Admin Smokey Postat August 21, 2006 Admin Share Postat August 21, 2006 Sa fiti fericiti si casa de piatra ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Casa de piatra, sa va iubiti cel putin ca si pana acum, sa va traiasca dracii mici! Nunta ca in povesti, n-am cuvinte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Casa de piatra in primul rind si tot ce va doriti .Si din ciclu Apasu iar a iesit in poze ca dreacu va multumesc.Sunt hotarit ca pina la sfirsitul sezonului sa imi fac o fotografie serioasa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 SUPERRRRRRRRR...asta a fost o nunta memorabila...mireasa calare, mirele si nasii idem.... asa da si cat mai multe evenimente de genul acesta... CASA DE PIATRA.....copiii sanatosi si fiti iubiti !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Casa de piatra, sanatate, fericire si tot ce va doriti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 (editat) Ceva poze..nu foarte multe Editat August 21, 2006 de wolf4mwolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Niste mustar are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Insfarsit aud ceva de bine sper sa ne vedem cat de curand si sa bem o bere impreuna....CASA DE PIATRA!!!! Ps: NU, NU AM MURIT..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 21, 2006 Autor Share Postat August 21, 2006 Apasuleeeeeeeeee, hai cu pulpele aleaaaaaaa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthemis Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Niste mustar are cineva? vezi, poate a mai ramas un pic dupa ureche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Absolut superb, CASA DE PIATRA si multa fericire, nebunilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 21, 2006 Autor Share Postat August 21, 2006 Paharnicul Ulea..sac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Paharnicul Ulea..sac Super faina nunta, chefu, alaiu, tot. Casa de piatra inca o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scaf Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 super tare frate ! ....casa de piatra si tot ce-si doresc ! ...escule ...pune si niste ketchup ...ca merge cu mustar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 nu a durat decat 52 minute sa micshorez vro 530 de poze de la 1,6-1,7 MB la 70-80 k acu le sortez shi dup-aia potopul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 70 k? pune mah la 400 kb macar, cum am pus si eu, te zgarcesti asa? sa nu se vada mai nimic? .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 21, 2006 Autor Share Postat August 21, 2006 hai, demeveeeeeuuuuu, hai, demeveeeuuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Casa de piatra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 casa de piatra si toate alea alea (numai de bine) pentru miri si pentru toti nuntasii Sa fiti fericititi si multi ani inainte alaturi de kinderii vostri atomici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 70 k? pune mah la 400 kb macar, cum am pus si eu, te zgarcesti asa? sa nu se vada mai nimic? .. tu vrei sa-mi iau ban definitiv ca le blochez serveru :D o sa pun peste 300 de poze lejer aici pe forum sunt poze de informare, pe cedeu o sa fie la calitatea originala hai, demeveeeeeuuuuu, hai, demeveeeuuuu daca cere lumea fie :D DACII PLEACA LA PLIMBARE, ERA SHI NICU CU NOI DA L-AM ASIMILAT LA DRUMU ASTA!!! PRIMA OPRIRE LA BISERICA LA DANEZU CA AM MAI AVUT UN NEFERICIT IN ZIUA NUNTZII LU MIELU SHI A LU MONA MOTOARE SHI DACI IN FATZA LA BISERICA DE PE POPA SOARE, ASHTEPTAND NEFERICITU DANEZ LA UN MOMENT DAT APARE SHI NEFERICITU DE DANEZ NOI NE PREFACEM CA-I URAM DE BINE!!!! DUPA CE STAM 10 MINUTE CU EL, O TAIEM SPRE BRASOV PAUZA DE TZIGARA PE DRUM, DE FAPT AU FOST MULTE, CA DE OBICEI CAND SE PLEACA LA PLIMBARE IN GRUP IN LOC DE 3 ORE AM FACUT VRO 5 SHI AM AJUNS SHI LA BISERICA TOT DE LA BISERICA BISERICA - ULTIMA PARTE PAUZA ACU CA SE BLOCHEAZA CALCULATORU DE LA ATATA TRANSFER DE DATE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 PAUZA ACU CA SE BLOCHEAZA CALCULATORU DE LA ATATA TRANSFER DE DATE Se blocheaza pe dracu. Ti se pare ca esti mai interesant daca le dai cu tzaraita. Pune bah mana si baga pozele alea odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Se blocheaza pe dracu. Ti se pare ca esti mai interesant daca le dai cu tzaraita. Pune bah mana si baga pozele alea odata. :what: STAI TU VRO 3 ORE FARA SA TE RIDICI DE LA CALCULATOR SA PUI POZELE ODATA :what: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 :what: STAI TU VRO 3 ORE FARA SA TE RIDICI DE LA CALCULATOR SA PUI POZELE ODATA :what: Lenes ca deobicei..la pus poze si pe drum asemeni.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 (editat) in locul tau foloseam un programel care genereaza singur sit-uri web din foldere de poze si il puneam pe sit care ofera host gratuit (home.ro, 3x.ro, etc) si puneam doar link-ul aici Stie si Dreamweaver-ul sa genereze Less time, less work Editat August 21, 2006 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 casa de piatra si multi viitori motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate