Sari la conținut

Calea catre Dumnezeu

Speedy.K
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

"Legea britanică interzice profesorilor să bată elevii, însă numai în instituțiile cu program normal. Scolile islamice funcționează cu program redus.."

Foarte tare....

Iar faza cu rabinul, e si mai apocaliptica...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"Legea britanică interzice profesorilor să bată elevii, însă numai în instituțiile cu program normal. Scolile islamice funcționează cu program redus.."

Foarte tare....

Iar faza cu rabinul, e si mai apocaliptica...

Nu pot decat sa presupun ca scolile "de duminica" nu se supun legii invatamantului nereprezentand cu nimic mai mult pentru Minister decat un cerc filatelic sau un club de sah, in acest sens trebuie luat acel paragraf. Statul secular are insa mijloace legale sa opreasca orice comportament deviant de la normele sociale aparate si garantate prin lege, eventual sa-l si previna...

Link spre comentariu

Dupa cum se vede daca ai ochii deschisi (pentru cine ii are) luna pe care o aratati e meschina si perversa iar degtul miroase a rahat si are ungia neagra de jeg. Degeada incercati sa va faceti reclama inalta pentru niste barbosi nespalati si inculti care construiesc cruci de aur pe spatele babelor care nu au bani de intretinere si care predica despre fiice care-l imbata pe tac-so ca sa-l foota.

Nu merci , nici macar nu cred ca e luna, cred ca e o refletie a cerului intr-o buda de tara plina ce (cuvant urat).

Replica asta obosita cu barbosi nespalati,cruci de aur si babe,confirma un singur lucru:vezi doar degetul,mai mult chiar...il si mirosi.

Luna nu e meschina si perversa,doar reflexia ei,in mintea unora,buda aia de care vorbesti...,pare asa.

Link spre comentariu

Shobolane, pisica matache incearca si ea sa te domine cumva pe topic si nu poate altfel decat dandu-se de parte majoritatii; nu inteleg alegerea nick-ului, pisicile fiind animale solitare si care daca ar fi la nivelul inteligentei umane nu cred ca ar crede vreodata in zeitati...

Dar, revenind, cum am mai spus pe aici sunt "fundaturi" ale dezbaterii care ar fi dus acum vreo suta doua de ani la proceduri diverse de "luare a gatului"; pisica matache are in subconstient tot ce ii trebuie pentru a deveni un sumbru adept sau chiar instrument al unor opresori spirituali.

Primii oameni care au inceput sa gandeasca au fost probabili niste rationali si analitici din motive care tineau strict de supravietuire - daca au fost si din cei care preferau sa astepte salvarea de la Domnul, au disparut cu promptitudine. Dupa ce supravietuirea a devenit mai usoara prin inventarea primelor tehnici si a focului, pe langa ateii primordiali au aparut si primii credinciosi, tolerati poate in pestera tot dintr-un spirit "multicultural" avant la lettre... De ce nu stim cine a inventat focul, roata, primele chestii esentiale? Poate pentru ca ulterior credinciosii si-au intrat destul de devreme in rol si au avut grija, ca de atatea ori dupa aceea, sa stearga si sa rescrie istoria intru slava inexistentei lor divinitati si a perpetuarii puterii acestei iluzii...

Sau, pe intelesul tuturor, pisici matace si alte jivine ortodox-islamice, ce-ar fi sa ne pupati inter-fesier? Poate ca va sustine gloata suspect de fericitului imam sau patriarh, dar tot prosti sunteti...

Link spre comentariu

Shobolane, pisica matache incearca si ea sa te domine cumva pe topic si nu poate altfel decat dandu-se de parte majoritatii; nu inteleg alegerea nick-ului, pisicile fiind animale solitare si care daca ar fi la nivelul inteligentei umane nu cred ca ar crede vreodata in zeitati...

Dar, revenind, cum am mai spus pe aici sunt "fundaturi" ale dezbaterii care ar fi dus acum vreo suta doua de ani la proceduri diverse de "luare a gatului"; pisica matache are in subconstient tot ce ii trebuie pentru a deveni un sumbru adept sau chiar instrument al unor opresori spirituali.

Primii oameni care au inceput sa gandeasca au fost probabili niste rationali si analitici din motive care tineau strict de supravietuire - daca au fost si din cei care preferau sa astepte salvarea de la Domnul, au disparut cu promptitudine. Dupa ce supravietuirea a devenit mai usoara prin inventarea primelor tehnici si a focului, pe langa ateii primordiali au aparut si primii credinciosi, tolerati poate in pestera tot dintr-un spirit "multicultural" avant la lettre... De ce nu stim cine a inventat focul, roata, primele chestii esentiale? Poate pentru ca ulterior credinciosii si-au intrat destul de devreme in rol si au avut grija, ca de atatea ori dupa aceea, sa stearga si sa rescrie istoria intru slava inexistentei lor divinitati si a perpetuarii puterii acestei iluzii...

Sau, pe intelesul tuturor, pisici matace si alte jivine ortodox-islamice, ce-ar fi sa ne pupati inter-fesier? Poate ca va sustine gloata suspect de fericitului imam sau patriarh, dar tot prosti sunteti...

O sa-ti raspund in ordine....si-o sa-ti raspund pentru ultima data;eram obisnuit,cu un alt discurs,chiar am apreciat de multe ori nivelul si echilibrul argumentelor tale,...dar fara suparare,ai coborat foarte mult stacheta.

Nu incerc sa domin pe nimeni,mi-am exprimat doar o convingere personala,atat.

Vorbesti de majoritate,ia vezi cam cati credinciosi au postat pe aici,in ultimul timp.

Sa spui ca ateii au facut descoperi epocale,gen foc,roata...iar crestinii au venit sa stearga si sa rescrie istoria,e cel putin jenant.

Pisica Matache,e numele meu...

Daca ultimele doua fraze sunt scrise de un om inteligent si echilibrat,tolerant cu credinciosii,pe un topic al lor...eu zic ca e posibil,dar nu prea-i face cinste.

In rest,numai bine!

Link spre comentariu

Si eu o sa va raspund in ordine:

- tonul mi-a devenit mai radical in concordanta cu unele replici date de credinciosii de pe topic si de unele stiri recente; pur si simplu religiile de orice fel si cei care le sustin sau le practica incep sa-mi stea in gat. Faptul ca ai folosit argumentul majoritatii pentru a insinua ca e mai intelept sa crezi in ceva decat sa nu crezi m-a enervat, dar nu atat cat aceea cu barbosii nespalati - care sunt chiar o realitate, valabila si pentru ortodocsi, din pacate...

- psihologic vorbind, de la doi oameni in sus, fiecare va incerca instinctiv sa-l domine pe celalalt/ceilalti, chiar si intr-o discutie pe forum; e un fapt dovedit stiintific, chiar daca sa zicem ca pentru un credincios stiinta nu conteaza decat daca se refera la telefonia mobila sau la motorul cu ardere interna.

- vorbeam de majoritate in sensul de cati oameni in societatea moderna mai cred inca in basmul cu adam, eva si un "creator" barbos care face experimente cu serpi si gradini paradisiace pentru a le zapaci sexualitatea; sunt in minoritate, sa admitem in tarile scandinave, dar probabil emigratia islamica se ocupa de remedierea acestei situatii.

- de acord ca printre numele importante ale stiintei se afla si persoane credincioase, dar religia nu a jucat nici un rol in realizarile lor, dimpotriva, i-a franat sau i-a dus pe un drum gresit; sa dam exemplul lui Kepler, care a cautat ani de zile sa dovedeasca matematic modelul sferelor ceresti, ca sa ajunga indirect la solutia corecta, care nu a facut decat sa-l lase total nedumerit - si oarecum nemultumit ca realitatea e cu totul alta; sau a lui Isaac Newton, pe care descoperirea legilor mecanicii l-a inspirat in imaginarea unui Dumnezeu ceasornicar, etc. Putini mari ganditori au facut un salt conceptual care sa depaseasca "bunul-simt" al vremii lor - bun simt legat in mare masura de conceptiile religioase - un contraexemplu ar fi Eratostene care a calculat pur abstract ca Pamantul e rotund sau Aristarchus care a modelat corect sistemul solar, etc... Pe masura ce ne apropiem de zilele noastre, savantii sunt tot mai putini dispusi sa fie religiosi, sau o fac din oportunism, din cauza acestei monumentale idiotenii a corectitudinii politice si multiculturalismului, doua pietre de moara legate politic de gatul omului rational.

- crestinii au rescris intr-adevar istoria si nu e deloc jenant sa afirmi asta - a fost jenant ce au facut ei. Cum am mai spus, procedurile de rescriere a istoriei dateaza din imperiul roman si crestinii s-au folosit de ele, le-au perfectionat si le-au lasat mostenire la politicienii de toate felurile

- ok, s-au intalnit doi oameni cu nume mai ciudate si sa zicem ca ultimele fraze sunt un pamflet, hehe...

Mesaj completat

http://islamicpersecution.wordpress.com/

Editat de Ancalagon
Link spre comentariu

Dawkins l-a probat... e in alt filmulet de pe horizon... si nu a simtit nimic.

Mesaj completat

ma doare burta de ris frate

Ba cita intelepciune... se vede cum oamenii sint patrunsi de cele sfinte.

Imi place mai ales cum duce mosu mina la fata spre nas.... cred ca acasa si-o ia din cind in cind el :bigstar: . Si apoi finalu... grand finale... numa in cazu ala... fara de care barbatu nu poate... de aia umbla alea ma in sac... ca alora li se scoala scirbavnicul madular si incep sa se taie cu lama daca nu capata fofo pe loc...

...vite.

Link spre comentariu

Ati vazut calea spre Dumnezeu? O bata mica, o amenintare, un viol de control...

Uite-i la lucru: http://www.allvoices.com/contributed-news/...aulted-in-cairo

Editat de Ancalagon
Link spre comentariu

bai, pana la urma nu e asa de rau izlamu' asta..poti sa ai 4 femei ( oficial :bigstar:) ), exista o metodologie de bataie ( lucru care nu este pus la punct la noi, de aia se intampla atatea chestii naspa ), poti sa divortezi cu usurinta ( cica e suficient sa spui de 3x intr-un loc public ca nu o mai vrei pe cutareasca si gata ) ...

Link spre comentariu

Ba cita intelepciune... se vede cum oamenii sint patrunsi de cele sfinte.

...vite.

mi se pare absolut normal ceea ce spune. tu, @zaelu,cand incerci sa inveti un copil care nu-ntelege de vorba buna si se stramba la tine nu-i dai una peste fundulet? asa si bietul musulman, se lupta sa-i arate nevestei ce si cum,iar aia nesimtita se joaca cu lopatica-n nisip...

Link spre comentariu

mi se pare absolut normal ceea ce spune. tu, @zaelu,cand incerci sa inveti un copil care nu-ntelege de vorba buna si se stramba la tine nu-i dai una peste fundulet? asa si bietul musulman, se lupta sa-i arate nevestei ce si cum,iar aia nesimtita se joaca cu lopatica-n nisip...

Cand nu intelege de vorba buna ii explici.Daca nici atunci nu intelege inseamna ca aveti o divergenta de opinie. Poate copilul e mai destept ca tine. Ii dai peste poponeata dupa o discutie -> esti retard.

Link spre comentariu

sa-ti traiasca,atunci stii ca de multe ori o palma la popou data cind tre si pt ce tre te scuteste pe mai tirziu,sau te poate scuti,de alte probleme,bine depinde de copil

Serios? Mah,io nu ma pricepeam la copii cand s-au nascut. Mi-a zis nevasta-mea ca daca plang si ma enerveaza iar io ii bat sunt un retard. Asta pentru ca copiii aia nu au de unde sa stie pentru ce le provoci tu durere. Au plans,m-au enervat, am tipat la ei (efectul e infiorator ca si copil cand rage un dobitoc la tine) insa sa-i bat ? Mai astept, pana om fi oarecum pe aceleasi pozitii. Cat sunt mici nu e nicio competitie. Doar arati ca esti mai puternic ca ei. Am o placere aproape orgasmica cand reusesc sa-i conving de ceva fara sa apelez la autoritatea mea de parinte. In plus, io ma ocup cu treburile "de barbati" in casa. Sport,masini,motoare etc Nu au de ce sa ma streseze pe mine :bigstar: Uite chiar aseara au tipat la mine si evident li s-a interzis joaca pe PS timp de 2 saptamani. Nu a tinut faza ca nu mai fac etc. Eram de neclintit ca sfinxul. Pana la urma le-am dat ceva socoteli si le-am zis ca daca le rezolva se ridica suspendul. Si s-a ridicat. Intre noi fie vorba, nu-i pedepseam asa tare. Da' e bine sa stie ce se poate intampla.

Link spre comentariu

ia in calcul cind vb buna are efectul unui pirt :bigstar: ca ai un copil rasfatat de bunici,de mama, incapatinat de felul lui si ambitios nevoie mare,nimic rau in a fi anbitios si incapatinat, dar cum slefuiesti caracterul ,am vazut si asistat la multe faze de genul inclusiv la scoala la fiimea in clasa la sedinte am vazut copii si parinti si credema ca imi venea sa-i iau la picioare pe toti sa le sting neamul :D

fiimea de cind sa nascut a trait printre motociclete,suruburi chei piulite,nu pot sa zic ca mam zbatut sa-i dau cine stiece educatie dar bataie nu i-am dat niciodata si culmea intre DACI din DAC MOTORS nu prea poti avea pretenti de limbaj academic totusi nu foloseste si nu injura cum fac colegele si colegi ei,.ca sa nu-ti mai spun si faze in care parinti isi scot basma curata odraslele aruncind vina pe alti si te uiti la mocile lor cum zimbesc ca niste mici diavoli repetind greselile ca mama cu taticu il apara.... :laugh: nu am timp si rabdare sa detaliez dar credema ca si tu ti-ai dori sa le stingi neamul

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Calea catre Dumnezeu