ruxi2k Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 (editat) DONEZ instalatie de incalzit / ventilator de masina functioneaza pe priza de la bricheta Pentru moment aeroterma este promisa lui "anothergxg". Numai bine, Radu S-a dat! Editat Martie 16, 2012 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BxP_BV Postat Martie 21, 2012 Autor Share Postat Martie 21, 2012 am o mesada pentru geaca moto scurta. e in stare foarte buna, dar nu stiu pe unde e geaca. marime L. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 Donez 1 bucata BMW System 1. Arata ca asta. E in stare decenta, dar nu as recomanda sa mai fie folosita. Valabil pana maine seara. Gata. S-a dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Salut,vrea careva 2 bujii NGK CR6HSA?Sunt noi,le luasem de la mymoto si nu se potrivesc . Don't ask... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 (editat) Salutare, are cineva de donat/imprumutat o carte de legislatie care se poate folosi ca suport de invatare pentru anul acesta? Mentionez ca o voi dona mai departe sau o voi returna in perfecta stare. Dau o bere cui ma poate ajuta. Asfalt uscat -----> Donez 2 perechi pantaloni marimea 29 (marca Gino Bellini) noi-nouti, nepurtati. <----- Editat Mai 12, 2012 de Robbie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Donez o manusa cu protectii (d-aia de la Lidl). Perechea ei s-a pierdut pe drum undeva intre Predeal - Tohan - Zarnesti sau intre Zarnesti si Brasov (via Poiana). Concluzia: incuiati mereu topcaseul in timpul mersului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Daca e stanga ma intereseaza pe mine si daca e marime L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Foxule, e de stanga. marimea n-o mai stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Ne intalnim si vedem intr-o zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Am schimbat zilele acestea placutele de frana la motobrisca mea Honda Hornet,an fabr.2000,asa ca mi-au ramas placutele vechi. Le donez la cineva care are nevoie de ele,cele de fata au in jur de 50% uzura.iar cele de spate in jur de 70% uzura.Din cate stiu eu se pare ca se potrivesc si pe alte tipuri de motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristyodb Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 (editat) Am schimbat zilele acestea placutele de frana la motobrisca mea Honda Hornet,an fabr.2000,asa ca mi-au ramas placutele vechi. Le donez la cineva care are nevoie de ele,cele de fata au in jur de 50% uzura.iar cele de spate in jur de 70% uzura.Din cate stiu eu se pare ca se potrivesc si pe alte tipuri de motociclete. Sal Le vreau eu daca nu e cineva inaintea mea... Cred ca ai inboxu plin ca nu pot sa-ti dau pm Editat Mai 15, 2012 de cristyodb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Sal Le vreau eu daca nu e cineva inaintea mea... Cred ca ai inboxu plin ca nu pot sa-ti dau pm Suna la 0729161121-Catalin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Două cauciucuri consumate, poate i-or trebui cuiva, au fost pe un Transalp. Sunt murdare ( ce e pe ele se curata cu apa ), dimensiuni : 120/90-R17 90/90-R21 Sâmbătă se aruncă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristyodb Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 Donez un cauciuc pirelli scorpion cam tocit model cu camera, 130/80/17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Salutare! Printr-o conjuctura nerelevanta in momentul de fata sunt in posesia unui filtru de ulei CHAMPION cod F301. Se potriveste in principiu pentru Honda F4i, dar cred ca sunt mai multe tipuri de moto care-l pot folosi. Pentru ca la mobra din dotare nu se potriveste il donez cuiva care il poate folosi. Daca exista cineva care printr-o conjuctura asemanatoare are un filtru de ulei pt. Suzuki VX 800 (HIFLO tip HF 138, MANN tip MW65)si nu-i foloseste, facem un schimb, dar...ma indoiesc ca sansele sunt mai mari de 0.05% Asadar,...primul venit primul servit. Predarea se face in Brasov, preferabil in zona B-dul Grivitei in timpul zilei, sau Rasnov (dupa orele 19:00) Contact: pe PM sau aici! S-auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Te anunț mâine, cred că era p'aici un Mann MW65 nefolositor mie, iar F301 din câte-mi aduc aminte intră la Africa Twin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Te anunț mâine, cred că era p'aici un Mann MW65 nefolositor mie, iar F301 din câte-mi aduc aminte intră la Africa Twin. in week-end sunt plecat din bv. dar revin luni.Da un semn aici daca iti trebuie si ne intalnim saptamana viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pieseapriliasr Postat Iulie 30, 2012 Share Postat Iulie 30, 2012 Salutare,donez un chilipir:D,am gasit in padure o protectie de la ghidon,cea cu burete,de la un cross,enduro cv,este de yamaha (albastru) doar ,,invelisu' il am,buretele cred k a ramas pe ghidon:),o sa revin cu poze daca este cazu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 Salutare,am de facut o donatie mai ciudata si o cerere de donatie la fel de ciudata Una bucata femela Betta (it's a fish),model cu albastru,i-a decedat masculul si e singura... Daca are careva ceva acvariu micut,ratacit prin vreun beci,camara or somethin: l-30 L-45 h-30 (l-latime, L-lungime, h-inaltime aka coloana de apa) Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RzVan Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 as putea s'o bag la mine in acvariu:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 oky,daaar,ai vreun mascul? ca eu a trebuit sa duc unul inapoi la magazin ca nu l-a placut nebuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_SP Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 Salutare,donez un chilipir:D,am gasit in padure o protectie de la ghidon,cea cu burete,de la un cross,enduro cv,este de yamaha (albastru) doar ,,invelisu' il am,buretele cred k a ramas pe ghidon:),o sa revin cu poze daca este cazu'. in spate la gradina zoologica, cumva?!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pieseapriliasr Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 in spate la gradina zoologica, cumva?!!! dap,iesisem sa plimb cainele si l-am zarit de la distanta....cand mai treci pe aici imi zici si ti-l dau daca ai nevoie de el:D. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_SP Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 am bagat o tranta de zile mari acolo - cu aterizare in namolul/noroiul de langa... avantajul a fost ca vreo 2 ore m-am simtit foarte racorit, dejavantajul ca lupul meu nu m-a lasat sa intru in curte... noi ne vedem in fiecare miercuri dupa ora 20.00 la music, pe republicii. daca ai chef sa bei o bere cu noi esti binevenit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pieseapriliasr Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 am bagat o tranta de zile mari acolo - cu aterizare in namolul/noroiul de langa... avantajul a fost ca vreo 2 ore m-am simtit foarte racorit, dejavantajul ca lupul meu nu m-a lasat sa intru in curte... noi ne vedem in fiecare miercuri dupa ora 20.00 la music, pe republicii. daca ai chef sa bei o bere cu noi esti binevenit. Momentan invat ptr. bac, ca am ,,luat si eu o tranta la romana'' ),veneam cu mare placere,oricum merci de invitatie,dupa bac sigur ne intalnim,sper si cu un agregat sa ma prezint. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate