ianachim Postat Ianuarie 2, 2011 Share Postat Ianuarie 2, 2011 daca tot e frig afara iar bateriile puse la cald si incarcat si capritele trase pe dreapta mi.au picat in mana pozele din drumetii facute anul asta selectie de altfel foarte greu de facut avand in vedere peisajele pe care le.am traversat si vazut un an destul de plin cu excursii interesante si locuri deosebite unele in premiera pentru mine raman la ideea de a cheltui cat mai mult din ceea ce produci pe drumetii sunt banii dupa care NU imi pare niciodata rau pozele sunt din cei aproape 40000 km rulati si din pacate nu in toti am avut stare sa fac poze ii salut pe cei care mi.au tinut companie in km rulati si si.au impartit timpul cu mine un 2011 CU CAT MAI MULTE PLIMBARI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 2, 2011 Share Postat Ianuarie 2, 2011 misto selectia. 40000km anu asta? enorm. iti doresc ca anul asta ce abia a inceput sa poti face dublu, cel putin. vad ca GS-ul e devoratorul de km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 2, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2011 misto selectia. 40000km anu asta? enorm. iti doresc ca anul asta ce abia a inceput sa poti face dublu, cel putin. vad ca GS-ul e devoratorul de km CAM 31000 GSA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Ianuarie 2, 2011 Share Postat Ianuarie 2, 2011 (editat) un an destul de plin cu excursii interesante si locuri deosebite unele in premiera pentru mine Uite si poze in care trebuia sa apari si tu dar ai lipsit... tradatorule! si asta: Editat Ianuarie 2, 2011 de khk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 2, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2011 Uite si poze in care trebuia sa apari si tu dar ai lipsit... tradatorule! CORECT te am vandut pe o pereche de slapi...prietenii stiu ai cui Mesaj completat g Mesaj completat e Mesaj completat f Mesaj completat k Mesaj completat f Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 Marfa, si te vaieti ca n-ai treaba la servici! Super poze, aia cu piticu' in plasa n-ai pus-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 5, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2011 Marfa, si te vaieti ca n-ai treaba la servici! Super poze, aia cu piticu' in plasa n-ai pus-o? aaaa da dar nu stiu pe unde o am baga tu si mai e una facuta de dayana cu mine cu picioarele pe moto arunc.o si pe aia ai reusit sa iesi din ranca....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 Asta pe unde vine: /index.php?...t&id=665302 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 6, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2011 Asta pe unde vine: /index.php?...t&id=665302 ? pe aici http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=40....438766&z=11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 era sa zic ca aia cu profesorul de yoga nu este , dar am vazut-o pe la inceput frumoase poze si idee la mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Cristi, astazi am vazut topicul si l-am parcurs cu emotie. Am avut un an bun, sper "s-o mai punem" impreuna si'n 2011, GENIULE SENTIMENTAL! Cat despre "perechea de papuci", cred ca si dansul este impresionat ca te-ai gandit la el! Bravo, multumesc pentru amintiri si LA MULTI ANI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 10, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2011 cateva Mesaj completat f Mesaj completat u Mesaj completat j Mesaj completat h Mesaj completat d Mesaj completat b Mesaj completat j Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Ianachime, da' tu care esti in pozele alea? Da si tu fo 2 esplicatii la poze, ca asa ne uitam ca rama la sudura si nu intelegem cine-s personajele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Exact aceeasi intrebare ma gandeam sa o pun si eu : cine sunt @ianachim ? Din fotografii rezulta ca ar fi doua sau mai multe persoane . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 16, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2011 Ianachime, da' tu care esti in pozele alea? Da si tu fo 2 esplicatii la poze, ca asa ne uitam ca rama la sudura si nu intelegem cine-s personajele.. sal 1. aici este un topic de POZE si vad ca unii deja au inceput sa scrie proza pe el ceea ce eu nu voi face 2. topicul meu este OAMENI SI LOCURI IN CARE AM FOST SI CU CARE AM FOST nu imi iese sa ma apuc sa comentez 200 sute de poze sau sa prezint gasca 3. pot insa sa raspund la anumite intrebari legate de unde sa merg ce sa vad si sa impartasesc din drumurile mele cu altii asa cum am facut.o cand am mai fost intrebat Mesaj completat oameni: mae manuel ktm plescoi tataie dydy axol dans cria a deea bogdan locuri: ROMANIA SI EUROPA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 Deci in ultima poza tu esti? Una fara casca nu ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 17, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2011 Deci in ultima poza tu esti? Una fara casca nu ai? mosu imi pare rau dar sincer .... sunt hetero oi" avea tu parul lung da.... nu merci!!!! revenind la lucruri serioase daca ai fi vrut sa ma gasesti in poze fara casca m ai fi gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 Pfoooaaai de plm, eram sigur ca o sa zici asa.. Nu-s bre gheu, sunt si eu curios sa vad ce fatza ai, e ceva rau in asta? Ii stiu pe toti aproape care-s pe forum.. mare branza.. De ce sa ghicesc cand poti sa te prezinti singur - asta-s eu! N-am dat cu parul! Mesaj completat Gata, m-am edificat - cred ca aici esti: /index.php?...t&id=664926 sau aici: /index.php?...t&id=666576 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 17, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2011 Pfoooaaai de plm, eram sigur ca o sa zici asa.. Nu-s bre gheu, sunt si eu curios sa vad ce fatza ai, e ceva rau in asta? Ii stiu pe toti aproape care-s pe forum.. mare branza.. De ce sa ghicesc cand poti sa te prezinti singur - asta-s eu! N-am dat cu parul! Mesaj completat Gata, m-am edificat - cred ca aici esti: /index.php?...t&id=664926 sau aici: /index.php?...t&id=666576 uiiiiiiiiii BINGO...s.a strigat acolo in fund la DOMNU poate ne vedem la o bere ca am de dat o tura in TATRA in primavara-vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 din lista aia : intre plescoaie si didi ... despre cine e vorba ? poti sa pui o poza si cu el ? dar fara jlapi sa fiti iubiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 Miitza, nu le zici nimic la astia? A venit primavara, trezirea! N-ai auzit ca mergem in primavara/vara asta sa-l vizitam pe Belbody?! Mesaj completat Miitza, nu le zici nimic la astia? A venit primavara, trezirea! N-ai auzit ca mergem in primavara/vara asta sa-l vizitam pe Belbody?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 Cum sa nu Dane. Numai sa nu se supere ca dupa cum stii lor le place doar sa faca misto si nu sa fie luati la misto. Tocmai am aflat porecla din scoala primara a unuia. Este ceva asemanator cu copilul caprei, adica IEDUL EDUARD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 Tocmai am aflat porecla din copilarie a unuia. Este ceva legat de copilul caprei adica IEDUL EDUARD. Suna asa frumos incit ar putea sa-si schimbe numele si in buletin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 Tocmai am aflat porecla din copilarie a unuia. Este ceva legat de copilul caprei adica IEDUL EDUARD. Suna asa frumos incit ar putea sa-si schimbe numele si in buletin. on topic : rog un moderator sa stearga toate incitatiile astea la scandal ale tasto-motociclistului ... de mai sus , care face tasto-kilometrii virtuali sa fiti iubiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 De nenumarate ori pe acest forum ai folosit la adresa mea porecla tataie. Eu nu m-am suparat dar te-am avertizat ca o sa-ti raspund cu aceiasi moneda. Cind pe acelasi forum am folosit la adresa ta porecla ta din copilarie te-ai suparat si repejor ai cerut ajutor de la moderatori. Nici eu nu mai stiu ce sa cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate