TRG Postat Miercuri la 14:05 Share Postat Miercuri la 14:05 1 hour ago, Cavaleru said: arata ca o uzina cu toate ledurile alea Pai da, e genul de aparat care-mi arata cat de pilaf sunt la sudura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Miercuri la 14:11 Share Postat Miercuri la 14:11 Acum 6 minute, Radu Andrei Gabriel a spus: Pai da, e genul de aparat care-mi arata cat de pilaf sunt la sudura spor la exersat invatat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRG Postat Miercuri la 14:17 Share Postat Miercuri la 14:17 5 minutes ago, Cavaleru said: spor la exersat invatat Multumesc, multumesc! Am mare nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Miercuri la 17:02 Share Postat Miercuri la 17:02 Acum 10 ore, Radu Andrei Gabriel a spus: Un cadou misto Profesional aparat.Răcire cu lichid..pfoaaa...tre sa ai si pedală pentru amperaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRG Postat Miercuri la 18:00 Share Postat Miercuri la 18:00 53 minutes ago, pinnochio said: Profesional aparat. Da, cel care ni l-a dat are o fabrica pentru productie diverse piese metalice si s-a retehnologizat anul acesta. N-a mai avut ce face cu el, si-a luat unele mai moderne 54 minutes ago, pinnochio said: tre sa ai si pedală pentru amperaj. Mi-as dori, sincer, sa ajung la finetea asta de lucru, sa reglez in timp real fara sa ma opresc si sa butonez aparatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat ieri la 08:22 Share Postat ieri la 08:22 Mișto rău sculă! Dacă te hotărăști vreodată că nu-ți mai trebuie și vrei să-l faci cadou, vin cu mașina să îl iau. E cumva trifazic sau mă înșel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat ieri la 11:56 Share Postat ieri la 11:56 Citat Mi-as dori, sincer, sa ajung la finetea asta de lucru, sa reglez in timp real fara sa ma opresc si sa butonez aparatul. Cred ca e un pic invers, ca sa obtii finetea ai nevoie de reglajul in timp real Eu cel putin la concluzia asta am ajuns, ca m-as descurca mai bine cu o pedala dar n-am achizitionat-o inca asa ca nu stiu sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRG Postat ieri la 12:46 Share Postat ieri la 12:46 4 hours ago, Lucian_M said: E cumva trifazic sau mă înșel? Merge si si. A venit cu trei cabluri, doua monofazice si unul trifazic. 49 minutes ago, binox said: Cred ca e un pic invers, ca sa obtii finetea ai nevoie de reglajul in timp real Adevarat. Ai dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat ieri la 13:21 Share Postat ieri la 13:21 Acum 4 ore, Lucian_M a spus: vin cu mașina să îl iau Stai la rând,io am văzut primu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate