valicaddy Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 http://www.bikeexif.com/ural-cafe-racer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 (editat) Din nefericire am ajuns deja la Cluj, :lol: Nu m-am putut abține "Bade, mai e mult pîn la Cluj?" "No... apă... acu e, că de-acolo venim..." Editat Octombrie 3, 2012 de VULPOIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 Scuze de off topic ! on topic: http://www.youtube.com/watch?v=WGG3jXhKm68&feature=colike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 Are cineva de pe acest subforum un Ural nou, adica ceva din 2007 2008 in sus? Isi justifica pretul? ( Aici ma refer strict la fiabilitate, nimic altceva ) http://www.motorcycle.com/specs/ural/standard/2012/solo-st/750.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 Ia vezi, o fi vreunu nou aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 Uralul nou nu este 2007-2008, este dupa 2000. Nemtesc in interior este dupa 2005. Cel mai avizat in treaba asta cu Uralul nou este userul Cios, poti sa-l suni la 0722293136. In schimb eu, ca proaspat posesor de Ural Turist 2008, cred ca pot spune ca nu ai probleme de fiabilitate atata timp cat ceri unei motociclete cu atas sa nu depaseasca R1 pe autostrada. Pe parcursul lunilor viitoare, mai bag impresii pe aici, poate mai corup si pe altii sa-i facem atasisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 Are cineva de pe acest subforum un Ural nou, adica ceva din 2007 2008 in sus? Isi justifica pretul? ( Aici ma refer strict la fiabilitate, nimic altceva ) http://www.motorcycle.com/specs/ural/standard/2012/solo-st/750.html Da, am eu unul solo, din 2007. Tot Ural solo din 2007 are si userul Max Friz's R32. Isi justifica pretul, daca iti plac motocicletele oldies-but-goldies. E o motocicleta fiabila din punctul meu de vedere; in peste 30.000 de km am inlocuit un bec, intrerupatorul de la frina spate si cauciucurile. @Max a avut ceva mai mult de lucru... N-am fugarit-o aiurea dar nici n-am tinut-o in garaj ca sa o sterg in fiecare zi de praf. Am facut drumuri destul de lungi cu bagaj+pasager iar Uralul a mers bine la 110-120km/h viteza de croaziera. Pentru cineva obisnuit cu BMW s-ar putea sa para cam putin, dar asta e... Uralul. N-are ABS/ESA/ma'sa, e o motocicleta simpla, robusta, fara plastic, e o clasica in.. fabricatie cum nu mai e alta. Poate doar Royal Enfield-ul Din pacate modelul indicat de tine nu este de gasit in Europa. Mai multe detalii iti poate da @cios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 Multumesc frumos Mihai.Prd & TomCat. O sa il contactez pe Cios. Voi aveti Ural nou luat de aici http://www.ural.ro/ ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 Cios=ural.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 3 User(s) are reading this topic 1 members, 2 guests, 0 anonymous users cios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 (editat) 3 User(s) are reading this topic 1 members, 2 guests, 0 anonymous users cios tocmai ma pregateam sa-l contrazic pe TomCat, in sensul ca ST e disponibil si in Europa (din pacate insa cu alte specificatii si alt pret), cand mi-a cazut netul... da' nici acuma nu-i tarziu Revenind la discutie pe subforumul asta posteaza cel putin 2 useri care au Ural 750 Solo, si 2 care au Ural 750 cu atas...(toate intra in categoria generica Ural nou...) Editat Octombrie 4, 2012 de cios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 asta rosu e bun? aducem unul la fel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 Mai este si uralul wolf care din punctul meu de vedere este singurul chopper fabricat in europa..ma rog estul ei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 7, 2012 Share Postat Octombrie 7, 2012 Maine o plimbare scurta pe langa Bucuresti, ca mai trebuie taiate si lemnele. Care aveti chef de o plimbare, va astept cu un telefon pana in 9 virgula 9 jumate fix. Si daca nu ati avut chef de plimbare, eu cu Cristi am revizitat plaiurile natale ale lui AdrianS, in speranta ca ne alearga cu Nipru. Unii care se plictiseau in sa au inceput sa danseze p-ici pe colo in punctele esentiale. Off, intra Cios in niste curbe cu 80-90 de ma ia inima...de oftica. Next generation. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 Unii care se plictiseau in sa au inceput sa danseze p-ici pe colo in punctele esentiale. Off, intra Cios in niste curbe cu 80-90 de ma ia inima...de oftica. sa stii ca la un moment dat ma gandeam sa ma mut cu totul in atas si sa conduc de acolo... parea mult mai comod fotoliul atasului decat seaua mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 A mai avut cineva probleme asemanatoare, ca si mine, cu nepotrivirea cilindrilor noi pe ural 650? Pe scurt, gaurile din cilindru au un unghi diferit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Nu am incercat inca, desi am cilindrii noi sau probabil s-au imbatat babele de pe linia de productie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 pe scurt fute-i cate un ciocan la tuburile de tije impingatoare sa le cracanezi si aia e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 o sa frece tijele tubul.mai bine face retur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 aproape exclus, tijele au cam 8mm, tuburile interior de cam 15, cilindrii aproape pun pariu ca-s IMZ originali NOS, tre sa aiba stantat la baza. Tuburile sunt infipte gresit si insuficient, oricum e vorba de cracanat 1 cm maxim. Hai ca se poate, curaj. mda se vede la baza, sunt NOS Irbit, excelenti de altfel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Am cateva zile sa ma horatasc daca fac retur sau nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 pe scurt fute-i cate un ciocan la tuburile de tije impingatoare sa le cracanezi si aia e. Ciocan pneumatic, vezi unde se fac lucrari pe strada, te ajuta baietii intre doua borduri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Eu, daca mi-e permis, as zice ca acesti cilindrii nu au nimic de-a face cu Uralul NOS, sunt cilindrii turnati acum in vreo magazine din Polonia/Ucraina. Zic si eu, ca-s si eu om si ma cheama nea Ion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Da' era Danny mai devreme pe topicul asta, de ce nu-i spune el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Olimpiu, din cate stiu, parca si le-a comandat de pe un site de la polonezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate