe la Gyor.. oricum anul asta nu mai plec nicaieri, decat prin imprejurimi. Mesaj completat Tu ai avea pana in 200 de km, iar eu ceva mai putin. Vara viitoare insa sigur ma dezvirginez cu Cehia, ca n-am fost niciodata si are nevasta o prietena pe acolo, undeva la munte, insa nu stiu numele orasului. Sper sa nu mai tina mult asa ca joi plec spre Romania, plus cum spuneam ne-a phutut planurile rau vremea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 (editat) Cateva poze.. sa nu zica lumea ca stam numai la calculator aici se vede valoarea oricarui roman - fie el peste hotare sau nu cocalarismul - iese la iveala adunam multe sticle (goale) cu etichete colorate (dar sa fie diferite, sa arate ca are bani si are valoare si ca incearca tot ce e pe acolo, inaccesibil muritorilor din romanica) - scrise in alta limba - facem poza cu dej'tele in V, V mare de la Victorie, scoatem steagul RRumanesc, in semn de am cucerit si am invadat si tara asta cu manele "coj" de seminte. tipic romanesc - si demn de cocalari.ro; sau cocalari fara hotare LE - ma suprinde faptul ca poza asta este mult apreciata de restul de cocalari; inteleg ca pentru asta a fost facuta; sa moare dusmanii (din tara) Editat August 30, 2010 de delu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 yada-yada Dude, srsly, are you for fucking real? Zi-mi ca-i o gluma. Te rog. Ai mila de mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 30, 2010 Autor Share Postat August 30, 2010 @delu, E o tara liber si un forum liber, fiecare are dreptul sa-si exprime o parere. Multumesc pentru aprecieri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate