MotĂśrizer Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 Am fost si eu la mare 8 zile si m-am bronzat, m-am plimbat, m-am distrat... ignorati lacatul care-l puneam pe discul de frana noaptea (se vede in poza din costinesti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 Urat esti mah! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 18, 2006 Autor Share Postat August 18, 2006 aparatul foto este defect.... oricum concluzia este: Mamaia= fitzze, fitzze, fitzze la greu fara numaaaaaar..... Eforie= de la nord la sud alte fitze mai sarace de fel dar in trecere eu asta am vazut ; Costinesti= maciomani calare pe gipane, vanzatori gretzosi, toate natiile de uameni si toate varstele (tineret ha?...neeee); Olimp=linistit, select, lipsesc fitzosii galagiosi, nu lipsesc fitzosii selecti mai modesti acceptabil; Neptun= o galagie de uameni ,ciudat, statiunile sunt lipite si diferentza de populatie este imensa (fitze la greuceanu); Venus= nu am bagat de seama, am trecut fara sa ma uit ; Saturn=linistit, manele rar (nu prea gusta lumea), oameni veniti la tratament, muzica populara, distractie romaneasca 90% (mi-a trezit amintiri cum a fost mamaia some time) Mangalia=lafel ca-n Saturn, sunt lipite; 2Mai=skip; Vama Veche=s-a manelizat partial, o amestecatura de rockero-manelo-hausari, jepcarii din limanu au infintzat taxa de salubrizare (doar taxa) mizerie pe plaja tot este, ziua 10roni WC-ul, noaptea free (pleaca tziganu acasa sau la boschetu` liber), dusuri de la 30 roni in sus, mancare buna la Club A (doar acolo am papat) dar scump, concerte la greu, distrugeri (o dacie care a ajuns epava in mare).......lume buna in general (daca ignori manelarii). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 Destul de completa descrierea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Care o fi treaba cu 2 Mai=skip , sau si mai tare , aia cu veceuri=10 RONI sau dusuri 30 RONI ?. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 21, 2006 Autor Share Postat August 21, 2006 skip=sarit peste, n-am oprit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 pacat, ai ratat ceva super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Eu zic ca daca ai sarit 2 Mai-ul ai cam ratat Litoralul romanesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strut Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Tare de tot "Spitalul Municipal Mangalia" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 2 Mai = Chillout Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 Urat esti mah! Stai sa-l vezi de aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 Eu am fost la *skip si de luni pana vineri a fost cat ok, majoritatea oameni refugiati din "vechea" vama veche, pana cand vineri au inceput sa vina "pantofarii " Am dat o tura scurta si prin vama , dar m-am scarbit si am tuns-o repede ,mi-am strans bulendrele pe motor si am plecat in pustiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 Eu toata vara asta am fost in week-enduri de vreo 4 ori, numai la plajele "pustii" din nord, Vadu si Corbu. La Corbu e super fain in timpul saptamanii, in week-end insa se cam strica treaba, vin manelarii. Avantaje la Corbu - semnal la mobil, satul mai aproape, tantari mai putini, pescarii sunt la 300 de metri - dimineata iei peste bun cu 100 de mii de te saturi. In concediul mare am fost in Olimp, singura statiune care nu s-a manelizat deloc deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 23, 2006 Autor Share Postat August 23, 2006 Stai sa-l vezi de aproape 2 urati s-au gasit sa comenteze of, nu mai are loc lumea de mine si de KTM-ul meu cel scump si drag, o sa fugim prin padure ca doi nebuni indragostiti La anu` o sa stiu ce statiuni sa "skip".... p.s. in vama m-am intalnit cu un tip care avea MINCK cu alarma cu telecomanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 Eu am fost la *skip si de luni pana vineri a fost cat ok, majoritatea oameni refugiati din "vechea" vama veche, pana cand vineri au inceput sa vina "pantofarii " Am dat o tura scurta si prin vama , dar m-am scarbit si am tuns-o repede ,mi-am strans bulendrele pe motor si am plecat in pustiu. Ti-am vazut motocicleta la Micul Golf. Banuiesc ca era al tau, cam greu sa fie alt nene care sa-si scrie pe motor "Axa cu scame". 2 Mai a ramas singurul loc de la Marea Neagra unde merita sa te duci. Data viitoare poate bem o bere impreuna, cinstea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Special K Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Eu am fost la *skip si de luni pana vineri a fost cat ok, majoritatea oameni refugiati din "vechea" vama veche Eu "skip-uiesc" din '88 acolo, ce-i drept numa' anul asta cu motor (KLE-ul rosu, in fatza la Snack). Ne vedem la anu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 la 2 mai am stat si eu de vineri pana luni merg acolo din 96 cand nu aveam motor e super bine si vreau mai mult la anu am fost si in vama dar nu mai e ce era odata in rest toate statiunile is comerciale, mai am de incercat Vadu si Corbu salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 wc= 1Ron dusuri peste 3 Ron. Pai daca ar fi fost dusul 300.000 o saptamana cat am stat in vama trebuia sa-mi fac datorii la camatari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kuki Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 (editat) Salutam Am stat trei saptamani in Vama si n-am auzit nici o manea. E adevarat ca dupa 1-2 noaptea mai apareau prin Stuf mamaioti si euforisti (ca le ei se termina totu', deh...) sa caste gura la puiet, da' nu deranjau. Daca sti ce si cum sa faci, Vama ramane Vama. Editat Septembrie 1, 2006 de Kuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 23, 2007 Autor Share Postat Iulie 23, 2007 anul asta am confirmat, 2 mai rulz, in rest skip/fuck la toate statiunile huraaa ps cum e sa stai la 5km de vama si sa te doara la barbara de vama veche? bestial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 da tot urat ai ramas io am fost in vama...da, s-a stricat rau de tot, da, ce mi-a pasat mie de manelari si altele?eram brigada mare si ne-am distrat...fara remorca, pretena, motor(am pus pauza muncilor la fiare) si altele....doar eu, cortul si sticla de bere apropo...nu uita sa specifici, minskul ala acum nu mai are alarma, ci e pusa pe un ktm bafta bronzatule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 plecam la KAVARNA KALIAKRA la bulgari !!! trebuie !!! satul de ai nostri !!! klar!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 luni plec si eu catre mare puteti sa imi spuneti locuri de sta cu cortul precizez ca ultima oara am fost la mare in 92, deci s ar putea sa nu mai recunopsc litoralul mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 27, 2007 Autor Share Postat Iulie 27, 2007 2 mai frate, ai dushuri, wc-uri oarecum acceptabile, liniste (adica nu sunt discoteci) ai si curent in camping mancarea este super buna si ieftina have phun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 Daca ultima oara ai fost la mare in 92 s-ar putea sa fie ceva nou care mai tine foarte putin de ce era.....doar schimbarea de la an la an ii foarte mare....dar de vreo 15....oricum HAVE FUN Si sa nu fiu offtopic....frumos pe la mare....pacat ca de 2 ani nu am mai apucat pe acolo....dar nici nu is curios de cum s-a manelizat litoralu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate