Lucian_M Postat Iunie 9, 2018 Share Postat Iunie 9, 2018 (editat) Pai dacă nu ai biți cat de cat, nu te apuci de desfăcut șuruburile, că iese discotecă. Momentan am mai multe scule YATO, foarte mulțumit de ele. PS: lucru acasă, nu ceva profesional, se subînțelege. Editat Iunie 9, 2018 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Iunie 9, 2018 Share Postat Iunie 9, 2018 (editat) Am ajuns sa ne bucuram cand ceva e 'made in Taiwan' :) ... asa scrie pe cutie. Taiwan e chiar smecherie, cel putin pe partea de scule pneumatice; mai toti producatorii europeni au in oferta scule pneumatice made in Taiwan. Ca producator de scule de mana Toptul e Taiwanez si are chestii calitative la pret ok. Legat de sculele de la LIDL, decat sa dau banii cumpar asa ceva mai bine stau cu ochii pe piata SH. Garantia aia de 3 ani nu spune decat ca dupa 3 ani il arunci sigur in lipsa pieselor de schimb. Prefer la aceeasi bani o scula utilizata dar de firma la care piesele de schimb nu sunt o problema. Editat Iunie 9, 2018 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Iunie 9, 2018 Share Postat Iunie 9, 2018 Cheile dinamometrice Unior sunt bune de ceva ? Am gasit una 3/8, cu strangere 5-110 Nm, deci ar acoperi aproape tot ce-mi trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 9, 2018 Share Postat Iunie 9, 2018 Alea de la Dedeman? Am cateva scule UNIOR, mi se par de calitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Iunie 9, 2018 Share Postat Iunie 9, 2018 Am vazut pe site la emag (bine, sunt vandute de magazin specializat de scule). Si da, Dedeman comercializeaza ceva scule Unior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Iunie 9, 2018 Share Postat Iunie 9, 2018 Legat de sculele de la LIDL, decat sa dau banii cumpar asa ceva mai bine stau cu ochii pe piata SH. Garantia aia de 3 ani nu spune decat ca dupa 3 ani il arunci sigur in lipsa pieselor de schimb. Prefer la aceeasi bani o scula utilizata dar de firma la care piesele de schimb nu sunt o problema. O parte din sculele de la Lidl sunt produse de Meister si rebranduite cu Powerfix. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 9, 2018 Share Postat Iunie 9, 2018 (editat) Și deci au o calitate cat de cat sau dăm degeaba banii pe ele? Chiar îmi place bormașina aia mică, sincer nu mă așteptam să țină așa mult acumulatorul. Pentru banii ăia chiar e ok, știe să facă multe (frână electrică, turație variabilă, trepte de cuplu, două trepte de putere, mandrină detașabilă, încărcătorul se poate monta pe perete, garanție 3 ani. Azi am testat și masca de sudură, nu prea am ce să comentez, poate doar tenta aia de culoare de pe vizor. Editat Iunie 9, 2018 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 10, 2018 Share Postat Iunie 10, 2018 I-ai scos folia de protectie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 10, 2018 Share Postat Iunie 10, 2018 Eu așa zic. Dar mă uit mai atent, poate am omis ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Iunie 10, 2018 Share Postat Iunie 10, 2018 Și deci au o calitate cat de cat sau dăm degeaba banii pe ele? Chiar îmi place bormașina aia mică, sincer nu mă așteptam să țină așa mult acumulatorul. Pentru banii ăia chiar e ok, știe să facă multe (frână electrică, turație variabilă, trepte de cuplu, două trepte de putere, mandrină detașabilă, încărcătorul se poate monta pe perete, garanție 3 ani. Azi am testat și masca de sudură, nu prea am ce să comentez, poate doar tenta aia de culoare de pe vizor. Scrie pe eticheta de pe produs, nu de pe ambalaj, de cine este facut. Daca este facut de Meister are o calitate apropiata de Stanley, Beta, Yato, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat August 2, 2018 Share Postat August 2, 2018 (editat) e vreun magazin in Bucuresti care vine suruburi torx tamper proof M4x50? Rocast nu are, Fabory s-a retras din Bucuresti, magazinele de bricolaj n-au auzit de asa ceva. Editat August 2, 2018 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 2, 2018 Share Postat August 2, 2018 Intreaba la Fabory sau Fixkit, google them! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat August 3, 2018 Share Postat August 3, 2018 ca in afara de torx "tamper proof" nu merge altceva! )) La ce am eu nevoie, chiar nu merge. Am comandat de pe ebay. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat August 5, 2018 Share Postat August 5, 2018 mi-am luat cheia asta de am intrebat de ea si pare ok. 7-105Nm. o parere despre bgs 962 pe care o ai de ceva timp... . Ma bate gandul sa imi iau ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 8, 2018 Share Postat August 8, 2018 A apucat cineva sa ia menghina aia de 99 lei de la Lidl? L-am rugat pe un prieten sa mi-o cumpere, eu fiind plecat cu mobra prin tara, deci exclus sa car dupa mine cateva kile de fier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 23, 2018 Share Postat Octombrie 23, 2018 M-am uitat sa cumpar o dinamometrica insa sunt nedumerit daca pot sa pun presiune pe ea sa desurubez anumite suruburi/piulite de la motoreta care sunt stranse mai tare. Spre exemplu piulitele de la axul rotilor astfel incat sa nu se rupa/strambe dinamometrica ? Tubulare am, dar nu am cheie. E ok o cheie dinamometrica pentru astfel de operatiuni sau le folosim doar pentru chestii de finete cand trebuie strans la cuplu? Mai am varianta sa cumpar un levier de tip L dar mi-ar fi de folos dinamometrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 24, 2018 Share Postat Octombrie 24, 2018 Daca dinamometrica e de 300Nm poti sa strangi sau sa desfaci orice surub la mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 24, 2018 Share Postat Octombrie 24, 2018 (editat) As lua un T de forta pt desfacut. Nu L, modelul bara si cu piesa de antrenare culisanta. Am unul de 3/4' si il folosesc cu succes impreuna cu un adaptor la 1/2' atunci cand se lasa greu vreun surub. La mobra ai nevoie de o dinamometrica mai mica, astfel incat sa poti strange suruburi la etriere de exemplu unde ai cupluri de 25-30Nm. Nici costurile nu sunt similare, T-ul + adaptor fiind pana in 50 lei, bani la care nu iei nici macar o mizerie de dinamometrica. Editat Octombrie 24, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 24, 2018 Share Postat Octombrie 24, 2018 ............... 50 lei, bani la care nu iei nici macar o mizerie de dinamometrica. corect o dinamometrica ''in mintile lui'' dpmdv costa 100 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 24, 2018 Share Postat Octombrie 24, 2018 Daca dinamometrica e de 300Nm poti sa strangi sau sa desfaci orice surub la mobra Multam bre, ma apuc sa caut una pana in 300 lei. As lua un T de forta pt desfacut. Nu L, modelul bara si cu piesa de antrenare culisanta. Am unul de 3/4' si il folosesc cu succes impreuna cu un adaptor la 1/2' atunci cand se lasa greu vreun surub. La mobra ai nevoie de o dinamometrica mai mica, astfel incat sa poti strange suruburi la etriere de exemplu unde ai cupluri de 25-30Nm. Nici costurile nu sunt similare, T-ul + adaptor fiind pana in 50 lei, bani la care nu iei nici macar o mizerie de dinamometrica. Buna ideea si cu T-ul, multumesc o sa iau in calcul. » Post actualizat in 24 Oct 2018 07:11 https://www.emag.ro/search/dinamometrica?ref=effective_search Recomandati ceva de aici intr-un buget de maxim 300 lei ? Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 24, 2018 Share Postat Octombrie 24, 2018 As cauta la firme de scule, pe emag e un bazar sinistru unde oricine vinde orice si se prostitueaza pt pret. Ca idee ti-ar trebui una intr-o plaja 20-200Nm ca sa acoperi cuplurile suruburilor la care umbli in mod obisnuit la mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 24, 2018 Share Postat Octombrie 24, 2018 Sunt interesat si eu de o dinamometrica da nu f mare...ca la mobra nu-ti trebuie de 300NM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 24, 2018 Share Postat Octombrie 24, 2018 As cauta la firme de scule, pe emag e un bazar sinistru unde oricine vinde orice si se prostitueaza pt pret. Ca idee ti-ar trebui una intr-o plaja 20-200Nm ca sa acoperi cuplurile suruburilor la care umbli in mod obisnuit la mobra. Perfect, merci frumos john! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 24, 2018 Share Postat Octombrie 24, 2018 Nu inteleg de ce iti cumperi dinamometrica ca sa desfaci suruburi... pt asta exista T-uri, L-uri, prelungitoare, tevi... dinamometrica, nu zic ca nu merge si la desfacut, dar e facuta pt strans la cuplu. Si cu una de 300Nm nu ai ce face, minimul sigur pleaca de sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Octombrie 24, 2018 Share Postat Octombrie 24, 2018 O dinamometrica folosita la desfacut se decalibreaza mai repede, n-are rost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate