nec+ultra Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 Honda CBR600RR s-a multumit pana acum cu aprecieri de genul cea mai prietenoasa, cea mai confortabila, cel mai potrivit 600 supersport pentru un incepator etc..... Acum se pare ca doreste si calificativul de cea mai rapida. Desi anutata cu "doar" 120 cp, are o greutate la gol ce spulbera concurenta de departe: 155 de kg (-6 kg fata de R6), ceea ce se traduce in cel mai bun raport putere/greutate al clasei <600cmc. Cateva poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 Foooooaaaaaaaarrrrrrrrrrteeeeeeeeeeeeee faina ,de fapt cea mai tare la 600....toti se uita la "marime"(vezi caii putere) ,dar uita celelalte lucruri care sunt mult mai importante Ps:parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shztecker Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 sa-mi bag picioarele ... mi-au curs asa multe bale din gura ca era sa se prajeasca tastatura ... tare jucaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 nice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 Frumusica..... posteaza si tu sursa de unde ai luat pozele...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
untyploco Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 (editat) am gasit un link cu poze.....are these for real? http://cbrworld.net/forums/permalink/23808...ShowThread.aspx Editat Septembrie 9, 2006 de untyploco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nec+ultra Postat Septembrie 9, 2006 Autor Share Postat Septembrie 9, 2006 Pozele sunt cu versiunea de serie ce va aparea in 2007. Nu sunt photoshop-uri. Ce culoare va place?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 http://www.motorcycledaily.com/07september06_new600rr.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 http://www.tanga-moteurs.ro/forum/index.php?showtopic=406 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Sabin Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 Curge balele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 Super frumoasa Dar ce este mai naspha este ca din fata seamana cu R6 iar din lateral carenele parca sunt de la GSX-R 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 Honda-i Honda si honda va ramane!!! Dupa parerea mea e cea mai frumusica...desi vad ca o ia putin pe urmele lui yamaha (la design ma refer)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 Oare o sa coste mai multe de 13k? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian91089 Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 Daca scoti suportul de numar..nu mai ai stop... daca vad eu bine...Dar arata bine shi asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLB Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 Superba ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanel Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 nu au cum sa o scoata mai scumpa ca modelul precedent....sau poate doar cu 2-300 eur....deci pretul cip va fi sigur undeva pe la 9k....asta la dealerii de la noi care au niste adaosuri nesimtite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 In jurul a 1000-1500 per motocicleta.Mie unul nu mi se pare asa mult ca sa beneficiezi de garantie Ps:coxanele ,faza cu garantia este chiar valabila ,poate la altii o fi cum zici tu ,dar mie imi capatase oglinda stanga un joc ,am fost la Suzuki si mi-a schimbat-o FARA NICI UN COMENTARIU ....deci ,se poate Dar ,repet ,prin alte parti s-or trage tepe cu garantia ,eu unul nu am avut "bafta" de astfel de oameni si sper nici sa nu am de a face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 HONDA ramane honda. e dementiala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanel Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 (editat) dimi.....si eu ti-as da de la mine o oglinda care la achizitie sigur nu costa mai mult de 50 de euro doar ca sa te fac sa scrii tu asa ceva pe un forum drept reclama.....sint curios daca te-ai fi dus cu un motor bubuitdin vreun defect de fabricatie, desi sansa sa se intample asa ceva este aproape nula...... prin cate tribunale trebuia sa treci.....hai ca vorbesti iar de pe wc....cu alte cuvinte.....te bucuri ca ai primit o oglina la schimb si ai platit vreo 1500 )) de euro extra la achizitie....bravo, esti clientul perfect ps: nu uita ca am adus motorete.....situ ce preturi de achizitie sint.....1500 zici tu?! crede-ma ca sint mai multi ....ai ramane uimit ce pret are un k5-k6 " la poarta" , dar inca odataw....toti trebuie sa traiasca si nu e prost cine cere !!!! Editat Septembrie 12, 2006 de Coxanel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nec+ultra Postat Septembrie 12, 2006 Autor Share Postat Septembrie 12, 2006 total off topic, bravo coxanel.... Dpdv al designului Honda are identitatea ei. Intradevar ramair-ul o apropie un pic ca forma de R6, dar este un caz de forma data de functie. Interesant este canalul ce desparte partea superioara si cea inferioara a carenei. Asta nu am vazut la alte motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 Stopul de pe spate aflat sub toba de sub codita arata penal rau. Dupa mine, regres fata de modelul precendent la capitolul design. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silenti Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 toti trebuie sa traiasca si nu e prost cine cere !!!! Si daca vrei motor nou care ar fi alternativa desteapta? Cumparat de la o reprezentanta din afara? Nu vine cam la fel cu vama, taxe & shit si in plus n-ai garantie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 laser frate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanel Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 (editat) silenti.....normal ca platesti taxe si vama, dar asta o faci si la dealer....+ ca pentru "garantia" aia ( de ex silviu s-a bucurat la o oglinda) dai pana la 2 mii si uneori chiar mai mult eur in functie de model....merita? eu zic NU nema+ultra....se cerea o esplicatiune....fa plangere la conducere Editat Septembrie 13, 2006 de Coxanel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate