Doctor X Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 (editat) Salutam! Prin peregrinarile mele am imortalizat nu de putine ori si alte motorete, pe langa propria vaca. La momentul respectiv, din diverse motive, nu m-am prins daca posesorii sunt si forumisti, asa ca revin acum cu propunerea sa ne cunoastem aici si sa facem schimb de poze. Ma gandesc ca multi ar dori sa-si vada mobra si din alta perspectiva decat cea a propriului aparat foto. Eu cel putin as vrea. Deci, in concluzie, incep eu: - Ducati rosu in parcarea unei pensiuni din Varlaam, jud. Buzau; data - 27 septembrie 2009: - Suzuki GSXR la Vama Veche; data - 20 iunie 2009: - Honda VFR800 la Cabana Padina; data - 23 august 2009 (asta parca era a lui raducu): Editat Decembrie 5, 2010 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 (editat) da tu te-ai gandit ca poate vreo unul nu vrea sa afle nevasta/prietena/amanta/logodnica, pe unde umbla el, intr-o anumita luna/zi/ora? Editat Decembrie 5, 2010 de bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 da tu te-ai gandit ca poate vreo unul nu vrea sa afle nevasta/prietena/amanta/logodnica, pe unde umbla el, intr-o anumita luna/zi/ora? buna asta, buna rau )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Decembrie 5, 2010 Autor Share Postat Decembrie 5, 2010 (editat) da tu te-ai gandit ca poate vreo unul nu vrea sa afle nevasta/prietena/amanta/logodnica, pe unde umbla el, intr-o anumita luna/zi/ora? OK, daca aveti secrete fata de consoarte/concubine/amante (or fi avant cont sau informatori pe forum?), renuntam la data si loc, desi sunt elemente ajutatoare. Editat Decembrie 5, 2010 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 Salutam! Prin peregrinarile mele am imortalizat nu de putine ori si alte motorete, pe langa propria vaca. La momentul respectiv, din diverse motive, nu m-am prins daca posesorii sunt si forumisti, asa ca revin acum cu propunerea sa ne cunoastem aici si sa facem schimb de poze. Ma gandesc ca multi ar dori sa-si vada mobra si din alta perspectiva decat cea a propriului aparat foto. Eu cel putin as vrea. Deci, in concluzie, incep eu: - Ducati rosu in parcarea unei pensiuni din Varlaam, jud. Buzau; data - 27 septembrie 2009: - Suzuki GSXR la Vama Veche; data - 20 iunie 2009: - Honda VFR800 la Cabana Padina; data - 23 august 2009 (asta parca era a lui raducu): plictiseala ha?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Decembrie 6, 2010 Autor Share Postat Decembrie 6, 2010 plictiseala ha?! Dap. Vreau sa dau in gat motociclistii "infidei". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidius Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 hai bre doctore, asta-i cadou de Mos Nicolae pentru nevestele motociclistilor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Decembrie 6, 2010 Autor Share Postat Decembrie 6, 2010 hai bre doctore, asta-i cadou de Mos Nicolae pentru nevestele motociclistilor ? Doar pentru cele care frecventeaza forumuri de motociclism, au fost cuminti tot anul si si-au curatat si lustruit cizmulitele aseara. Explicatia e in primul post. Am cateva poze chiar dragute cu alte mobre si m-am gandit ca posesorii respectivelor mobre ar dori sa le aiba si ei in colectie. Oi fi abordat io prost subiectul, ca vaz ca a deviat spre cu totul altceva. Ma rog... Nu vreti, nu mai pun. Happy festivus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Iunie 8, 2022 Share Postat Iunie 8, 2022 (editat) Deschid topicul acesta pentru cei care, prin instantaneele facute altor motociclisti in trafic sau iesiri, nefiind cunoscuti de-ai lor, pot sa le posteze pentru a fi vazute. Ar fi frumos sa se profite de poze si poate se regasesc in ele cativa dintre cei care vad acest topic . De exemplu, pe Trans Cislau, s-au facut cateva poze unor motociclisti care au trecut pe acolo. P.S. daca exista o clauza de "confidentialitate", nu e problema, se da un mesaj privat si se scoate poza in cauza. Editat Iunie 8, 2022 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 23, 2022 Autor Share Postat Iunie 23, 2022 (editat) Editat Iunie 23, 2022 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 23, 2022 Share Postat Iunie 23, 2022 (editat) La 08.06.2022 la 23:22, misionaru a spus: Deschid topicul acesta pentru cei care, prin instantaneele facute altor motociclisti in trafic sau iesiri, nefiind cunoscuti de-ai lor, pot sa le posteze pentru a fi vazute. Ar fi frumos sa se profite de poze si poate se regasesc in ele cativa dintre cei care vad acest topic . De exemplu, pe Trans Cislau, s-au facut cateva poze unor motociclisti care au trecut pe acolo. P.S. daca exista o clauza de "confidentialitate", nu e problema, se da un mesaj privat si se scoate poza in cauza. Frumos topic! Am făcut atâtea poze altora și nu aveam unde sa le pun. ..in alta ordine de idei am o oarecare reticență sa postez poze cu pasagere ca să nu afle nevasta de amanta în felul ăsta nu ma înțelegeți greșit, e bine sa afle dpmdv dar nu de la mine. Editat Iunie 23, 2022 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 23, 2022 Share Postat Iunie 23, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 23, 2022 Autor Share Postat Iunie 23, 2022 Acum 20 minute, Flower-Power a spus: am o oarecare reticență sa postez poze cu pasagere ca să nu afle nevasta de amanta în felul ăsta nu ma înțelegeți greșit, e bine sa afle dpmdv dar nu de la mine. Făcusem și eu un topic identic acum ceva vreme și s-a închis tocmai din motivul ăsta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 23, 2022 Share Postat Iunie 23, 2022 On 08.06.2022 at 23:22, misionaru said: Probabil singura astfel de motoretă din România. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 23, 2022 Share Postat Iunie 23, 2022 (editat) 1 oră în urmă, Doctor X a spus: Făcusem și eu un topic identic acum ceva vreme și s-a închis tocmai din motivul ăsta. Bine ,la tine diferența e ca dădeai și data și era și mai periculos ..dacă înțelegi. Mai lipsea ora și gata treaba. Așa o poate da ca la Ploiești și mai exista speranță în sufletul ratacitorului..cu data și locație exacta, e mai greu. spre imposibil.. Editat Iunie 23, 2022 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Iunie 29, 2022 Share Postat Iunie 29, 2022 (editat) La 23.06.2022 la 13:02, Flower-Power a spus: Frumos topic! Am făcut atâtea poze altora și nu aveam unde sa le pun. ..in alta ordine de idei am o oarecare reticență sa postez poze cu pasagere ca să nu afle nevasta de amanta în felul ăsta nu ma înțelegeți greșit, e bine sa afle dpmdv dar nu de la mine. Nici un stres, Flower! Se pun aici doar poze "vagi", cu personaje luate "din mers", fara numere de inmatriculare, cu casca in cap, fara descriere. Ma bucur ca a mai avut cineva ideea asta inainte, recunosc ca mi-a fost putin lene sa caut. Editat Iunie 29, 2022 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 30, 2022 Share Postat Iunie 30, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 5, 2022 Autor Share Postat Iulie 5, 2022 (editat) Editat Iulie 5, 2022 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 14, 2022 Autor Share Postat Septembrie 14, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 11, 2023 Autor Share Postat Mai 11, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 11, 2023 Share Postat Mai 11, 2023 După unghiul de înclinare al celui din spate aș zice legendă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 11, 2023 Autor Share Postat Mai 11, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geologu Postat Iulie 12, 2023 Share Postat Iulie 12, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate