*adytza* Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 (editat) Piese de SR astia care avea nevoie de pedala si semering /index.php?...mp;#entry870536 Editat Septembrie 9, 2007 de adysme55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 Piese de SR astia care avea nevoie de pedala si semering /index.php?...mp;#entry870536 astia care avea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 astia care avea? pai cu ce am gresit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 pai cu ce am gresit? cu nimic....lasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad2709 Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 ma baieti, care stiti germana ajutati-ma si pe mine cu o "micuta fraza" ca nu stiu ce trebuie sa scot de la filtru de aer (litare, generic xor 50) Start: Der originale - leider wenig hĂźbsche - Luftfilterkasten enthält einen Schnorchel, der die durchstrĂśmende Luftmenge und damit auch den Spritverbrauch reduziert. Der Techniker der Fa. Kirschhofer empfiehlt, diesen Schnorchel zu entfernen, wenn man ein wenig Mehrleistung erhalten will. Entfernt man ihn, kann man z.B. eine 76er-Dell`Orto-HauptdĂźse in den Vergaser einsetzen, um den hĂśheren Luftdurchsatz zu kompensieren und eine Abmagerung des Gemisches zu verhindern. Die Montage eines offenen Luftfilters – was unter Verwendung des originalen Anschlussgummis sehr gut geht – brachte zwar jede Menge Lärm - man kĂśnnte auch Sound sagen - und exorbitanten Spritverbrauch. Als passende HauptdĂźse habe ich bei beiden offenen Luftfiltern eine 84er Dell`Orto ermittelt. Eine 86er geht auch. PS : nu vreau mot-a-mot vreau sa stiu ce trebuie "removed" , 10x asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n3bunu Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 aruncati un ochi java script:emoticon('', 'smid_40') scuter fara limitator:)))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 astia care avea? . Iar il ataci ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad2709 Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 ma baieti, care stiti germana ajutati-ma si pe mine cu o "micuta fraza" ca nu stiu ce trebuie sa scot de la filtru de aer (litare, generic xor 50) Start: Der originale - leider wenig hĂźbsche - Luftfilterkasten enthält einen Schnorchel, der die durchstrĂśmende Luftmenge und damit auch den Spritverbrauch reduziert. Der Techniker der Fa. Kirschhofer empfiehlt, diesen Schnorchel zu entfernen, wenn man ein wenig Mehrleistung erhalten will. Entfernt man ihn, kann man z.B. eine 76er-Dell`Orto-HauptdĂźse in den Vergaser einsetzen, um den hĂśheren Luftdurchsatz zu kompensieren und eine Abmagerung des Gemisches zu verhindern. Die Montage eines offenen Luftfilters – was unter Verwendung des originalen Anschlussgummis sehr gut geht – brachte zwar jede Menge Lärm - man kĂśnnte auch Sound sagen - und exorbitanten Spritverbrauch. Als passende HauptdĂźse habe ich bei beiden offenen Luftfiltern eine 84er Dell`Orto ermittelt. Eine 86er geht auch. PS : nu vreau mot-a-mot vreau sa stiu ce trebuie "removed" , 10x asfalt uscat nu stie nimeni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pwr Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 Personal nu stiu germana, dar http://google.com/translate_t scoate o versiune aproximativ inteligibila: Start: The original - unfortunately few pretty - air cleaner box contains a snorkel, which reduces the flowing through amount of air and concomitantly the Spritverbrauch. The technician of the company Kirschhofer recommends to remove this snorkel if one wants to receive little increased output. If one removes it, one can e.g. insert a 76er-Dell `Orto main jet into the carburetor, in order to compensate the higher air volume and to prevent a Abmagerung of the mixture. The assembly of an open air cleaner - which goes using the original connection rubber very well - each quantity brought noise - one could also sound say - and to exorbitant Spritverbrauch. As suitable main jet I determined a 84er Dell with both open air cleaners `Orto. A 86er goes also. Cheers, -pwr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 nu stie nimeni ? Trimte-mi un PM cu postu. Am sa il traduc... stiu germana da sunt ceva termeni tehnici care ma depasesc un pic... nici in romana nu ma pricep, dapoi in germana. Am insa pe cuine sa intreb. Asta daca mai e de actualitate sau daca t-a ajuns traducerea in engleza. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 nu ati ajuns inca in Bucuresti?!. ..s-a intamplat ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 Salutare CSR! Ieri seara ne-am intors din excursie. Frumos si cu peripetii. Liviu (kymco) a trebuit sa plece duminica la pranz, insa eu am fost nevoit sa mai raman o zi deoarece mi s-a rupt toba si trebuia sudata. In rest voie buna, sambata un pic de ploaie iar duminica si luni caldura mare Revin si cu poze pe topicul "Trasee saptamanale" Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 . Iar il ataci ? lasa mah k a mai facut 100 posturi in 3 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad2709 Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 lasa mah k a mai facut 100 posturi in 3 zile textul explica cum se scoate limitatorul de la filtru de aer... snorkel ala nush ce inseamna.... nu vreu traducere mot-a-mot ci pe scurt ce e de facut ..asfalt uscat , vespa ti lam dat pe prv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 lasa mah k a mai facut 100 posturi in 3 zile si ce te tot f..e ma pe tine grija? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 si ce te tot f..e ma pe tine grija? sunteti de groaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 si ce te tot f..e ma pe tine grija? ma rupe in 2 grija asta k sunt prea multi smecheri ca tn de 12 ani jumate care,daca au cate un "Sprinter Sport Turbo" ,au impresia ca sunt cei mai interesanti motociclisti de pe planeta....asa ca mucles mah ghost rider ca nu cred ca ai avut tu atatea scutere cate am avut eu si nu ai atatia km la bord k mn....hai gt ca ma enervez pt un fraier care nu merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 Hai copii gata cu cearta si ajutati-ma cu ceva important : unde gasesc si eu vopsea termorezistenta pentru toba de esapament. Caut de 3 luni si nu gasesc la mine in oras. Help me please. Daca gasiti prin oras la voi din intamplare pe la un 20 lei luati-mi si mie si va dau 40 lei pe ea (6 lei posta si restu va raman voua). Help please Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 (editat) ma rupe in 2 grija asta k sunt prea multi smecheri ca tn de 12 ani jumate care,daca au cate un "Sprinter Sport Turbo" ,au impresia ca sunt cei mai interesanti motociclisti de pe planeta....asa ca mucles mah ghost rider ca nu cred ca ai avut tu atatea scutere cate am avut eu si nu ai atatia km la bord k mn....hai gt ca ma enervez pt un fraier care nu merita ma cine plm a inceput?? tu sau eu Editat Septembrie 11, 2007 de adysme55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 ma cine plm a inceput?? tu sau eu pai mah...in plt eu am inceput sa spun adevaru...ca vorbesti mult si fara rost.... --- Mesaj completat în 11 Sep 2007 23:25 -------------P.S. il cunosti pe super eroul de mai jos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 Mai Vladu...ti-ai cam facut abonament la Constanta , totusi e bine ca nu e Satu Mare. In fine......ia ziceti cand mai comitem un gratarel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 pai mah...in plt eu am inceput sa spun adevaru...ca vorbesti mult si fara rost.... <small>--- Mesaj completat în 11 Sep 2007 23:25 -------------</small><br/>P.S. il cunosti pe super eroul de mai jos? Batman ma ce stii tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 Ti-am zi ba ca era preot...da tu nu, BATMAN, BATMAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 Ti-am zi ba ca era preot...da tu nu, BATMAN, BATMAN inca una.....manca-l-ar mama de falcutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 pai mah...in plt eu am inceput sa spun adevaru...ca vorbesti mult si fara rost.... <small>--- Mesaj completat în 11 Sep 2007 23:25 -------------</small><br/>P.S. il cunosti pe super eroul de mai jos? era sa ma pis pe mine de ras , --- Mesaj completat în 12 Sep 2007 00:15 ------------- Ti-am zi ba ca era preot...da tu nu, BATMAN, BATMAN super tare reclama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate