peu Postat August 19, 2017 Share Postat August 19, 2017 @rulincv poți te rog sa faci un review la xrt? Sunt în balanta intre xrt și mts 950 Tanks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat August 25, 2017 Share Postat August 25, 2017 Hai cu review, se apropie toamna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 26, 2017 Share Postat August 26, 2017 Salut. Cine mai vinde triumph in ro in afara de motoboom? Tiger xr.. Ma intereseaza, pt un test ride. Idei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat August 26, 2017 Share Postat August 26, 2017 United Motors, daca nu ma insel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat August 27, 2017 Share Postat August 27, 2017 Motoboom e importator. United e dealer. Dar sanse de drivetest, sincer, poate doar la motoboom. (United nu are stoc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 27, 2017 Share Postat August 27, 2017 Ms! Le scriu sa vad daca au posibilitati de test. In primavara as lua ceva nou, testat mt 09 tracer, vreau sa incerc si tigerul xr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat August 27, 2017 Share Postat August 27, 2017 (editat) Salut. Cine mai vinde triumph in ro in afara de motoboom? Tiger xr.. Ma intereseaza, pt un test ride. Idei?Motoboom lucreaza cu United in Bucuresti, insa daca ai nevoie de ceva, contacteaza-i direct pe cei de la Motoboom, la United sunt braindead. Am stat o luna si ceva dupa o dublura la cheie la Triple, presandu-i cu intrebari mereu, ca sa aflu cand ma duc la ei sa ridic cheia(trecusera sapt de asteptare) ca de fapt uitasera sa dea comanda mai departe. La Tiger cand o sa fie cazul de verificarea de supape de 20k nici nu stiu ce sa fac, cred ca fac o plimbare pana la Oradea decat sa il duc aici Editat August 27, 2017 de Raisa_c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 27, 2017 Share Postat August 27, 2017 Ok. Mi au si raspuns ca aduc ce vreau, dar nu la test. Pai, cum se gandesc sa vanda o motocicleta, daca nici pe ea nu poti sa te urci, sa o vezi... Etc. Vedem ce zice motoboom. Tracerul m a impresionat teribil, o motorisca super manevrabila, iute, stabila. Tigerul de 800 ar trebui sa ii tina piept, tot 3 cilindri, ce e drept mai putini cai, cuplu diferit. Musai sa incerc. Daca se aliniaza planetele, la anul luam jucarie noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat August 27, 2017 Share Postat August 27, 2017 Ruin, ti-am facut eu treaba pe jumatate, ramane sa dai in suc cand ne vedem Pentru amatorii de date tehnice concrete, comparatia TCC&ABS Tiger si DTC&ABS pe MTS950. Poate ajuta pe nehotarati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 Un comparativ facut de "our hindu friends" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Septembrie 30, 2017 Share Postat Septembrie 30, 2017 Dragii mei, in dorinta de a upgrada si infrumuseta tigrul (800/2013)am intampinat niste inadvertente i-am luat initial din uk un footplate pt cricul lateral la care a trebuit sa renunt acum dupa ce i-am montat cric central(loveste in el). Am schimbat toba originala cu una Delkevic si...surpriza...nu mai pot monta suportii laterali pt sidecaseuri. Prin urmare, daca exista interesati de footplate si/sau suporti, o sa revin cu detalii despre modele si pret. Intre timp ma apuc de cautat alt tip de suporti care sa mearga peste toba asta, daca tot mi-am facut de lucru.. » Post actualizat in 30 Sep 2017 19:34 Dupa o noua evaluare a situatiei, vand toba: Stainless Oval 450mm Silencer Exhaust Slip-on Triumph Tiger 2011-2014, pret 600 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claudiu_I Postat Octombrie 16, 2017 Share Postat Octombrie 16, 2017 Salutare! Daca e cineva interesat de crash-bar original Triumph tiger 800 il vand la pretul de 300 lei. Perfecta stare nici o zgarietura. Productie 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Octombrie 27, 2017 Share Postat Octombrie 27, 2017 » Post actualizat in 07 Nov 2017 10:51"The Tiger 800 has had over 200 upgrades to the chassis and engine, making it more capable off-road and more comfortable, Triumph says. The first-gear ratio has been shortened for enhanced off-road traction, low-speed manoeuvrability and acceleration’, and ‘Off Road Pro’ has been added to a choice of up to six riding modes. It’s got a new full-colour TFT dash, updated cruise control and backlit switchgear with a five-way joystick." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Februarie 10, 2018 Share Postat Februarie 10, 2018 Dragii mei, in dorinta de a upgrada si infrumuseta tigrul (800/2013)am intampinat niste inadvertente i-am luat initial din uk un footplate pt cricul lateral la care a trebuit sa renunt acum dupa ce i-am montat cric central(loveste in el). Am schimbat toba originala cu una Delkevic si...surpriza...nu mai pot monta suportii laterali pt sidecaseuri. Prin urmare, daca exista interesati de footplate si/sau suporti, o sa revin cu detalii despre modele si pret. Intre timp ma apuc de cautat alt tip de suporti care sa mearga peste toba asta, daca tot mi-am facut de lucru.. » Post actualizat in 30 Sep 2017 19:34 Dupa o noua evaluare a situatiei, vand toba: Stainless Oval 450mm Silencer Exhaust Slip-on Triumph Tiger 2011-2014, pret 600 ron Sincer eu cred ca daca vrei sa imbunatatesti motorul mai bine incepi cu lista asta : http://www.carpimoto.it/en-RO/Bike_Triumph_Tiger-800-ABS-11-14/Specific/Brand_Matris/Search.aspx Pentru spate gasesti variante si la Hyperpro. E drept ca nu sunt ieftine, dar daca vei ajunge sa te plimbi prin tot felul de conditii sa ai si fata si spatele ajustabile full reprezinta un avantaj imho. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Aprilie 21, 2018 Share Postat Aprilie 21, 2018 Posesori de Tiger, ce parere aveti despre Tiger 800 XCA 2018? Vad ca vine cu 'nspe moduri de setari ABS, TTC si altele. Cat de mult ajuta la schimbari de conditii de drum? Ploaie / iesire de pe asfalt, etc... http://www.motoboom.ro/motocicleta-triumph-tiger-800-xca-2018.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Mai 7, 2018 Share Postat Mai 7, 2018 Cel mai mult se simte la ABS. Daca il lasi setat pe "Road" si pui o frana un pic mai ferma pe un forestier intra imediat. Cand il treci pe modul de "Off road" nu-l mai simti (ma rog asta e experienta mea personala si nu am facut franari de urgenta pe forestier sa vad exact cand intra, cert e ca la mers normal nu). Cam aceeasi poveste e si la Traction Control, dar il simti mai rar. In ceea ce priveste modul de livrare a puterii, cel putin la mine diferenta dintre Off Road / Rain / Road / Sport este sesizabila, dar nu cine stie ce. La XCA ai fata reglabila (manual, electronic doar la Tigerul mare) si un reglaj corespunzator se va simti cand iesi de pe strada. Nu am vazut modelele 2018 de Tiger 800, dar am vazut alternativele de la BMW la salon ... mi se pare cam aiurea ca la moto de adventure cu 21 pe fata sa nu ai furca full reglabila; materialele nu mi-au lasat o impresie foarte buna ... pentru modelele 2017 XR era peste F700 (cu mentiunea ca daca te coafa cumva un F700 chel ieseai o idee mai bine la pret) iar XC era neck and neck cu F800 in sensul ca aveai pro si contra la fiecare, depindea destul de mult la ce foloseai mobra. Pentru modelele 2018 principalul avantaj al BMW, adica greutatea ceva mai mica si centrul de greutate ceva mai jos datorita plasarii rezervorului sub sa, s-a evaporat. Oricum, parerea mea e ca daca nu mergi macar 30% off mai bine te orientezi catre XR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dyp Postat Mai 11, 2018 Share Postat Mai 11, 2018 Salutare! Daca e cineva interesat de crash-bar original Triumph tiger 800 il vand la pretul de 300 lei. Perfecta stare nici o zgarietura. Productie 2014 Salut, oare mai ai crash bar ul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claudiu_I Postat Mai 16, 2018 Share Postat Mai 16, 2018 Salut, oare mai ai crash bar ul ? Salut. Crash-barul a fost vandut in Martie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dyp Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Salut. Crash-barul a fost vandut in Martie. Ok, mersi de raspuns. Am intrat si eu in clubul Tiger-istilor maine ridic numerele rosii si incepe distractia In alta ordine de idei, am gasit niste reduceri interesante pe site-ul : http://www.worldoftriumph.com/triumph-accessories/tiger-800-accessories.html Spor la cumparaturi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Iunie 2, 2018 Share Postat Iunie 2, 2018 Salut, Stiti daca exista un posesor de Tiger prin Moldova, eventual in Iasi, as dori sa incerc unul... Merci, Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dyp Postat Iunie 24, 2018 Share Postat Iunie 24, 2018 Care esti cu tigru' portocaliu si ne-am intersectat ieri pe drumul Dej -> Cluj ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Octombrie 5, 2018 Share Postat Octombrie 5, 2018 Tiger XC sau XCx? Ce ati alege? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dyp Postat Februarie 2, 2019 Share Postat Februarie 2, 2019 daca bine retin, XCx-ul vine cu suspensia WP si ceva electronica in plus (ride by wire, tc)...deci cam aia as lua-o, acum depinde si de diferenta de pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 19, 2019 Share Postat Aprilie 19, 2019 La 07.05.2015 la 10:56, kyk a spus: In we bag o tura de 1000 km - practic prima tura mai lunga In plus, mi-a sosit parbrizul de la Puig si sunt taaaaaare curios cum va fi cu turbulentele ; are 130 mm mai mult in inaltime si inclinare reglabila. Cu cel actual tot puhoiul il luam direct in freza, era f deranjant . Va spun cum e ... Care variantă de parbriz? Că-s vreo trei la Puig, din câte am văzut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Aprilie 19, 2019 Share Postat Aprilie 19, 2019 Eu am parbrizul acesta reglabil de la Givi: https://www.amazon.co.uk/Givi-Windscreen-Airflow-af6401-Triumph/dp/B00BSD8I2K Are un singur dezavantaj, pretul. In rest e fenomenal, nu vibreaza, il reglezi la orice inaltime iti convine, calitatea e super. O alta investitie pt Tiger, am luat ODB port si am instalat tune-ECU, iti da o multime de date despre moto, o diagnoza home-made foarte utila, daca faci singur schimbul de ulei poti reseta intervalele de service:) Plus, iti spune ce erori a avut vreodata motocicleta:) OBD2 port * Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate