Sari la conținut

Daca Nu Sunteti In Stare De Ei..........


18dany
 Share

Postări Recomandate

De catelusa mea cineva a reusit sa se atinga... :) cu fosfura metalica, o chestie care te omoara in chinuri, mai exact dizolva tot ce ai in tine. Exact chestie din asta le-as da celor care fac rau cainilor. Mai ales unei cateluse de 3 luni care nu stia decat de joaca. Nu a muscat pe nimeni, a fost crescuta in tarcul ei din curte. Cei care vin cu intentii rele de acum in curtea mea sa se astepte la ce este mai rau.

post-3627-1160307422_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 91
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Un animal lasat liber (scapat sau vagabond ) care imi sare in fata si e calcat moare din vina altcuiva iara nu a mea.

 

Ura asta fata de oameni si refugiul in compania animalelor (la modul acesta) imi spune ca cineva pe aici si-a luat cam multi bocanci in gura de pe la lume iar acum sta suparat pe tot satul .

 

Userului gath :sa ti se intample tot ce imi doresti tu mie (fara macar sa ne cunoastem)!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Am sa pun cateva poze sa vedeti cam cat de dura a fost cazatura. In prima poza este zgarietura de la toba iar in a doua nush daca vedeti la aripa fata ca este julita(nu am mai gasit poza,o sa fac alta). Au mai fost cateva avarii pe care le-am vazut mai tarziu:rezervorul este indoit iar coarnele nu mai sunt simetric rotunjite. In momentul cazaturii coarnele au apasat pe rezervor(astfel s-a indoit).

post-7636-1161636881_thumb.jpg

post-7636-1161636900_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:hug:

 

@pantera: e foarte usor sa zici de oamenii sa mearga sa munceasca. In primul rand aici era vorba de copii. E usor sa vorbesti din locul tau, probabil ca stai pe un scaun ergonomic, foarte comod si lovesti o tastatura de cateva sute de mii sau un milion. TU ai avut conditii. Ai zis singurica faptu' ca esti studenta deci nu stii ce inseamna sa lupti pentru existenta in modul acela dur (nu spun ca as sti eu). Copii astia sunt rezultatul atitudinii noastre, atitudine ce lasa mult de dorit. Noua ne este usor sa vorbim dar acei copii nu au avut sansa noastra, conditiile noastre. Probabil multi nu isi cunosc parintii, altii sunt batuti si maltratati apoi trimis la cersit, provin din "familii" dominate de alcool si ceea ce e cel mai dur ei nu au nici macar dreptul de a visa. TU te poti pune macar pentru o clipa intr-o astfel de situatie? TU te dai cu un motor de mii de euro pentru care fara doar si poate nu ai muncit TU, TU visezi, TU ai o portie calda de mancare in fata, TU ai un acoperis deasupra capului, TU ai ocazia si conditiile necesare pentru a te putea lauda ca esti studenta la medicina si ti se poate plati o taxa, probabil, TU ai un sifonier in care gasesti haine, TU zici ca esti maritata asta pentru ca pur si simplu ai avut conditii si sansa, TU probabil ai avut parinti cu potential si acum esti intreaga, vie, sanatoasa si lovesti in tastatura. Cu tot respectul pe care ti-l port, ca si pentru ceilalti membri aiforumului, TU esti cel mai clar exemplu pentru care omul e azi deteriorat si nu mai stie de prietenie, TU esti mai slaba decat un "aurolac" pentru ca nu ai avut puterea de a te increde iar in prietenie dupa ce ai pierdut, ai zis ca ai pierdut o data, in timp ce EL e un CAMPION pentru ca lupta in fiecare zi cu TINE, cu viata, cu noi toti cei care ii neglijam, pentru ca merge mai departe si pentru ca la el fiecare zi incheiata e o LUPTA castigata cu sudoare si sacrificiu si nu o zi in care a avut adrenalina ridicata la cote maxime pentru ca s-a dat pe un motor de cateva mii de euro intr-un echipament de cateva mii de euro. Acelasi lucru si pentru batranii care ajung pe strazi neglizat sau alungati de ai lor copii. NU am nimic cu tine dar suntem de aceeasi varsta, am trecut prin aceleasi perioade, am avut si avem aceleasi sanse deci stiu ce spun.

 

@Gath: nu iti doresc niciodata sa pierzi pe cineva foarte drag, sa vezi pe cineva lat cu duhul dat, dar probabil e nevoie de astfel de experiente pentru a sti ce-i aia RESPECTul fata de viata.

 

Si DA as omori un caine fara stapan, sau doi, trei, daca asta ar fi pretul ca un parinte ce a fost nevoit sa fure un salam pentru copii si nevasta sa aibe sansa de a se reintegra in societate sau ca un "aurolac" sa ai aibe sansa de a visa macar o data!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

intimplareamea :conduc motor din 97 si cind ma intrebau daca am cazut raspundeam : nu

,dupa un timp am simtit ca nu e-n ordine , toata lumea cade mai devreme sau tirziu.Intr-o simbata am plecat cu inca 2 prieteni cu motoarele,in primul sat la inaugurarea unui lac pt pescuit. Era cald , dar am decis sa iau o geaca de piele mai usoara, (cea profy nu m-a atras , ma gindeam la un tricou) la lac nimic deosebit ,ceva carasei si crapi mici, la pescarii din jur, am pornit inapoi ,viteza sub 50 un pic fara accelerara sa nu deranjam,

dupa 500metri de sub un tractor parcat pe marginea drumului a tisnit un ciine nu prea mare in fatza rotzii fatza,

nu am avut timp sa schitzez frinare, ghidonul a sarit intro parte cu un pocnet ca o puscatura, spatele motorului s-a ridicat ,am zburat in fata peste ghidon cam 10m ,de zbor nu-mi amintesc decit de scrijelitul betonului in casca si vedeam motorul cum se culca pe o parte ,sar plasticele,toba ,oglinda semnalizatorul, cum curge uleiul din motor.nu mi-am rupt nimic ,eram nervos motorul proaspat pus la punct,vopsit ,toba noua carbon,eram julit pe ici colo. vizavi cineva spala in curte masina ,poarta larg deschisa, l-am intrebat acui e ciinele a spus ca nu stie.Am dat tel dupa o duba pt transport, intre timp copii au spus ca ciinele este a celui ce spala masina,m-am dus ca-i spun ca are de platit ceva despagubire cind a luat un topor, fratele lui o cazma si a spus sa ne caram . Babele strinse ca la circ urlau ca, da huliganii umbla cu 140 la ora prin sat cu motoru sa sperie lumea si gainile.

...... asa ca purtati echipament, fitzi cu ochii si pe partile drumului si pe cimp , pot tzisnii iepuri ,vulpi ,ciini si alte animale,

PS in germania cine-si scoate ciinele pe trotuar,chiar si cu lesa ,isi face o asigurare 20euro pt pagube produse de animal.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Pantera impreuna cu afiliatii, va urez un program din 2+ pasi ca sa va reveniti la realitate:

1. Anul trecut am pornit cu 2 prieteni la un drum de 90 km care s-a incheiat in primii 10, un imbecil iesit la picnic a avut bunavointa sa isi lase potaile(2 la numar) libere. Rezultate preliminarii: 1 motocicleta avariata, o potaie moarta si un stapan foarte ofticat. Ce s-a intamplat ulterior e scenariu de filme de groaza, imbecilul de stapan in urma pierderii suferite, sare cu lantul potaii si loveste cel ce "a provocat" accidentul, peste fata(nu mai avea casca pe cap) iar pe al doilea peste spate. Restul intamplarii e irelevant aici, poate intr-un topic ce se refera la muielitia din romania (acolo am un program concret cu rezultate garantate din 3+ pasi daca e cineva interesat)

2. 1 potaie maidaneza acum (care are, dealtfel, zilele numarate). fara nici un motiv sare/latra/musca tot ce misca langa depozitul unde imi tin motocicleta. (5+ accidente ocolite in ultima fractiune de secunda, o pereche de pantaloni rupta si 100+ oameni inconstienti ce isi lasa copii in preajma zonei respective)

Tin sa mentionez ca la depozit avem vreo 5 caini cu care ma inteleg bine. Dar din cei 5, desi stau zilnic cu orele la depozit, 2, in secunda in care scot motorul latra la roti.

+restul zecilor de incidente minore.

Concluzia mea e una...

PS: locuiesc in timisoara; pun pariu ca nu ai lucrat niciodata pana acum; pun al doilea pariu ca nu ai avut pana acum nici un incident neplacut cu vreun caine; traieste-ti viata in paradis, cat mai poti... alaturi de caini si alte animale salbatice

 

numai bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

lilken, calm. Sa nu dezgropam topicul. Inteleg ce ai patit si tu si prietenii tai (si imi pare rau), am patit si eu la fel, dar cred ca s-a lamurit in topic treaba.

Le uram celor care iubesc cinii pe strada sa le fie strada plina de potai. Si se conving singuri pe pielea si buzunarul lor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

PS in germania cine-si scoate ciinele pe trotuar,chiar si cu lesa ,isi face o asigurare 20euro pt pagube produse de animal.

acolo curge apa calda la robinet, aici se pune mana pe topor si cazma cum ziceai..

iar stapanilor de caini care nu isi asuma responsabilitatea asupra cainelui le ofer multa :friends: .

e ca si cum ai avea un copil si ala sare in fata motorului (se cunosc cazuri) si cade motoristul si parintele ar da din umeri ca el n'are nici o vina. NU E ASA, pana la 18 ani esti tutorele copilului, esti total responsabil de el.

cat despre caini, stapanii sunt responsabili pana moare cainele. sau stapanul, dupa caz..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De catelusa mea cineva a reusit sa se atinga... :friends: cu fosfura metalica, o chestie care te omoara in chinuri, mai exact dizolva tot ce ai in tine. Exact chestie din asta le-as da celor care fac rau cainilor. Mai ales unei cateluse de 3 luni care nu stia decat de joaca. Nu a muscat pe nimeni, a fost crescuta in tarcul ei din curte. Cei care vin cu intentii rele de acum in curtea mea sa se astepte la ce este mai rau.

Mor.i lor de criminali.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:friends:

 

@pantera: e foarte usor sa zici de oamenii sa mearga sa munceasca. In primul rand aici era vorba de copii. E usor sa vorbesti din locul tau, probabil ca stai pe un scaun ergonomic, foarte comod si lovesti o tastatura de cateva sute de mii sau un milion. TU ai avut conditii. Ai zis singurica faptu' ca esti studenta deci nu stii ce inseamna sa lupti pentru existenta in modul acela dur (nu spun ca as sti eu). Copii astia sunt rezultatul atitudinii noastre, atitudine ce lasa mult de dorit. Noua ne este usor sa vorbim dar acei copii nu au avut sansa noastra, conditiile noastre. Probabil multi nu isi cunosc parintii, altii sunt batuti si maltratati apoi trimis la cersit, provin din "familii" dominate de alcool si ceea ce e cel mai dur ei nu au nici macar dreptul de a visa. TU te poti pune macar pentru o clipa intr-o astfel de situatie? TU te dai cu un motor de mii de euro pentru care fara doar si poate nu ai muncit TU, TU visezi, TU ai o portie calda de mancare in fata, TU ai un acoperis deasupra capului, TU ai ocazia si conditiile necesare pentru a te putea lauda ca esti studenta la medicina si ti se poate plati o taxa, probabil, TU ai un sifonier in care gasesti haine, TU zici ca esti maritata asta pentru ca pur si simplu ai avut conditii si sansa, TU probabil ai avut parinti cu potential si acum esti intreaga, vie, sanatoasa si lovesti in tastatura. Cu tot respectul pe care ti-l port, ca si pentru ceilalti membri aiforumului, TU esti cel mai clar exemplu pentru care omul e azi deteriorat si nu mai stie de prietenie, TU esti mai slaba decat un "aurolac" pentru ca nu ai avut puterea de a te increde iar in prietenie dupa ce ai pierdut, ai zis ca ai pierdut o data, in timp ce EL e un CAMPION pentru ca lupta in fiecare zi cu TINE, cu viata, cu noi toti cei care ii neglijam, pentru ca merge mai departe si pentru ca la el fiecare zi incheiata e o LUPTA castigata cu sudoare si sacrificiu si nu o zi in care a avut adrenalina ridicata la cote maxime pentru ca s-a dat pe un motor de cateva mii de euro intr-un echipament de cateva mii de euro. Acelasi lucru si pentru batranii care ajung pe strazi neglizat sau alungati de ai lor copii. NU am nimic cu tine dar suntem de aceeasi varsta, am trecut prin aceleasi perioade, am avut si avem aceleasi sanse deci stiu ce spun.

 

@Gath: nu iti doresc niciodata sa pierzi pe cineva foarte drag, sa vezi pe cineva lat cu duhul dat, dar probabil e nevoie de astfel de experiente pentru a sti ce-i aia RESPECTul fata de viata.

 

Si DA as omori un caine fara stapan, sau doi, trei, daca asta ar fi pretul ca un parinte ce a fost nevoit sa fure un salam pentru copii si nevasta sa aibe sansa de a se reintegra in societate sau ca un "aurolac" sa ai aibe sansa de a visa macar o data!

 

 

intimplareamea :conduc motor din 97 si cind ma intrebau daca am cazut raspundeam : nu

,dupa un timp am simtit ca nu e-n ordine , toata lumea cade mai devreme sau tirziu.Intr-o simbata am plecat cu inca 2 prieteni cu motoarele,in primul sat la inaugurarea unui lac pt pescuit. Era cald , dar am decis sa iau o geaca de piele mai usoara, (cea profy nu m-a atras , ma gindeam la un tricou) la lac nimic deosebit ,ceva carasei si crapi mici, la pescarii din jur, am pornit inapoi ,viteza sub 50 un pic fara accelerara sa nu deranjam,

dupa 500metri de sub un tractor parcat pe marginea drumului a tisnit un ciine nu prea mare in fatza rotzii fatza,

nu am avut timp sa schitzez frinare, ghidonul a sarit intro parte cu un pocnet ca o puscatura, spatele motorului s-a ridicat ,am zburat in fata peste ghidon cam 10m ,de zbor nu-mi amintesc decit de scrijelitul betonului in casca si vedeam motorul cum se culca pe o parte ,sar plasticele,toba ,oglinda semnalizatorul, cum curge uleiul din motor.nu mi-am rupt nimic ,eram nervos motorul proaspat pus la punct,vopsit ,toba noua carbon,eram julit pe ici colo. vizavi cineva spala in curte masina ,poarta larg deschisa, l-am intrebat acui e ciinele a spus ca nu stie.Am dat tel dupa o duba pt transport, intre timp copii au spus ca ciinele este a celui ce spala masina,m-am dus ca-i spun ca are de platit ceva despagubire cind a luat un topor, fratele lui o cazma si a spus sa ne caram . Babele strinse ca la circ urlau ca, da huliganii umbla cu 140 la ora prin sat cu motoru sa sperie lumea si gainile.

...... asa ca purtati echipament, fitzi cu ochii si pe partile drumului si pe cimp , pot tzisnii iepuri ,vulpi ,ciini si alte animale,

PS in germania cine-si scoate ciinele pe trotuar,chiar si cu lesa ,isi face o asigurare 20euro pt pagube produse de animal.

 

 

Pantera impreuna cu afiliatii, va urez un program din 2+ pasi ca sa va reveniti la realitate:

1. Anul trecut am pornit cu 2 prieteni la un drum de 90 km care s-a incheiat in primii 10, un imbecil iesit la picnic a avut bunavointa sa isi lase potaile(2 la numar) libere. Rezultate preliminarii: 1 motocicleta avariata, o potaie moarta si un stapan foarte ofticat. Ce s-a intamplat ulterior e scenariu de filme de groaza, imbecilul de stapan in urma pierderii suferite, sare cu lantul potaii si loveste cel ce "a provocat" accidentul, peste fata(nu mai avea casca pe cap) iar pe al doilea peste spate. Restul intamplarii e irelevant aici, poate intr-un topic ce se refera la muielitia din romania (acolo am un program concret cu rezultate garantate din 3+ pasi daca e cineva interesat)

2. 1 potaie maidaneza acum (care are, dealtfel, zilele numarate). fara nici un motiv sare/latra/musca tot ce misca langa depozitul unde imi tin motocicleta. (5+ accidente ocolite in ultima fractiune de secunda, o pereche de pantaloni rupta si 100+ oameni inconstienti ce isi lasa copii in preajma zonei respective)

Tin sa mentionez ca la depozit avem vreo 5 caini cu care ma inteleg bine. Dar din cei 5, desi stau zilnic cu orele la depozit, 2, in secunda in care scot motorul latra la roti.

+restul zecilor de incidente minore.

Concluzia mea e una...

PS: locuiesc in timisoara; pun pariu ca nu ai lucrat niciodata pana acum; pun al doilea pariu ca nu ai avut pana acum nici un incident neplacut cu vreun caine; traieste-ti viata in paradis, cat mai poti... alaturi de caini si alte animale salbatice

 

numai bine.

cine are timp sa citeasca tot e super.Succes.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

multe pagini pana aici :friends: vreau sa spun ca am si eu caine si daca i-ar face cineva rau, indiferent de motiv, as fi in stare sa fac fapte rele cu riscul de a regreta mai tarziu si de a plati f greu pt c am facut. vara trecuta am avut si eu un incident care, spre fericirea mea s-a terminat ok. aveam un vecin mai la deal care baraia toata ziua motoreta prin fata portii mele, lucru care imi agita grozav cainele (destul de mare si lasat liber prin curte...). s-a tot plimbat el prin fata in timp ce cainele se zbatea si facea ca toti dracii pana cand a sarit peste poarta si a ajuns imediat p vecinul meu...p locul din spate din cate am inteles de la acesta mai tarziu...vecinul a sarit de pe motor, motorul a mai mers 1-2 metri cu cainele p el dupa care a plonjat vreo juma de metru zgariindu-si putin rezervorul. recunosc ca e vina mea...ar fi trebuit sa anticipez tampenia si sa-mi inalt portile, dar asta e...s-a intamplat si eram dispus sa platesc pt ce s-a intamplat, dar am avut noroc ca vecinul a inteles situatia si a zis ca are si el o parte din vina pt ca a vazut in ce hal se zbatea blanosul la auzul motorului si totusi a continuat sa calce pe acolo ignorandu-l. nu a fost nevoie sa platesc despagubiri, dar daca ar fi trebuit as fi facut-o...si daca doamne fereste vecinul meu i-ar fi facut ceva rau cainelui...probabil ca ar fi iesit urat de tot. deci, orice s-ar intampla trebuie sa ne pastram calmul si sa gandim inainte de a actiona. e indicat sa ocolim zonele in care sunt lasati cainii anti motoare, iar daca avem caini trebuie sa ne dam seama de responsabilitate si sa fim f atenti ca nu e de gluma. daca vecinul meu avea viteza mult mai mare si patea ceva mai grav...at nu mai era vb de plata materiala...era vb si de o chestie morala care nu mi-ar fi dat pace probabil niciodata. imi recunosc vina si ii sfatuiesc pe cei care au o situatie asemanatoare cu a mea (caine liber in curte) sa fie atenti ca nu-i de glumit.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am avut si eu caine de fapt o catea. Am tinut la ea enorm a murit de batranete si acum imi e greu sa imi iau alt animal. Era Brak German cu parul scurt. Un caine extrem de greu de dresat dar eu am reusit. O luam cu mine peste tot. LA mare la munte dar daca patea ceva era vina ei ca eu o invatasem sa aiba grija. Daca facea o prostie facea ore de dresaj pana invata ce trebuie sa faca. Si nu prea ii facea placere.

Nu o tineam in lesa niciodata. Nu era nevoie. Daca facea ceva ce nu avea voie o strangeam de gat.

Cu toate astea sunt de acord cu cei care propun eutanasierea cainilor comunitari. In privinta celor care nu sunt in stare sa educe o potaie nu le recomand sa aiba mostenitri. Merita castrati. Am avut si eu incidente cu potai agatate de piciorul meu dar aveam cizme. Satia mea nu se poate lauda cu acelasi noroc. Are si acum semne pe picioare si pt o femeie e nasol.

Am avut caine de cand ma stiu. Si imi iubesc animalele. Dar sunt respunzator pt ele. Si totusi daca animalul meu facea rau unui om il eutanasiam brusc. Si daca cineva nu pricepe e simplu. Pana si cainele meu a inteles ce nu NU E VOIE.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

...ar fi trebuit sa anticipez tampenia si sa-mi inalt portile, dar asta e...s-a intamplat si eram dispus sa platesc pt ce s-a intamplat, dar am avut noroc ca vecinul a inteles situatia si a zis ca are si el o parte din vina pt ca a vazut in ce hal se zbatea blanosul la auzul motorului si totusi a continuat sa calce pe acolo ignorandu-l...

 

 

 

Intrebare...Ce a fost mai intai? cainele sau omul? Auzi..."IGNORAND-UL"

Ne cerem scuze pentru tulburarea linistii D-nului Catel.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Foarte putin isi educa ciinii, de multe ori nu stapinul dicteaza ci chiar animalul. Pe citi nu-i vad prin parc si pe marginea trotuarului trasi in toate partile de pet-ul iubit sau tragind disperati de lesa cind dulaul sare brusc la cineva, nici nu se obosesc sa iasa cu el juma de ora zilnic sa-l invete cit de cit sa sada si sa mearga la picior.

Azi a sarit unul la mine la marginea parcarii si era si mare al naibii, i-am strigat ceva de bine stapinei care si l-a pus in lesa si a facut ciocu mic ca era vinovata ce puii mei. De parca n-am sti toti ca au o pasiune pt obiectele in miscare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

so motherfuckingwhat ?

 

cum sa nu pot judeca pe cineva/ceva care a atentat la integritatea mea ?

 

raspunzi ptr urmarile actiunilor animalului tau iar daca tu nu il poti stapani sunt liber sa ti-l potolesc eu ( in caz ca ma ataca , in caz ca nu ma potoleste el pe mine ).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
Vizitator stress_L&P

eu imi asum responsabilitatea asupra cainelui meu. dar nu-i pun botnitza. si daca face careva greseala sa dea in el e mancat. la fel daca face greseala sa cante manele in preajma lui (nu glumesc, l-am dresat) e mancat. de data asta de el, nu de mine! si daca cineva omoara un caine in afara de faptul ca e turbat si eu sunt prin apropiere il mananc. indiferent de motiv! sunt animale, nu oameni! daca sunteti prosti si nu va feriti pe jos pai muriti ma inferiorilor! si daca va da jos de pe motor ce??? credeti ca vrea??? nu ma! nu vrea! oamenii vor. unii. dar sa presupunem ca suntem la fel. oamenii si cainii. un caine iti sare in fatza. cazi. de nervi daca nu a murit poate il omori. dar nu e vine lui, sa zicem ca n-a fost atent! dar daca un sofer de... orice, poate chiar si alt motociclist iti sare in fatza si te da jos ce faci?????????? nu a fost atent! nu il omori! de ce? hai siktir!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ieri am lovit si eu un caine..aveam cam 120 cand mi-a sarit in fata,dar imapctul a fost pe la 70km/h..ce sa zic,era sa cad..cainele a supravietuit..chiar si eu..si totusi mi-e mila cand ma gandesc ca ii iau hinghierii,dar nici nu ei pe strada nu e bine :|

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Greu de crezut ca omoara cineva un ciine fara motiv.

Dar daca acel ciine incearca sa ma muste sau imi provoaca vatamari corporale ... asta e ... eu sint animal mai mare si superior.

Sa nu-mi spui ca selectia naturala nu e instinctiva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ai omora un caine doar daca incearca sa te muste? :rose: Eu practic ciclism si aproape zilnic ma latra sau alearga cainii. Cainii te alearga pt. ca atunci cand vad un obiect in miscare se trezeste in ei instinctul vanatorii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu imi asum responsabilitatea asupra cainelui meu. dar nu-i pun botnitza. si daca face careva greseala sa dea in el e mancat. la fel daca face greseala sa cante manele in preajma lui (nu glumesc, l-am dresat) e mancat. de data asta de el, nu de mine! si daca cineva omoara un caine in afara de faptul ca e turbat si eu sunt prin apropiere il mananc. indiferent de motiv! sunt animale, nu oameni! daca sunteti prosti si nu va feriti pe jos pai muriti ma inferiorilor! si daca va da jos de pe motor ce??? credeti ca vrea??? nu ma! nu vrea! oamenii vor. unii. dar sa presupunem ca suntem la fel. oamenii si cainii. un caine iti sare in fatza. cazi. de nervi daca nu a murit poate il omori. dar nu e vine lui, sa zicem ca n-a fost atent! dar daca un sofer de... orice, poate chiar si alt motociclist iti sare in fatza si te da jos ce faci?????????? nu a fost atent! nu il omori! de ce? hai siktir!!!

 

 

ai o dictie inspirata din filmul "fear and loathing in las vegas?. cool :rose:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator stress_L&P

ai o dictie inspirata din filmul "fear and loathing in las vegas?. cool :blink:

 

 

 

hahahah! de la bere se trage! :lol: filmu' nu-l stiu. o sa-l caut! :rose:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ai omora un caine doar daca incearca sa te muste? :rose: Eu practic ciclism si aproape zilnic ma latra sau alearga cainii. Cainii te alearga pt. ca atunci cand vad un obiect in miscare se trezeste in ei instinctul vanatorii.

 

DA pe toti care ar incerca asa ceva ca ei stau intr-un oras de oameni nu stam noi intr-un oras de caini sa ne fie frica de ei :blink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator stress_L&P

DA pe toti care ar incerca asa ceva ca ei stau intr-un oras de oameni nu stam noi intr-un oras de caini sa ne fie frica de ei :rose:

 

 

noi le-am luat teritoriul, nu ei noua!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...