flooriin Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 am eu un ,,cadou,, ptr tine,un intruder de 800 sau 600,modificat 100%(cel de 800).informatii pe mesenger la grazian30.P.S. Ceea ce vezi in foto nu e 100% custom,ci doar 50%, cred ca sapt viitoare termin la ea, nu o sa para nicicum un intruder, o sa te intrebi ce poate fi.Voi veni cu poze noi gata! s-a batut palma! asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 bine v-am gasit,,,, ma bag si eu la grupul de intruderisti cu un VS 800 proaspat adus de la nemtzia ma dau si eu catinel prin bucuresti si mor de ciuda ca nu e putin mai cald sa pot iesi macar pana la un giurgiu sau ceva prin zona... * asa, pai vreme de plimbat a cam fost luna asta, doar sa vrei.. Atasez cateva poze de la plimbarile din noiebrie: Ruse>>> 10 noiembrie>>> Si Balcic (Sf. Constantin si Elena)>>> 24-25 noiembrie>>> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 bine v-am gasit,,,, ma bag si eu la grupul de intruderisti cu un VS 800 proaspat adus de la nemtzia ma dau si eu catinel prin bucuresti si mor de ciuda ca nu e putin mai cald sa pot iesi macar pana la un giurgiu sau ceva prin zona... * asa, pai vreme de plimbat a cam fost luna asta, doar sa vrei.. Atasez cateva poze de la plimbarile din noiebrie: Ruse>>> 10 noiembrie>>> Si Balcic (Sf. Constantin si Elena)>>> 24-25 noiembrie>>> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 (editat) bine v-am gasit,,,, ma bag si eu la grupul de intruderisti cu un VS 800 proaspat adus de la nemtzia ma dau si eu catinel prin bucuresti si mor de ciuda ca nu e putin mai cald sa pot iesi macar pana la un giurgiu sau ceva prin zona... poze de pe 1 decembrie, de la ultima plimbare: <small>--- Mesaj completat în 03 Dec 2007 13:08 -------------</small><br/>* nu stiu ce s-a petrecut si pozele din posturile anterioare (cu Bulgaria) s-au ametit. Nu mai vad pozele acolo, ...asa ca pun din nou: (rog admin-ul sa sterga cele fara poze, merci! Editat Decembrie 3, 2007 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashman31 Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 Dragii mei.v-am promis new pictures cu intruderul de care initial eram dezamagit,dar care l-am bagat in operatie fara pic de anestezie.Se pare ca operatia a fost un succes.Astept pareri si dc nu un pretz))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoLtZzPuB Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 Frumusica S-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chipvar Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 salutare la lume...am si eu o nelamurire...am un intruder vl 1.5 si dupa cum se stie are bascula monobrat cu prindere pe dreapta si vreau sa i pun numar lateral care in mod normal vine pe stanga...mai are cineva pus lateral pe motor cu bascula monobrat? daca da...cum arata suportul asta de numar ca vreau sa mi fac unul si nu mi dau seama de unde sa-l prind ca pe stanga am doar cardanul...alte posibilitati ar fi dar e bratul mult prea lung si ar vibra cam tare...mersi anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel_tm Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 (editat) salutare la lume...am si eu o nelamurire...am un intruder vl 1.5 si dupa cum se stie are bascula monobrat cu prindere pe dreapta si vreau sa i pun numar lateral care in mod normal vine pe stanga...mai are cineva pus lateral pe motor cu bascula monobrat? daca da...cum arata suportul asta de numar ca vreau sa mi fac unul si nu mi dau seama de unde sa-l prind ca pe stanga am doar cardanul...alte posibilitati ar fi dar e bratul mult prea lung si ar vibra cam tare...mersi anticipat. Uite aici un mod! Am mai facut si alte genuri de suport,dar e prea tarziu acum sa ma duc in garaj,maine voi face o fotografie. E in functie de ce vrea fiecare,de cum arata motocicleta,de cat e de custom-izata;pentru mine,fiecare motocicleta are personalitatea ei si i se potriveste ceva anume! Editat Decembrie 7, 2007 de marcel_tm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iron Canibal Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 cat te-a costat operatia...vreu si eu sa-mi fac un custom la intruderul meu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashman31 Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 nu stiu daca e vrb de intruderul meu sau cel a lui marcel, cand ai intrebat de costuri.In cazul meu datfind ca l-am facut eu cap-coada...fara furca(a fost facuta la suzuki in germania) restul ma costat cam 500 eur,coarne, oglinzi, vopsea etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rider in the sky Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 Ma primiti si pe mine cu...vin cu o ,,Volusie'' d'aia mare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 (editat) Ma primiti si pe mine cu...vin cu o ,,Volusie'' d'aia mare.... Sa nu fie prea mare !!! Baga si tu o poza(mare)sa se bucure si ochiu nostru !! Editat Decembrie 14, 2007 de A-L-E-X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiubpp Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 ii rog pe cei care au intrudere sa posteze aici. poze, descriere posesor(oare). acest topic il vad util in cazul in care ne lovim cu totii de aceleasi probleme comune. eu am cel mai mic intruder vl250. sunt din galati. ce accesorii v-ati pus pe intrudere? sunt fericitu posesor al unui intruder vz800 de aproximativ 1 luna si nu am ce sa i sa reproses deocamdata,nici macar nu am iesit din rodaj ca sa stricat vremea afara astept acuma sa vina primavara . dar astep sfaturi si intrebari de la posesori de intrudere care le detin de m ai mult timp decat mn. ASFALT USCAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitika Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 salutare tuturor! scuze daca ma bag in seama aiurea! din pacate eu nu am intruder, insa am o babutza din '88 (zice cartea), gsx 400 e. va spun asta deoarece incerc sa gasesc o carte tehnica pt babutza mea si nu reusesc. nu am gasit modelul asta decat pe vreo 2 site-uri si credeti-ma ca am tot cautat. daca stiti ceva, orice info despre modelul meu va rog sa imi spuneti si mie! multam fain si ramanem indatorate, si babutza mea si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 (editat) sunt fericitu posesor al unui intruder vz800 de aproximativ 1 luna si nu am ce sa i sa reproses deocamdata,nici macar nu am iesit din rodaj ca sa stricat vremea afara astept acuma sa vina primavara . dar astep sfaturi si intrebari de la posesori de intrudere care le detin de m ai mult timp decat mn. ASFALT USCAT! Salut si sa o stapanesti sanatos Nu trebuia sa fi pus 2 pers.pana nu terminai rodajul care se face la drum lung nu prin oras,dar cam nasol ca e frig acu. Sant motociclete bune,eu sant foarte multumit de ea,vezi ca nu e speed,e cruiser nu e buna pt liniute sau 140 constant pe A2. Daca mai ai intrebari santem aici ! PS:vezi ca ai uitat sa-ti completzi locatia in profil !! Editat Decembrie 18, 2007 de A-L-E-X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashman31 Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 (editat) CAUT COMENZI AVANSATE....platesc sau ma rog, dupa caz pot ramane si dator)))))))))))) Editat Ianuarie 10, 2008 de cashman31 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nutu.ionut Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 intruder 800 e un motor ok am eu si il laud Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 Te invidiez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 ce p-ula mea de topic e asta ba? Nu mai avem administrator pe aici? Black..pe unde esti?Toti deschid topicuri fara rost cum li se scoala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 ce p-ula mea de topic e asta ba? Nu mai avem administrator pe aici? Black..pe unde esti?Toti deschid topicuri fara rost cum li se scoala ? Nu te inerva ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 intruder 800 e un motor ok am eu si il laud Tin sa te contrazic. Kawa VN800 e mai ok si nu trebuie sa-l laud, ca se "lauda" singur. Nu numai ca e mai ok, e chiar extraordinar de ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 Ba vn de 800 e "mai" special, "mai" extraordinar si alte adjective care nu suporta grade comparatie...nea nutu, tu esti cumva din bals? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 e cel mai tare din lume pe tzara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 intruder 800 e un motor ok am eu si il laud moamaaaa...pfoaiiii...ce motor...nu mai iegzista asa motor... tipule tu intai scri si apoi citesti...? ceva de genul intai faci pipilica si apoi dai pantalonii jos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 nutu.ionut(aka lupalb?)pt intrudere,exista deja topic separat....intai rasfoieste forumul apoi scrie.... claudiubpp&nutu.ionut: completati-va profil-ul ca lumea. Black. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate