Doctor X Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Salut, ce cauciucuri imi recomandati pentru Suzuki GS 500 F fata 110/70/17 , spate 130/70/17. Sa fie un raport calitate pret bun. Multumesc !! Bridgestone BT-45. http://www.bridgestone.com/products/motorcycle_tires/products/battlax/bt45.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Bridgestone BT-45. http://www.bridgestone.com/products/motorcycle_tires/products/battlax/bt45.html cele mai proaste cauciucuri de la bridgestone, si sunt si BIAS pe deasupra . cauciucuri decente(pentru motociclete fara nici un fel de pretentii sportive) Conti GO sau Diablo Strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stokerel Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Si totusi pe CB500 merg brici: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Exact. CB-ul nevestei s-a inteles cel mai bine cu Bridgestone. Si a mai avut Sport Demon (cele mai pacatoase, in opinia ei) si Michelin Pilot Activ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 cum ziceti voi... probabil aveti mai multa experienta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Sport Demon pe Guzzi e ok, nu ma pot plange, in orice caz mult mai ok decat fostele Metzeleri. Dar tot bias ply sunt. BT45 e around de cand e lumea, le am evitat, am gasit informatie negative pe net cand cautam. Ma gandeam ca tehnologie totusi a mai avansat. Oricum, la Guzzi ofertele sunt destul de limitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stokerel Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Nu e vorba de experienta, dar e totusi o mobra cu cat? 30 de cai la roata? Habar n-am cum e gs500 sau cb500 sau vreun cauciuc de la bridgestone dar il urmaresc de ceva vreme pe austriacul ala nebun pe youtube si vad ca n-are nici o problema sa mearga la rupere cu mobra aia incaltata cu cauciucurile alea Mai departe fiecare face ce crede mai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 cum ziceti voi... probabil aveti mai multa experienta... Ofertele sunt limitate, din cauza dimensiunilor. La CB nu poti alege de la Pirelli decat Sport Demon. Pe GS500F se potrivesc si Diablo Rosso II (Diablo Strada nu se mai fabrica, din cate am inteles). Nu pot sa-mi dau cu parerea (nici eu, nici nevasta) despre Conti Go pentru ca nu le-am incercat. Eu am avut Trail Attack pe a mea si au fost decente, nu grozave. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElektRO Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 (editat) stokerel, on 10 Sept 2015 - 18:39, said: Nu e vorba de experienta, dar e totusi o mobra cu cat? 30 de cai la roata? Habar n-am cum e gs500 sau cb500 sau vreun cauciuc de la bridgestone dar il urmaresc de ceva vreme pe austriacul ala nebun pe youtube si vad ca n-are nici o problema sa mearga la rupere cu mobra aia incaltata cu cauciucurile alea Mai departe fiecare face ce crede mai bine... 40.5 cp la roata, ms mult pentru pareri, cred ca o sa aleg intre Conti GO / Diablo Rosso II / SP Demon Dacă vrei gume bune pentru GS500, pune Michelin Street Radial. O să simţi diferenţa, dacă ai folosit diagonale până acum http://www.redmotors.ro/cumpara/set-anvelope-moto-michelin-pilot-street-radial-110-70-17-54h-130-70-17-7476055 Am gasit aici la un pret bun, ms frumos, intra si ele in calcul. De unde imi recomandati sa cumpar mai bine? Editat Septembrie 11, 2015 de ElektRO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul90 Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 Daca vreau sa pun cauciuc spate 180/60 in loc de 180/55 trebuie facute si alte modificari la motocicleta? Gen dinti in -/+ la foaia spate,asa citisem pe un forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 Pune cu incredere ,nu trebuie sa modifici calcatura . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 http://www.emag.ro/anvelope-moto-dunlop-set-sportmax-qualifier-120-70-17-58w-160-60-17-69w-dus12/pd/DWG91MBBM/ ce ziceti de setul asta? duce un mers mai sportiv sau sa ma orientez spre altceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 (editat) poti sa te orientezi cu incredere catre dunlop sportsmart 2 (asta daca se fabrica varianta cu 160) Editat Septembrie 21, 2015 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 acum ma tot uit , vreau un set pana in 1000 de lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonustelystu1992 Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 acum ma tot uit , vreau un set pana in 1000 de lei recomand d 212 daca tot ai atatia banuti, gasesti set bun la banutii acestia....tocmai ce mi-am pus pe moto si sunt extrem de multumit, nu stiu parere despre ce ai postat tu acolo dar era un sfat... » Post actualizat in 21 Sep 2015 10:25 recomand d 212 daca tot ai atatia banuti, gasesti set bun la banutii acestia....tocmai ce mi-am pus pe moto si sunt extrem de multumit, nu stiu parere despre ce ai postat tu acolo dar era un sfat... recomand in cazul in care au masura dorita de tine, asta habar nu am.....acum am vazut ca vrei pe 160 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 comandat deja dunlop qualifier 2:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonustelystu1992 Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 comandat deja dunlop qualifier 2:D felicitari si sa le incalzesti sanatos:))....ce banuti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 900 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonustelystu1992 Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 Intrebare daca are cineva care cunoaste putina rabdare, afara 15 grade, presiune 1.7 in anvelopa pe spate,mers 20 minute sa se incalzeasca cauciucul dar tot nu merge dat pana la capat...am pus 2 poze sa se inteleaga, a fugit spatele de 2 ori si m-am potolit....asfaltul este nou...Acum intrebarea mea este cum as putea sa mai fortez fara sa imi rup gatul, este vorba de un d212 pro 3,dot3414....Posibil sa nu stau eu bine pe motocicleta sau sa nu fie reglata suspensia bine?? de ce anume, unde gresesc??? » Post actualizat in 02 Oct 2015 10:47 Intrebare daca are cineva care cunoaste putina rabdare, afara 15 grade, presiune 1.7 in anvelopa pe spate,mers 20 minute sa se incalzeasca cauciucul dar tot nu merge dat pana la capat...am pus 2 poze sa se inteleaga, a fugit spatele de 2 ori si m-am potolit....asfaltul este nou...Acum intrebarea mea este cum as putea sa mai fortez fara sa imi rup gatul, este vorba de un d212 pro 3,dot3414....Posibil sa nu stau eu bine pe motocicleta sau sa nu fie reglata suspensia bine?? de ce anume, unde gresesc??? Intrebare daca are cineva care cunoaste putina rabdare, afara 15 grade, presiune 1.7 in anvelopa pe spate,mers 20 minute sa se incalzeasca cauciucul dar tot nu merge dat pana la capat...am pus 2 poze sa se inteleaga, a fugit spatele de 2 ori si m-am potolit....asfaltul este nou...Acum intrebarea mea este cum as putea sa mai fortez fara sa imi rup gatul, este vorba de un d212 pro 3,dot3414....Posibil sa nu stau eu bine pe motocicleta sau sa nu fie reglata suspensia bine?? de ce anume, unde gresesc??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 nici macar nu te-ai apropiat de temperatura optima...mai scade presiunea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonustelystu1992 Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 nici macar nu te-ai apropiat de temperatura optima...mai scade presiunea imi cer scuze ca te sacai, sa bag 1.4 sau cat?? » Post actualizat in 02 Oct 2015 17:32 imi cer scuze ca te sacai, sa bag 1.4 sau cat??vad ca recomanda pe graficul ala de la dunlop 1.1...o sa bag asa sa vad ce se intampla cum reactioneaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 Pf... si eu merg cu 2,7-2,8 pe spate la vaca ) Cu pasager totusi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 (editat) imi cer scuze ca te sacai, sa bag 1.4 sau cat?? » Post actualizat in 02 Oct 2015 17:32 vad ca recomanda pe graficul ala de la dunlop 1.1...o sa bag asa sa vad ce se intampla cum reactioneaza vezi sa nu iesi pe autostrada cu presiunea aia !!!! daca mergi doar pe strada treci pe hypersport, o sa le dai capat fara probleme la temperatura mult mai joasa Pf... si eu merg cu 2,7-2,8 pe spate la vaca ) Cu pasager totusi... n-au nici o legatura cauciucurile tale cu ale lui, sunt negre si rotunde, cam atat. Editat Octombrie 2, 2015 de superbec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonustelystu1992 Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 banuiesc ca alergat putin pe autostrada cu presiunea aia cam ia foc cauciucul:))...sau ma duc sa culeg urma sa-l refac...doar pe strada ma dau,este o portiune frumoasa tare unde am moto asfaltata recent pe vreo 20 km...nu am inteles la ce te referi cu hypersport???... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 d212 e cauciuc de pista omologat (si) pentru strada, hypersport sunt cauciucuri sport de strada care functioneaza si la temperaturi mai mici ,pe ploaie, tin un pic mai mult etc hypersport de la dunlop e sportsmart3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate