Gixu. Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 De ceva timp cutreier orasul si nu numai la ghidonul noii mele "budget bike" , un VFR 750 RC36. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reltih Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 De ceva timp cutreier orasul si nu numai la ghidonul noii mele "budget bike" , un VFR 750 RC36. bravo mai omule s-o calaresti cu placere ! vad ca a venit echipata cu burlan, sa inteleg ca il vinzi pe burlanu' MIVV ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 Da ai parte de ea destul cat sa schimbi naibii poza de la semnatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 (editat) Sa te bucuri de ea,plimbari lungi si frumoase Ai fost cu un pas inaintea mea la achizitionare Sanatate,ca-i mai buna decat toate. Editat August 20, 2010 de pantera002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 Congrats Gixule, noi deja o admirataram. panteruzo, treci la ceva mai mic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 (editat) Da,ceva mai mic, sper la un vfr de 750 Sa ne spuna Gixu,cum se comporta noua achizitie,ca tare sunt curios. Editat August 20, 2010 de pantera002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 20, 2010 Autor Share Postat August 20, 2010 bravo mai omule s-o calaresti cu placere ! vad ca a venit echipata cu burlan, sa inteleg ca il vinzi pe burlanu' MIVV ? Burlanul ramane inca la mine pt ca am planuri de schimbare al actualului "burlan", vreau sa pun monobratul in valoare Totusi, fa o oferta si mai vb Motorul se comporta bine, ciclistica e minunata desi kg sunt destule, are o raza de bracaj decenta dar consumul ma nemultumeste, poate si pt ca TA-ul consuma 5 in oras iar VFR-ul consuma 9-10 Maine o iau la o tura pana la mare sa vad cum se comporta la un drum mediu si mai vedem dupa. Cert e ca sunetul este absolul demential iar elasticitatea de care dau dovada motorul si cutia este spectaculoasa,mai ales daca luam in calcul anul de fabricatie si anume era NKOTB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reltih Postat August 21, 2010 Share Postat August 21, 2010 Burlanul ramane inca la mine pt ca am planuri de schimbare al actualului "burlan", vreau sa pun monobratul in valoare Totusi, fa o oferta si mai vb Motorul se comporta bine, ciclistica e minunata desi kg sunt destule, are o raza de bracaj decenta dar consumul ma nemultumeste, poate si pt ca TA-ul consuma 5 in oras iar VFR-ul consuma 9-10 Maine o iau la o tura pana la mare sa vad cum se comporta la un drum mediu si mai vedem dupa. Cert e ca sunetul este absolul demential iar elasticitatea de care dau dovada motorul si cutia este spectaculoasa,mai ales daca luam in calcul anul de fabricatie si anume era NKOTB man ti-as face si 2 oferte dar stau foarte prost cu finantele in perioada asta modelul asta nu era cel cu doua faruri ? sau ma rog cu un despartitor pe mijloc ? adica asa : acu vad ca a ta e cu toba pe dreapta, e mai noua un pic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat August 21, 2010 Share Postat August 21, 2010 Sa te bucuri de ea Gixule! Si eu mi-am luat burlan nou... ... si am sa imi montez pe cel nou astfel incit sa se lege de scarita pilotului. Asa vrei sa faci si tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat August 21, 2010 Share Postat August 21, 2010 misto, nu stiam ca honda fac si motociclete.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 21, 2010 Share Postat August 21, 2010 S-o stapanesti sanatos, bre!! Monobratele rupe tot. Si parca ai mai intinerit cu cativa ani, trecand de la Transalp la asta Ah, da, si lasa semnatura asa, ca sta bine acolo. Daca tot le schimbi asa des, poate ajungi iar in curte la noi Distractii si drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 22, 2010 Autor Share Postat August 22, 2010 man ti-as face si 2 oferte dar stau foarte prost cu finantele in perioada asta modelul asta nu era cel cu doua faruri ? sau ma rog cu un despartitor pe mijloc ? adica asa : acu vad ca a ta e cu toba pe dreapta, e mai noua un pic ? Cea din poza ta e un pic "lucrata", are cateva artificii specificei perioadei din care face parte... Mesaj completat Sa te bucuri de ea Gixule! Si eu mi-am luat burlan nou... si am sa imi montez pe cel nou astfel incit sa se lege de scarita pilotului. Asa vrei sa faci si tu? Nu chiar. vreau sa o montez mai sus, pe langa codita! Mesaj completat misto, nu stiam ca honda fac si motociclete.... Ohoo, si inca ce motociclete ! Mesaj completat S-o stapanesti sanatos, bre!! Monobratele rupe tot. Si parca ai mai intinerit cu cativa ani, trecand de la Transalp la asta Ah, da, si lasa semnatura asa, ca sta bine acolo. Daca tot le schimbi asa des, poate ajungi iar in curte la noi Distractii si drum uscat! Multzam fain! In ceea ce priveste o posibila revenire la italience...Pana n-o sa mi-o permit cu adevarat n-o sa mai imi iau Ducati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 (editat) Uite-l, ma! Sangele apa nu se face. O noua 'onda! S-o stapanesti sanatosi, Gixule! Editat August 22, 2010 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 26, 2010 Autor Share Postat August 26, 2010 Uite-l, ma! Sangele apa nu se face. O noua 'onda! S-o stapanesti sanatosi, Gixule! Multzam Nicu, nu se face apa din fericire. In we am scos-o la o tura pana in Vama si ce i-a mai plecut 1500 km and counting Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 27, 2010 Autor Share Postat August 27, 2010 Inca o poza din Vama... Sunt topit dupa felul in care arata monobratu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 Auzi.... da' nu ezista reiscu sa sara roata? Sau... nu flambeaza monobratul ala la drum denivelat? Daca ii pui si o totba de aia de 20cm chiar ca arata beton . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 asta e toba de transalp? bravo mah, sa aveti grija unu de altul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 S-o conduci fara incidente buey! Chiar imi place motorasu cum toarce, sincer mi s-a parut ca e motor nou - heheheh. VFRu sincer e o motoreta ffffff fiabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 Inca o poza din Vama... Sunt topit dupa felul in care arata monobratu' din poze s-ar zice ca esti topit dupa felul in care nu arata... daca iti place asa mult pune si niste poze cu el sa-l vada si altii.... monobratul adica... oricum, frumos bike-ul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 bah ceom, schimba mobrele ca pe ciorapi, asta e samsar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 29, 2010 Autor Share Postat August 29, 2010 Auzi.... da' nu ezista reiscu sa sara roata? Sau... nu flambeaza monobratul ala la drum denivelat? Daca ii pui si o totba de aia de 20cm chiar ca arata beton . Sta ca o locomotiva, nu vobleaza , nu fandeaza Mivv-U' e inca pe balcon, asteapta un aparat de sudura si o zi cu soare Mesaj completat asta e toba de transalp? bravo mah, sa aveti grija unu de altul E toba cu care a venit de acasa, toba de pe Transalp e la "iernat" Multzam bre Mesaj completat bah ceom, schimba mobrele ca pe ciorapi, asta e samsar De mic mi-am dorit , imi place nespus fonetica cuvantului SAMSAR Disclaimer : daca n-am bani sa mi le iau pe toate o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramirezz Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 Sta ca o locomotiva, nu vobleaza , nu fandeaza Mivv-U' e inca pe balcon, asteapta un aparat de sudura si o zi cu soareMesaj completat E toba cu care a venit de acasa, toba de pe Transalp e la "iernat" Multzam bre Mesaj completat De mic mi-am dorit , imi place nespus fonetica cuvantului SAMSAR Disclaimer : daca n-am bani sa mi le iau pe toate o data SAMSAR de honde in V up ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 12, 2010 Autor Share Postat Septembrie 12, 2010 240 kg si 17 ani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 Sa o stapanesti sanatos. Si mie imi plac mult VFR-urile astea de generatie veche, dar mi se par un pic cam greoaie la mersul in oras. In schimb, in afara sunt cam vis - pozitie, protectie la vant, viteza si nu numai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate