emster Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 ok .merci !! am sa te contactez ,cand am nevoie! scz pt greseala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 Sa ne clatim ochii, zic ! Primul pe injectie in RO, asteapta nr rosii si pe fericitul proprietar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 O motocicleta superba. Sa speram ca proprietarul ne va mai da ceva kilometrii cu motocicleta asta! » Post actualizat in 22 Jul 2014 11:25Cat despre injectie, cred ca pana in toamna vine si al doilea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 Bogdan ai fost asa rapid ca mi-ai luat-o inainte cu pozele... Cred ca nici macar nu am poze asa la detaliu iar motocicleta si proprietarul ei se plimba intre timp fericiti pe strazile Bucurestiului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 S-o stapaneasca cu placere. Mi-a promis o vizita si sper o plimbare in atas, dar nu am mai avut rabdare si i-am luat-o inainte. Intradevar superba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viorel_dumitru Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 Cat a fost halatul, daca nu e secret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 Nu e secret dar nici nu e asta locul potrivit pentru discutia asta. Daca esti interesat intr-adevar da-mi un PM sau un mail la Ural si afli tot ce vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viorel_dumitru Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 Am aflat cine e fericitul. Se pare ca e vanzatorul de kilometrii. Adica Mihai Barbu. Gresesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 Cred ca deja e publica informatia oricum.... Nu gresesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Iulie 25, 2014 Share Postat Iulie 25, 2014 Dupa cum bag de sama ati cam abandonat postarile pe aici, deci mergeti cu Ural-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Iulie 25, 2014 Share Postat Iulie 25, 2014 Dupa cum bag de sama ati cam abandonat postarile pe aici, deci mergeti cu Ural-ul Foarte periculoasa "calugarita" aia . . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat August 14, 2014 Share Postat August 14, 2014 » Post actualizat in 21 Aug 2014 14:3823 de ruble litrul de gaz suna frumos, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro nin Postat August 25, 2014 Share Postat August 25, 2014 Înapoi la cutia IMZ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 25, 2014 Share Postat August 25, 2014 De ce ai renuntat la cutia de Nipru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro nin Postat August 25, 2014 Share Postat August 25, 2014 Motive ar fi mai multe... i-am dat în gură Niprului de i-au sărit dinţii din cutia modificată, cutie pe care chiar dacă am făcut-o nu mai sunt 100% sigur pe ea şi era necesară o rezervă bună pe raft şi ulterior mi-a venit în minte o "aroganţă" de genul: pentru care cutia asta mi se pare ok. Am probat-o, e mult mai rigidă decât cea de Nipru dar asta e.... baba suferă la look... » Post actualizat in 07 Sep 2014 12:22schimbă ca Dacia acum.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 Cumpar axa cu came si tacheti pentru Ural M63. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skaarj Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 (editat) .....volanta de Ural (650) cu conicitatea buna s-o gasi pe undeva oare? Gaşpar are numa' dă nipre. io am mers vreo 3000 de km şi dintr-o dată i s-o năzărit să facă ca talăngile vacilor de pe tarla. Acasă trebuia să ajung, defectu nu l-am recunoscut că dădeam motoru jos să strâng minunea pe bordură, cheie de 36 oricum car mereu după mine. Acuma tre'be volantă. restu nu mai povestesc că iar mă fac de hăndelu râsului. Editat Septembrie 15, 2014 de skaarj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro nin Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 şi-i gata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 http://www.ukgser.com/forums/showthread.php?216072-My-DIY-conversion-to-fit-a-Mitsubishi-alternator-to-my-650-Ural&s=0a1cd068c023bb5b94201779dabeb12c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 hop si eu !!! ma bag in seama ca un pustan ce viseaza sa aiba gagica cea mai misto ma rog in speta motocicleta. sunt pe la bunici in ceva concediu si din lipsa de ocupatie am inceput sa navighez si sa citesc acest topic si asa mi-am adus aminte ca am vazut un anunt cu ceva timp in urma cum ca cineva din sat avea de vanzare un ural m61 am luat legatura cu persoana in cauza care mi-a zis ca inca il mai are si ca pot sa merg maine sa il vad. acum daca imi place (mai mult ca sigur k imi place ca salivez de ceva timp la un ural) cam cat sa dau pe el tinand cont ca are si atasul insa nu stiu nimic de acte si de functionaliatatea lui ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Noiembrie 13, 2014 Share Postat Noiembrie 13, 2014 si daca tot m am apucat de facut sapaturi virtuale...i a uite ce am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz1 Postat Noiembrie 18, 2014 Share Postat Noiembrie 18, 2014 255b sa faci ceva la casuta de inbox .Nu mai poate lumea sa iti dea mesaje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dalak Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 Salutare, Eu am un Ural Voyager (imz 8.123) din 2000 si este de vanzare http://www.okazii.ro/alte-motociclete/ural-voyager-a166160190 Daca stiti vreun doritor PM si raspund. relativ repede. Pretul este de 2500 dar are toate actele si este ok (nu spun impecabil sau alte cuvinte findca nu sunt samsar) dpvd mecanic. M-am hotarat sa o schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 Daca nu ma insel cred ca ti l-am reglat acum cativa ani dupa ce cumparasei carb. K68, motorul e frumos, rulaj putin si modelul fabricat in numar limitat (Voyager 650), fa-i mai bine un anunt la bursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate