john17 Postat Decembrie 7, 2016 Share Postat Decembrie 7, 2016 sau multe sertare Goale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Decembrie 7, 2016 Share Postat Decembrie 7, 2016 sezi bland Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 8, 2016 Share Postat Decembrie 8, 2016 (editat) Pe bune, admir ordinea si curatenia (pe care eu din pacate nu sunt in stare sa o mentin, poate si pt ca folosesc sculele intens), dar in ce vad acolo nu mi-ar incapea nici 1/2 dintre uneltele din servanta mobila, si mai am inca 2 truse, 3 panouri de perete si n sertare si cutii... Camd aveam vreo 15-16 ani imi facusem si eu o cutie cu locasuri & stuff, din lemn ca astea imi erau posibilitatile. Editat Decembrie 8, 2016 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 8, 2016 Share Postat Decembrie 8, 2016 Cat este iernatu ? vreo 4-5-6-7-8 luni, depinde de tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Decembrie 8, 2016 Share Postat Decembrie 8, 2016 . Camd aveam vreo 15-16 ani imi facusem si eu o cutie cu locasuri & stuff, din lemn ca astea imi erau posibilitatile. da pai si eu cand o sas fiu mare, ca tine vreau sa ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 8, 2016 Share Postat Decembrie 8, 2016 apoi nu bordel ai facut pana la urma urmei colegu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Decembrie 8, 2016 Share Postat Decembrie 8, 2016 apoi nu bordel ai facut pana la urma urmei colegu? bordelu e la etaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 8, 2016 Share Postat Decembrie 8, 2016 bordelu e la etaj no ase!! viu in vizita la tine intre sarbatori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 8, 2016 Share Postat Decembrie 8, 2016 ia reveniti voi la scule de calitate, departe de cutii cu burete. Referitor la dinamometrice - precizia lor e in zona medie a plajei acoperite. tineti in minte asta. In mod uimitor scule bune se pot gasi si in situatii de "low cost"; am luat in urma cu ceva vreme o trusa de filiere si tarozi de la un magazin de bricolaj. Complexa jucaria, cu tot ce ii trebuie, pentru 50 ron. E perfecta pentru uz normal. Evident = no name dar a muscat si in otel mai de soi fara sa comenteze. La curatat filete si altele similare nu mai vorbesc. Pot pune poze daca vreti sa o vedeti - poate o mai zariti pe undeva. Spirale la borcan gri la selgros - ieftine si bune, merg fara sa comenteze prea mult. Trebuie sa insisti sa rupi unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 16, 2016 Share Postat Decembrie 16, 2016 eu la spirale merg pe RUKO, am dat 250ron pe 1-13 da zambesti larg cand vezi cum taie spiralul de 2 in surub de 10.9... deci, face toti banii. in alta ordine de idei eram dator cu niste poze "cu bureti" cu zice colegul nostru proprietar de mii de scule pe care le si foloseste(toate in aceasi zi, sa fim intelesi) am constata ca imi incap mai multe scule in acelas sertar si accesarea lor este mult mai facila (nu mai rascolesti 5 minute dupa una din cheile de 13...) urmeaza trusele de biti si tubulare, acolo ma voi distra oleaca. nu am rabdare sa le vectorizez pt cnc, ca am si masinarie d-asta dar imi pare pierdere de timp sa desenez niste planse pe care le voi folosi doar eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Decembrie 16, 2016 Share Postat Decembrie 16, 2016 IMG_20161207_180829.jpg tre sa te scolesc la surubelnitze... arunca bgs-urile alea ca mai mult strica surupe PB Swiss , cele mai bune fara discutie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 17, 2016 Share Postat Decembrie 17, 2016 mi-am facut treaba cu bgs-urile vreo 3 ani, sa vad la ce pretz gasesc ce zici matale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Decembrie 17, 2016 Share Postat Decembrie 17, 2016 Salut colegii.O recomandare de filetanta cu acumulator(noua sau sh)pana in 300ron?Am avut o AEG de 20ani convertita la acumulatorul motocicletei care si-a dat duhul si trebuie alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 18, 2016 Share Postat Decembrie 18, 2016 gdr-ul 10.8v de la bosch(e in postul meu mai sus) face toti banii, acu' depinde daca o gasesti la bugetul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Decembrie 18, 2016 Share Postat Decembrie 18, 2016 (editat) Vazand poza ta mi-am adus aminte ca nu mai am.Ms ca ma pui la cheltuiala .De la Bosh,n-as mai lua ca n-am exeperiente prea fericite cu ei.Cred ca ai GSR nu GDR Editat Decembrie 18, 2016 de fara roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Decembrie 18, 2016 Share Postat Decembrie 18, 2016 ia Metabo daca te ne multumeste bosch, dar bosch albastru e foarte bun probabil ca ai avut verde .. care sunt niste jucarii cu ceva fer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Decembrie 18, 2016 Share Postat Decembrie 18, 2016 Verde am avut.De Metabo,Hilti,etc..n-am bani.O sa merg intr-un magazin si vad ce gasec la banii astia.ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 18, 2016 Share Postat Decembrie 18, 2016 albastru trebuie sefu, ca ala verde e muult inferior. GSR-GDR e diserenta de mandrina/suport bit si mai sunt ceva schimbari. oricum superscule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Decembrie 18, 2016 Share Postat Decembrie 18, 2016 Verde am avut.De Metabo,Hilti,etc..n-am bani.O sa merg intr-un magazin si vad ce gasec la banii astia.ms atunci n-ai nici de bosch albastru ia un WorX de la hornbach , calitatea e ok si are sistemul de biti foarte bun pt acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Decembrie 18, 2016 Share Postat Decembrie 18, 2016 ok.ms Bec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 18, 2016 Share Postat Decembrie 18, 2016 @fara roti - ia orice tip de filetanta ieftina dar pe 12 V - astfel vei putea sa o adaptezi la acumulatorul motocicletei. Diferentele de pret sunt date de cele mai multe ori de calitatile acumulatorilor. Daca vrei ceva puternic si folosesti doar pe la atelier - http://masina-de-gaurit-si-insurubat.compari.ro/skil/f0156221ad-p227304190/ e vorba de un skill care trebuie conectat la priza. are reductor, poti controla cuplul, personal am folosit asa ceva cu carota prin osb pentru burlanul de hota (aici s-a chinuit nitel ) dar stiu de ea de la un constructor care facea case de lemn. Omu folosea numai asa ceva. in brico e sub 200 de lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Decembrie 18, 2016 Share Postat Decembrie 18, 2016 S-a notat...ms..Stie careva cat e garantia pt acumulator la o filetanta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Decembrie 20, 2016 Share Postat Decembrie 20, 2016 aca vrei ceva puternic si folosesti doar pe la atelier - http://masina-de-gaurit-si-insurubat.compari.ro/skil/f0156221ad-p227304190/ e vorba de un skill care trebuie conectat la priza. are reductor, poti controla cuplul, personal am folosit asa ceva cu carota prin osb pentru burlanul de hota (aici s-a chinuit nitel ) dar stiu de ea de la un constructor care facea case de lemn. Omu folosea numai asa ceva. in brico e sub 200 de lei D-asta am eu, cam singura oferta cat de cat ok pe piata daca nu vrei sa te incurci cu acumulatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Decembrie 21, 2016 Share Postat Decembrie 21, 2016 Aveti idee de unde pot cumpara in RO un ciocan de zidarie, o dalta 250-300 si un ciocan de geolog? (toate cu duritate peste 50-55) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Decembrie 21, 2016 Share Postat Decembrie 21, 2016 D-asta am eu, cam singura oferta cat de cat ok pe piata daca nu vrei sa te incurci cu acumulatori. Interesanta si asta.Am cumparat o Panzer de12v cu 2 acumulatori.Am bagat in brad 50 holzsuruburi de 4x45 si n-am descarcat acumulatorul.Bine zic.Partea proasta e ca mandrina e descentrata.Norocul meu ca am cumparat si un set de burghie si la bancul de proba am pus burghiu in ea.Asa mi-am dat seama.Sase am probat pana am gasit una cat de cat.Acum trebuie sa schimb si bormasina de banc,spuneti voi..ok.Mai aveti idei,ca de craciun mananc macaroane cu muraturi.Am zis mai sus ca nu mai vreau bosh,dar nu m-am putut abtine la o bosh ixo.Sa fie primita si asta.Dupa bormasina de banc,probabil skil (multumesc colegi) trec la pendular (soricel).Asta trebuie musai sa aibe prindere rapida a panzei (ieftin si acceptabil) idei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate