Enduro Braesti Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Prajitule, Dupa sezonul viitor ma voi lasa de curse partial, poate ca ma mai dau la o etapa - doua pe an, iar in rest strict pentru plimbare si fane Te compatimesc vis-a-vis de "prietenii" tai de pe sbz...cand 3 pers. iti spune ca esti beat mai bine te duci si te culci. Prajitule, Dupa sezonul viitor ma voi lasa de curse partial, poate ca ma mai dau la o etapa - doua pe an,un pic de Serres, iar in rest strict pentru plimbare si fane Te compatimesc vis-a-vis de "prietenii" tai de pe sbz...cand 3 pers. iti spune ca esti beat mai bine te duci si te culci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Iarasi ai schimbat-o.Dupa cum spuneam ,mie mi-ai zis una ,aici spui alta...ma rog ,trebuie sa le dai dreptate lor ,ca doar deh ,cine iti mai da surubelnita apoi cand 3 pers. iti spune ca esti beat mai bine te duci si te culci.Categoric ,ai zis bine ,3 PERSOANE ,nu tentative de ch(p)iloti cu iz de Rossi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Nu am nevoie de purtator de cuvant mai Dimi Parerea mea e ca nu toti isi permit sa se dea pe circuit si astfel aleg numai strada..asta e.. DAR, valabil pentru Silviu, Adip si kloud: daca veti venii la circuit/dale va GARANTEZ ca o veti lasa cu mult mai usor pe strada.Pana nu veniti la circuit nu puteti intelege diferentele dintre strada vs. circuit si ve-ti sustine ideea de a merge pe strada pana in panzele albe. Numai bine stiu diferentele...crede-ma...daca nu am participat in "campionatul" nostru , asta nu inseamna ca nu stiu diferentele Numai ca tu nu sesisezi esenta a ceea ce am spus eu: strada e strada, circuitul e circuit.E cam ca diferenta intre o blonda tzatzoasa si o bruneta focoasa...fiecare iti ofera alte senzatii dar in esenta e acelasi lucru.Si pentru ca te dai de un sezon pe circuit ar trebui sa stii care sunt placerile strazii si care sunt placerile circuitului...Una te impinge catre un pericol mai mare, iar altul te impinge catre o limita a ta mai inalta, care implicit tot pericol e...depinde cum privesti. Insa eu raman la parerea mea...nu sunt un sportiv ca sa ma dau numai pe circuit...sunt un om normal, care merge pe strada si de cate ori o sa aiba ocazia o sa se dea si pe circuit....cat mai pot.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Ai expus asa de bine adip ca nu am cum sa nu-ti dau dreptate!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Ai expus asa de bine adip ca nu am cum sa nu-ti dau dreptate!! ma, de data asta s-a nimerit sa fiu de acod cu tine;) insa, lamureste-ma si pe mine cu ceva.Ii tot faci pe reiseri cu ou si cu otet pe toate forumurile, cel putin din cate am observat eu;) , inteleg si ca ai destui bani sa iti permiti destule, de ce nu te duci si tu pe la curse? Sacrifica un motor si niste bani si du-te sa alergi acolo....eu in locul tau m-as duce doar pentru fun. Nu stiu cum mergi, nu te cunosc, dar ...nimeni nu s-a nascut invatat, poate cel mult talentat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 ma, de data asta s-a nimerit sa fiu de acod cu tine;) Stiu ,dar "arde-ma" cand ai o alta parere ,asta nu inseamna sa imi dai sau sa iti dau dreptate mereu ,cel putin aici ,asa gandesc si eu insa, lamureste-ma si pe mine cu ceva.Ii tot faci pe reiseri cu ou si cu otet pe toate forumurile, cel putin din cate am observat eu;)O mica corectura...NU eu ma bag peste ei ,ei vin cu idei pline de "intelgenta" iar la unele chiar nu pot rezista. "Reiserii" sunt pe sbz ,oare tu de ce nu te bagi intre ei acolo?...sper sa prinzi ideea inteleg si ca ai destui bani sa iti permiti destule, de ce nu te duci si tu pe la curse? Sacrifica un motor si niste bani si du-te sa alergi acolo....eu in locul tau m-as duce doar pentru fun.Asta si e problema ,imi e foarte greu sa SACRIFIC un motor ,acolo stiu sigur ca sunt 99%sanse sa cad ,pe strada daca e sa se intample ,asta e ,s-a intamplat ;dar sa duc motorul cu mana mea ,cu buna stiinta si sa-l fac muci ,ma cam inteapa la corazon eu in locul tau m-as duce doar pentru fun.Atata timp cat "marii" reiseri ,se injura ,sar la bataie intre ei pt orgoliul lor de cacao ...ce fun este acolo!?!? Am vazut ca esti logat si pe sbz , sapa mai adanc in forum si ai sa vezi cat de "prieteni" sunt cei de acolo ...de aceea prefer aici ,cu plimbaretii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 din pacate nu faceti diferenta intre "racing" in adevaratul sens al cuvantului si ce exista la noi in momentul de fata ... iar asta da farmec certei voastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Ca de obicei...cei care nu au bani de "scula"...ii urasc pe cei care au ! SILVIU nu ii baga in seama si fa ce vor muschii tai ! De gura lumii nu scapi oricum ! Mama ce de individie,si cati sunt pe forum asa ! Frustrati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Stiu ,dar "arde-ma" cand ai o alta parere ,asta nu inseamna sa imi dai sau sa iti dau dreptate mereu ,cel putin aici ,asa gandesc si eu te ard daca am alta parere..n-ai grija...io nu sunt dus la biserica prea mult O mica corectura...NU eu ma bag peste ei ,ei vin cu idei pline de "intelgenta" iar la unele chiar nu pot rezista. "Reiserii" sunt pe sbz ,oare tu de ce nu te bagi intre ei acolo?...sper sa prinzi ideea am motivele mele .Io nu sunt reiser ...sper ca ai prins ideea acolo sunt cateva bisericute atotstiutoare....insa eu nu ii judec...ma judec doar pe mine deocamdata. Asta si e problema ,imi e foarte greu sa SACRIFIC un motor ,acolo stiu sigur ca sunt 99%sanse sa cad ,pe strada daca e sa se intample ,asta e ,s-a intamplat ;dar sa duc motorul cu mana mea ,cu buna stiinta si sa-l fac muci ,ma cam inteapa la corazon pai, daca ai bani, arunca-i si tu pentru o nebunie...spune-i nebunie daca nu placere Atata timp cat "marii" reiseri ,se injura ,sar la bataie intre ei pt orgoliul lor de cacao ...ce fun este acolo!?!? Am vazut ca esti logat si pe sbz , sapa mai adanc in forum si ai sa vezi cat de "prieteni" sunt cei de acolo ...de aceea prefer aici ,cu plimbaretii fun pentru tine...nu pt "spectacol" cu cei din jur. sunt logat de la inceputul forumului, de vreo 3 sau 4 ani...dar nu am postat , sau foarte rar.Nici aici nu obisnuiam sa postez, insa in ultimul an am avut mai mult timp la dispozitie. Pe sbz, se spun 80% prostii, orgolii, talente...etc....macar aici esti mai aproape de realitatea de zi cu zi. din pacate nu faceti diferenta intre "racing" in adevaratul sens al cuvantului si ce exista la noi in momentul de fata ... ai dreptate...foarte putini de la noi din tara sunt in stare sa faca diferenta asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boco Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 @boco: pe acel "circuit" de la cartodrom din cj te poti da cu motorul? cat costa ora? Pepsi! Las-o in pana mea! Cand drak ai vazut tu un 999 pe cartodromul vietii? Acolo nu poti merge numa cu viteza numarul unu, daca ma intelegi. Termina cu prostiile! Nu fi si tu ca ceilalti. Lasa-i pe altii sa dea dovada de imbecilism. Ca tu esti de-a nostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 cel mai naspa e ca s-a terminat sezonu si a venit frigu (( ...... e frumos si pe drum sa te dai, mai bagi un traseu spre mare spre munte..... mai opresti la o teraasa mai bei un suc, itzi admira lumea motoru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boco Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 cel mai naspa e ca s-a terminat sezonu si a venit frigu (( ...... e frumos si pe drum sa te dai, mai bagi un traseu spre mare spre munte..... mai opresti la o teraasa mai bei un suc, itzi admira lumea motoru. De acord! Dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa-i dam dreptate si lui Roli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Pepsi! Las-o in pana mea! Cand drak ai vazut tu un 999 pe cartodromul vietii? Acolo nu poti merge numa cu viteza numarul unu, daca ma intelegi. Termina cu prostiile! Nu fi si tu ca ceilalti. Lasa-i pe altii sa dea dovada de imbecilism. Ca tu esti de-a nostru. nu nu, nu ziceam ca am vazut 999 acolo, n-am fost acol in viata mea ... am auzit doar ca se poate da pe acel circuit cu motoru, fie el miar, fie mobra, ii adevarat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 stiu diferentele...crede-ma...daca nu am participat in "campionatul" nostru , asta nu inseamna ca nu stiu diferentele Cum stii tu diferentele daca nu ai participat? De pe margine se vede altfel, repet, participa si iti garantez ca vei renunta la strada. Numai ca tu nu sesisezi esenta a ceea ce am spus eu: strada e strada, circuitul e circuit.E cam ca diferenta intre o blonda tzatzoasa si o bruneta focoasa... Diferenta e intre o blonda/bruneta focoasa si alta fara tzate. Vei vedea diferentele dupa ce te dai pe circuit.Pana atunci tu mergi doar pe teorie.Punct ca m-am enervat si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boco Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 nu nu, nu ziceam ca am vazut 999 acolo, n-am fost acol in viata mea ... am auzit doar ca se poate da pe acel circuit cu motoru, fie el miar, fie mobra, ii adevarat? Te poti da. Numa ca trebuie sa-ti si placa. Pentru inceput e bun ca te inveti un pic cu trasele. Da e scurt, ingust si de viteza mica. Eu, cu motoru' meu, numa in a-ntaia pot sa merg. Si nu cred ca se simt foarte bine pinioanele si lantul dupa smuciturile alea. Dar, ca sa inveti un pic, merge. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShowNoMercy Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 aikenat fakin bilivit !!!! cui i se pare prolifica discutia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boco Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 aikenat fakin bilivit !!!! cui i se pare prolifica discutia ? Mie nu. Dar mi-am iesit din pepeni. Scuze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShowNoMercy Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 (editat) man, cel mai dajtept cedeaza .. asa ca jucati si voi aia cu "la popa la poarta .. i-o pisdica muarta ..." stiti voi .. si cine mai scrie aici e cel mai fraier infakin credible ........ bre, omu nu a anatemizat pe nimeni .. v-a zis-o p-a cinstita !!! daca nu bagati la cap valoarea de adevar a sfatului pe timpul vietii, veti fi medaliati post mortem ca intelepti. si sti ce e trist ? nu muartea handicapatului care la 250 kmh a gasit ce a cautat .. ci a celorlalti pe care i-a luat cu el !! invariabil, statistic si probabilistic, asa se va intampla ! ganditi cu capul de sus !!! Domnul cu voi ! Editat Noiembrie 1, 2006 de ShowNoMercy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Cum stii tu diferentele daca nu ai participat? De pe margine se vede altfel, repet, participa si iti garantez ca vei renunta la strada. Diferenta e intre o blonda/bruneta focoasa si alta fara tzate. Vei vedea diferentele dupa ce te dai pe circuit.Pana atunci tu mergi doar pe teorie.Punct ca m-am enervat si eu mi-am facut niste poze in fata la hungaroring si la brno cand eram mai tanar....se pune?Cred ca am pus si putin piciorul drept pe circuit;). hai nu te enerva punct. Fiecare cu parerile lui.Ai si tu dreptate in felul tau, dar, ti-am zis....pe strada nu facem sport, pe strada mergem tare cand ne apuca damblalele. man, cel mai dajtept cedeaza .. asa ca jucati si voi aia cu "la popa la poarta .. i-o pisdica muarta ..." stiti voi .. si cine mai scrie aici e cel mai fraier infakin credible ........ bre, omu nu a anatemizat pe nimeni .. v-a zis-o p-a cinstita !!! daca nu bagati la cap valoarea de adevar a sfatului pe timpul vietii, veti fi medaliati post mortem ca intelepti. si sti ce e trist ? nu muartea handicapatului care la 250 kmh a gasit ce a cautat .. ci a celorlalti pe care i-a luat cu el !! invariabil, statistic si probabilistic, asa se va intampla ! ganditi cu capul de sus !!! Domnul cu voi ! eu cred in soarta.....e adevarat ca uneori o mai ajutam si noi. Sa iti spun o intamplare adevarata...taica-miu a fost pilot militar, a avut un coleg care a iesit la pensie.Omul ala a trecut prin aterizari fortate, catapultari...si s-a retras linisti la tara la pensie. A murit acum doi ani, cazand din caruta ( mergea pe marginea carutei si a dat cu capul de pamant). Fiecare cu soarta lui. si cu asta basta, nu mai raspund pe topicul asta...mi-am spus parerea si gata. am inteles si punctul de vedere al lui Roli, si al lui Braccio , Silviu....respect aceste pareri...dar nu fiti obtuzi in gandire ca nu are rost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Cum stii tu diferentele daca nu ai participat? De pe margine se vede altfel, repet, participa si iti garantez ca vei renunta la strada. Diferenta e intre o blonda/bruneta focoasa si alta fara tzate. Vei vedea diferentele dupa ce te dai pe circuit.Pana atunci tu mergi doar pe teorie.Punct ca m-am enervat si eu ...de mine trageai mereu sa vin ca PRIVITOR la curse ca o sa-mi schimb ideile ,iar acum vii si spui ca trebuie sa PARTICIPI...nici tu nu mai stii cum sa o dai.Deci daca o sa particip ,o sa renunt la strada ,nu?...atunci de ce vrei tu ca la anul sa RENUNTI la curse?!?! ....ipocrizia salveaza romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kloud Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Nici daca va alearga Parisu' si cu Jairu' de la mine din cartier(sunt doi negri cu ceafa lata care nu vad prea bine) nu o sa va lasati de strada. Roli , nu am nimic cu tine, Braccio , nici cu tine, de fapt cu nimeni. Dar cind o sa va dati voi cu 999 si cu Xerox, de 5 ori pe an, inseamna ca degeaba le-ati luat. Roli: - daca ai vrut cumva sa spui: "nu va mai dati tare pe sosea, pt. ca exista circuite si va asteapta cu portile deschise", de acord cu tine, altfel, nu cred ca e realizabila propunerea/sugestia/recomandarea ta, pt ca nu ai cum sa fii perfect sanatos la creier si apt fizic si sa stai cu motorul in garaj(daca nu am dreptate, inseamna ca voi va hraniti cu kriptonita si eu cu cartofi, care imi altereaza creierul si ma imping la fapte nesabuite, cum ar fi sa ies cu motorul pe strada;exprimarea este pur plastica, fara nici o urma de sarcasm sau rautate). Numai bine si kilometri multi sau putini(dupa optiunea fiecaruia), pe asfalt uscat sau ud(dupa cum vrea fiecare), la circuit sau pe strada(dupa cum va este voia), pe enduro sau pe sbk(dupa cum doriti), pe motoare ieftine sau scumpe(dupa cum va tin buzunarele), noaptea sau ziua(dupa cum aveti timp)....,....(..).. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 ...de mine trageai mereu sa vin ca PRIVITOR la curse ca o sa-mi schimb ideile ,iar acum vii si spui ca trebuie sa PARTICIPI...nici tu nu mai stii cum sa o dai.Deci daca o sa particip ,o sa renunt la strada ,nu?...atunci de ce vrei tu ca la anul sa RENUNTI la curse?!?! ....ipocrizia salveaza romania Ma omori ma Silviule cu atatea imbarligaturi... Macar ca privitor deoarece nu ai tupeul sa participi si cat de cat iti vei forma o idee De ce vreau sa renunt la curse? Deoarece mai am si alte prioritati financiare dar daca voi avea bani atat cat cursele sa nu fie vre-o problema nu voi renunta la nici o etapa. Oricum, ma mai dau si anul viitor si dupa aceea poate ca ma sucesc si voi continua si peste trei ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boco Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Ma omori ma Silviule cu atatea imbarligaturi... Macar ca privitor deoarece nu ai tupeul sa participi si cat de cat iti vei forma o idee De ce vreau sa renunt la curse? Deoarece mai am si alte prioritati financiare dar daca voi avea bani atat cat cursele sa nu fie vre-o problema nu voi renunta la nici o etapa. Oricum, ma mai dau si anul viitor si dupa aceea poate ca ma sucesc si voi continua si peste trei ani. Nu inteleg cum il suportati langa voi pe individul asta. Pe mine m-a scos din pepeni pe topicul "Cine mai calareste Ducati de pe forum" Am si un warn din cauza lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Ma omori ma Silviule cu atatea imbarligaturi... Macar ca privitor deoarece nu ai tupeul sa participi si cat de cat iti vei forma o idee De ce vreau sa renunt la curse? Deoarece mai am si alte prioritati financiare dar daca voi avea bani atat cat cursele sa nu fie vre-o problema nu voi renunta la nici o etapa. Oricum, ma mai dau si anul viitor si dupa aceea poate ca ma sucesc si voi continua si peste trei ani. Lui adip i-ai zis sa participe ca nu se compara sa te uiti cu a participa ,acum o schimbi si zici sa ma uit ca sa-mi formez o opinie...de uitat ,ma uit ,la curse ADEVARATE si mi-am facut o parere de cum se merge ADEVARAT ,nu tentative... .Ochiul meu vrea sa vada doar calitate Ps:boco ,ai zis ca tu nu ai fost ironic ,dar de ce ai spus "gunoaiele de ducati"(citat 100% dupa ce ai spus TU) ...nu ti se pare o ironie???....mie da si ti-am raspuns cu aceiasi moneda ,dar se pare ca vrei sa ai numai TU dreptate...uite ca nu e chiar asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate