Shobolanu' Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 Beton barbate! Sa-l stapaneshti sanatos shi sa ai asfalt uscat sub el. Singurul lucru care ma deranjeaza e shaua aia, dar sunt convins ca o s-o schimbi. Ride hard! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flaming pistonS Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 Very nice man, old school...Ape hangers rule!! Abia astept sa vad verziunea chopperita. Ce fel de tobe o sa-i montezi? <-These rule! Sa-l stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 moonspell@FlamingpistonS ,completati-va profilul. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 ...sa te poarte sanatos!! E o bucurie sa vezi cum creste numarul HD de pe forum.Are un desen aparte...dar parca e prea blinda culoarea aia pt.un Harley....in rest,da spre OldSchool si zau ca e tare faina...sa te bucuri de ea Roby! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 23, 2008 Autor Share Postat Martie 23, 2008 salut la voi....dupamasa asta era o tara plictiseala prin casa am zis ia sa pun si io sporterul meu pe youtube aici il puteti vedea.. sper se ve placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 salut la voi....dupamasa asta era o tara plictiseala prin casa am zis ia sa pun si io sporterul meu pe youtube aici il puteti vedea.. sper se ve placa desi nu-mi plac sportsterele in general, asta-i e fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 si bine ai facut! inspiratie ai avut cind ai da jos saua aceea mare(primele imagini atasate), imi dau seama ca era comoda in special pentru pasager, da era prea mare si strica linia finuta a sportsterului, corecteazama daca gresec! acum e mult mai finuta, mult mai faina ia incantane si cu un clip mergind pe ea, asa daca tot te plictisesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 23, 2008 Autor Share Postat Martie 23, 2008 Pai de cind lam luat iam schimbat seaua coborit suspensia spate ...coborit furca ca avea prelungitoare de telescoape..schimbat ghidonul si inaltatoarele de ghidon si..iam pus chilometraj ca navea ...aaaa am taiat finalul tobelor si scos tot ce era in tobe.. ..Saptamina asta o sa ma joc o tara cu el ...am chef sa fac citeva mici schimbari momentan... in poza a mea nevasta anul trecut la o intilnire... salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 salut la voi....dupamasa asta era o tara plictiseala prin casa am zis ia sa pun si io sporterul meu pe youtube aici il puteti vedea.. sper se ve placa Bine c-ai schimbat saua aia chingada! Ghidonul nu-l lasi mai jos? Ramai la categoria uscatoarelor de par de sub brat? Cheers, man! --- Mesaj completat în 26 Mar 2008 13:43 ------------- Pai de cind lam luat iam schimbat seaua coborit suspensia spate ...coborit furca ca avea prelungitoare de telescoape..schimbat ghidonul si inaltatoarele de ghidon si..iam pus chilometraj ca navea ...aaaa am taiat finalul tobelor si scos tot ce era in tobe.. ..Saptamina asta o sa ma joc o tara cu el ...am chef sa fac citeva mici schimbari momentan... in poza a mea nevasta anul trecut la o intilnire... salut Intilnirea "aia"? Misto castile alea, atirnate... La vara cred ca... To be continued... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 26, 2008 Autor Share Postat Martie 26, 2008 esti invitat sa vii la noi cind vrei la vara ,da sa vii chiar daca vii cu avionul....cit despre casti ne vin bine la amindoi....io cel putin o port zilnic si nu o schimb cu o alta casca..... hai salut si ghidonul nul schimb doar dupa ce incepe constructia la noul chopper..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 12, 2008 Autor Share Postat Aprilie 12, 2008 (editat) azi am pus la proba rezervorul de MZ 125cc ce il am si cu niste modificari la buson si partea de jos a rezervorului cred ca il voi pune...posbil tai lateralurile si le pun invers cu unflatura spre inauntru... Ce ziceci cum arata rezervorul.?..o sai dau un spray negru ca sa se vada mai bine cum arata ca asa ruginit nu prea se vede bine linia...o sa ma conving dupa cei dau o culoare provizorie.... In poza in care apare si simsonul linga sportster avea prelungitoare la telescoapele fata...leam dat jos acum este furca scurta si arata mult mai bine.... apropo de pus poze pe forum avea spatiul terminat pt celalalt user .asa ca user nou alte poze ..mama lui de forum lam fentat va salut roby Editat Aprilie 12, 2008 de robychoppers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 azi am pus la proba rezervorul de MZ 125cc ce il am si cu niste modificari la buson si partea de jos a rezervorului cred ca il voi pune...posbil tai lateralurile si le pun invers cu unflatura spre inauntru... Ce ziceci cum arata rezervorul.?..o sai dau un spray negru ca sa se vada mai bine cum arata ca asa ruginit nu prea se vede bine linia...o sa ma conving dupa cei dau o culoare provizorie.... In poza in care apare si simsonul linga sportster avea prelungitoare la telescoapele fata...leam dat jos acum este furca scurta si arata mult mai bine.... apropo de pus poze pe forum avea spatiul terminat pt celalalt user .asa ca user nou alte poze ..mama lui de forum lam fentat va salut roby partea de sus a rezervorului sa seada un pic mai jos , sa fie in line continua cu ceea a cadrului in zona seii si iese minunat! spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 12, 2008 Autor Share Postat Aprilie 12, 2008 partea de sus a rezervorului sa seada un pic mai jos , sa fie in line continua cu ceea a cadrului in zona seii si iese minunat! spor! .... da... tu chiar crezi ca am sa pun rezervorul asa cum se vede in poza era pus dor asa sa vad daca il voi pune pe asta..este logic ca va fii pus pe linia cadrului... ....ai observat ca am scurtat si aripa de fata? ...am un filtru de aer de ij din ala vechi cu doua pahare .filtru cu ulei..ala va arata super pus pe harley ca se vede tot complet fiind pe lateral...pe ala vreau sal pun cit de curind.... salut roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roadking Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 ...am un filtru de aer de ij din ala vechi cu doua pahare .filtru cu ulei..ala va arata super pus pe harley ca se vede tot complet fiind pe lateral...pe ala vreau sal pun cit de curind.... salut roby hahaha...super tare idea cu filtru de la ij, dar cred ca de la vibratii o sa se desfaca clemele si o sa sara uleiu' pe blugi. cred ca o sa arate ca doua c.... de taur si o sa dea ''greutate'' oricum motorul arata foarte bine. succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 salut la voi....dupamasa asta era o tara plictiseala prin casa am zis ia sa pun si io sporterul meu pe youtube aici il puteti vedea.. sper se ve placa TARE !Se vede ca ai vechime in domeniu, e tare ala micu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 22, 2008 Autor Share Postat Aprilie 22, 2008 (editat) hahaha...super tare idea cu filtru de la ij, dar cred ca de la vibratii o sa se desfaca clemele si o sa sara uleiu' pe blugi.cred ca o sa arate ca doua c.... de taur si o sa dea ''greutate'' oricum motorul arata foarte bine. succes Sa stii ca mam gindit la cleme de cind mam gindit sal pun pe sportster. dar problema e rezolvata am dat cite o gaura in fiecare clema si corpul filtrului, am facut filet in corpul filtrului si pus doaua suruburi unu pe fiecare clema. problema rezolvata ....si chestia cu ¨ouale¨ de taur ..pai doar is in spania ) sa aibe spanioli cu ce sa compare filtru meu te salut roby e doar o proba sa vad daca pot pune poze cu userul asta va salut roby Editat Aprilie 21, 2008 de robychopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 e doar o proba sa vad daca pot pune poze cu userul asta va salut roby Lasa proba, man. Daca mergi in directia asta, cu modificarea de Sporty, adica asa ca-n poza "proba", jur ca incepe sa-mi placa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 23, 2008 Autor Share Postat Aprilie 23, 2008 Pai idea este asta vreau sal fac aproximativ ca si asta din poza, gentile vopsite in negru lucios spite de inox cu capeti de alama butucii negrii lucios- Cadrul il fac de la zero rigid, vopsit negru mat special pt motor sporster cu cauciuc de 230/60/15 avon roadrunner pe spate vopsit cu dunga alba. Roata spate ce o am acum pe sportster o pun pe fata cu cauciuc cu tot Furca care o am acum dar cu juguri mai late... Rezervorul si aripa spate vopsite negru mat si cu flacari negru luciios si ghidonul apehanger facut din teava mult mai groasa ,ce il voi face eu si il vopsesc negru mat...asta este idea ce am in cap Cit o sa dureze totul habar nam dar il voi face incet incet fara graba sa iese ceva frumos...si stil super bobber salut mai ilie vijelie... ceau ceau roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Deci te bagi si la cadru? Hm, pai ai ceva de munca. Spor acolo si tine-ne la curent cu progresele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 23, 2008 Autor Share Postat Aprilie 23, 2008 Deci te bagi si la cadru? Hm, pai ai ceva de munca. Spor acolo si tine-ne la curent cu progresele cadrul de sporster nu il ating....fac alt cadru rigid de la zero... salut roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 (editat) Pai idea este asta vreau sal fac aproximativ ca si asta din poza, gentile vopsite in ceau ceau roby fuck me! da superb e asta, stil exile ti Roby iti doresc spor si cum zicea colegul sa nu cumva sa indraznesti sa nu ne ti la curent cu lucrarea !! spor!!! Editat Aprilie 24, 2008 de robychopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 23, 2008 Autor Share Postat Aprilie 23, 2008 (editat) fuck me! da superb e asta, stil exile spor!!! haha vad ca esti deja mai documentat in materie de custom....cel din poza copiaza mult unul din bobberele celor de la exile....corect...tiai facut temele de casa momentan ma apuc de colectionat tevile pt cadru...roata spate una alta si restu de pieste.....cum fac cite ceva pun citeo poza.... salut pagina celor ce au facut cele doua bobber negru si galben este asta au inca citeava pe pagina http://www.southernspeedshop.com/ Editat Aprilie 23, 2008 de robychopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 (editat) Pai idea este asta vreau sal fac aproximativ ca si asta din poza, salut mai ilie vijelie... ceau ceau roby da, da... seamana cu motoru' de l-au facut lu' Hurley ala, cei de la Exile. ala parca avea flacari racing flag, pe rezervor, sau cam asa ceva. bai, da' mult iti plac atirnatoarele de maimute, man. caramba! un ghidon mai jos i-ar sta mai misto... zic io. vezi numa' ca o roata pe fata asa groasa e tare nasoala la condus... mai bine un 19 ceva mai ingust... dar ce plm stiu io? apropos: vezi ca am copyright pe ideea cu rezervor negru mat si flacari negru lucios. te dau in judecata... da' de ce nu-i arzi un pinstriping veritabil, daca tot vrei sa-l bobber-esti? si atita de foot la cap si te critic pina dai o bere... Editat Aprilie 24, 2008 de robychopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 (editat) asta e unul din cele de la exile. de obicei ei nu folosesc alte culori in afara de negru dar acest bobber superb a fost o exceptie participand la biker build off de apreciat stilul "clean". nici un cablu la vedere multa bafta la constructia cadrului (si a mobrei) roby. Editat Aprilie 29, 2008 de magic4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 11, 2008 Autor Share Postat Mai 11, 2008 (editat) azi am facut suportul pt carburator si filtrul de ij cel cu doua pahare ce se pune ulei in ele.....sper sal montez vineri....si sa fac ceva poze sal vedeti...ca arata tare interesant pe sportster.....am sa fac si ceva poze inainte sal montez... va salut roby filtrul de ij sudat pe suportul de carburator pt sportster..... un stop de spate ...colectat de la un tractor de acum vreo 10 ani ce erau luminiile de pozitie la la un tractor.... ..arata a still old school mult de tot .... Mai am de facut ceva mici modificari la suport ,suportul fiind de big twin...urechile de prindere la suruburile de la chiuloase...trebe sa le tai si sa le fac un pic mai lungi...ca sa pot pune suruburile de prindere sus la chiloasele de sportster .... .....stopul nu stiu sigur daca il voi folosii....de moment..cel putin.. salut Editat Mai 11, 2008 de robychopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate