bikertibi Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Era din Tg Mures, avea 54 ani si intr-adevar era experimentat.De-o viata calarea motoarele.Nu merita sa i se intimple asta.Avea o inima de tinar si era un om cu pofta de viata.Dupa cum se vede se poate intimpla oricui...mare atentie. Inmormintarea va avea loc duminica in Singeorgiu de Mures. R.I.P. Nyonyo, prietenii din Biker's Brotherhood te pling si regreta ca ai plecat asa repede dintre noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dewe dee Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baller Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 In primul rand condoleante familiei si prietenilor. Am discutat cu cineva care a fost prezent la fata locului imediat dupa producerea nenorocirii. Am facut o schita pentru a prezenta locul accidentului dar nu o pot incarca ( Upload failed. You are not permitted to upload a file with that file extension ) e facuta in paint. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnymoto Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSSnake Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 R.I.P Cred ca a fost vazut la intrunire la BRASOV!!! Erau cativa din Mures de le dadeau pe o roata pe-acolo. TINETI MOTOARELE PE CELE 2 ROTI !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Mai, ati nebunit? Nyonyo ?? Sa-mi bag... L-am cunoscut, era diliu rau... in sensul bun, cel putin din prisma noastra... Ii ziceam candva ca daca o sa gafezeze odata, o sa fie definitiv. Imi pare rau, D-zeu sa-l odihneasca!!! R.I.P. Nyonyo. Putini si-au trait viata ca tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faya Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Eram inca copil in scoala generala cand ascultam grozaveniile facute de el pe doua roti.....acum 20 de ani.. Inca nu-mi vina sa cred ce i s-a intimplat. Im pare rau. Odihneasca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Dumnezeu sa-l odihneasca. Totusi, 100 km/h pe o roata in oras... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 In primul rand condoleante familiei si prietenilor. Am discutat cu cineva care a fost prezent la fata locului imediat dupa producerea nenorocirii. Am facut o schita pentru a prezenta locul accidentului dar nu o pot incarca ( Upload failed. You are not permitted to upload a file with that file extension ) e facuta in paint. Salveaz-o ca JPEG si apoi merge upload. Save as ---- Jpeg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Ride In Paradise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumy Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roa Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Dumnezeu sa-l odihneasca. Totusi, 100 km/h pe o roata in oras... e vorba de aceeasi persoana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baller Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Deci masina 1 este cea implicata in accident . 3 este locul unde era motocicleta dupa impact. Cea gri este tot masina 1 dupa impact. Era o dacie papuc , cabina dubla. Motocicleta a lovit portiera fata si cea spate . Motociclistul a ajuns sub masina . Imediat martorii au ridicat dacia pt a-l putea scoate de sub ea . Parerea mea este ca masina nr 1 nu s-a asigurat cand a schimbat banda ( probabil masina nr 2 ii facuse semn sa treaca ) motociclistul a venit din spate si a depasit prin portiunea dintre masina 2 si spatiul verde , altfel nu-mi pot explica pozitia daciei . Nu stiu politia la ce concluzie a ajuns . Insa la stiri prea s-a pus accentul pe viteza si mers pe o roata . Trebuie sa te asiguri si punct! Normal ca soferul l-a vazut doar in momentul impactului ... daca nu s-a asigurat. RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca! P.S. Duminica am fotografiat la Cluj un grup de mureseni printre care erau si vreo 5 R1. Dupa doar patru zile, doua din ele si unul din riderii lor nu mai sunt. Ingrozitor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacian Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
child_of_maya Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 doamne, parca trag toti tare sa prinda putina vreme buna care a mai ramas, iar unii trag prea tare... RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 R.I.P. Platim scump pasiunile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categA Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 gizas RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate