ianachim Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 ma gandesc ca in 14 MAI 2011 sau urmatoarea SAMBATA daca pe 14 ploua sa organizam o PLIMBARE MOTO "adhoc" prin bucuresti precum ciclisti care au manifestat in costume de baie ideea este ca fiecare motociclist participant sa fie in slipi, costume de baie, cizme de moto si casti IAR cel mai important sa aibe PASAGERA - IN COSTUM DE BAIE SO CARE AI CUNOSTINTE PE LA DIVERSE CASE DE MODA, SCOLI DE FETE ETC DA UN SEMN PURCEDETI LA CONVINGERE PLIMBARE LEJERA UNIREA CASA POPORULUI - AEROPORT BANEASA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 IAR cel mai important sa aibe PASAGERA - IN COSTUM DE BAIE E valabil si pt. scutere? Sau... vrei sa fii pasagera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 Ce-ti place sa rasucesti cutitu-n rana!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 Mi-ai luat vorba din gura Boddane. Vlad,nu rade,eu stiu cum e pe dreapta.Tu? Ianachim,cred ca 2011 vroiai sa scri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 Mi-ai luat vorba din gura Boddane.Vlad,nu rade,eu stiu cum e pe dreapta.Tu? Haideti mai, nu mai bagati voi strambe! Normal ca nu doresc nimanui sa devina scuterist... M-a distrat ideea lui in general si mai ales aia cu pasagera... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 15, 2011 Autor Share Postat Martie 15, 2011 Mi-ai luat vorba din gura Boddane.Vlad,nu rade,eu stiu cum e pe dreapta.Tu? Ianachim,cred ca 2011 vroiai sa scri bingoo merci 2011'ar fi Mesaj completat Ce-ti place sa rasucesti cutitu-n rana!!! asa patesc cei care se DAU cine se tarsabaseste nu trebuie sa si faca griji Mesaj completat si scopul care e? scopul.... greu de definit apropo care e scopul tau in viata... te ai gandit? Mesaj completat si scopul care e? scopul.... greu de definit apropo care e scopul tau in viata... te ai gandit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 De ce as vrea sa merg in slipi pe motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 15, 2011 Autor Share Postat Martie 15, 2011 se pare ca baietii cu FZR au o problema cu SLIPIII pai de exemplu sa ti mai aerisesti oooleeleee daca nu ai vazut stirea cu ciclistii nu are sens sa ti explic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 De ce as vrea sa merg in slipi pe motor Ce-i aia "slipi"? Am auzit de slip, slipuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 Neata nene Ionachime , ti-e rau iar cu scuterici? Ce aveti bre ? O zi buna, sa fiti iubiti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 asa patesc cei care se DAUcine se tarsabaseste nu trebuie sa si faca griji Tot ce ai reusit sa DAI, a fost carnetul la politie si acum te tarsabasesti tu pe trotuar si ITB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 da da da,o idee foarte buna,ma bag ...ACUM NE VEZI????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 ideea este ca fiecare motociclist participant sa fie in slipi, costume de baie, cizme de moto si casti De ce as vrea sa merg in slipi pe motor? Ce-i aia "slipi"? Am auzit de slip, slipuri... Te-ai prins acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elena89 Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 Interesanta ideea..cu siguranta o sa fie vazuti atunci toti motociclistii!! Poate va atrage chiar prea multa atentie goliciunea pasagerelor. Dar pentru o astfel de actiune nu e nevoie de putina organizare, gen autorizatie si probabil un club ca organizator ? Ca sa nu fie probleme! In plus, trebuie sa ai si un manifest, un motiv pentru care sa participe motociclistii! Am cautat despre marsul biciclistilor goi. Ei au pedalat goi fie pentru a fi luati in seama in trafic fie pentru a promova un mijloc de deplasare ecologic. Citat dintr-un articol pe tema biciclistilor ""Conducem goi ca să vedem dacă astfel ne vor observa, ca să nu mai treacă peste nici unul dintre noi", a declarat un student. "Să fim goi înseamnă să nu fim invizibili. ÂŞoferii nu ne respectă, ne consideră niÂşte obstacole", a precizat acesta." Asteptam mai multe detalii deci! Eu sustin initiativa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllyMcBeal Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 ceva de genu asta a facut joia moto anu trecut prin iulie, respectiv unii au fost in chiloti,altii in pantaloni scurti, fetele si-au atasat de geci aripi samd. nu s-a facut treaba cu autorizatie, dar a functionat. din plin. se uita lumea la noi ca la avioane. iar zaelu a fost cel mai frumos echipat in chiloti si cu fustita de balerina roz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 ceva de genu asta a facut joia moto anu trecut prin iulie, respectiv unii au fost in chiloti,altii in pantaloni scurti, fetele si-au atasat de geci aripi samd.nu s-a facut treaba cu autorizatie, dar a functionat. din plin. se uita lumea la noi ca la avioane. iar zaelu a fost cel mai frumos echipat in chiloti si cu fustita de balerina roz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Angel Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 Mai dar fete nepasagere, chiloate in buna regula in chiloti, deh... se primeste? ca eu una m-as baga... nu de alta dar creste fii-miu si trebuie sa aiba si el ce sa povesteasca la prieteni peste cativa ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 (editat) Nene !! du-te si ia-ti permisul mai repede ca o iei razna sau incep asteniile de primavara??? Da de ce in slip, dezbracati cu casca si manusi nu putem? Editat Martie 17, 2011 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 17, 2011 Autor Share Postat Martie 17, 2011 (editat) eu unul vin in chilt si fara chiloti Mesaj completat Mai dar fete nepasagere, chiloate in buna regula in chiloti, deh... se primeste? ca eu una m-as baga... nu de alta dar creste fii-miu si trebuie sa aiba si el ce sa povesteasca la prieteni peste cativa ani mizam pe voi dar atentie la baietii cu fzr>>>astia se pare ca au probleme cu "GOICIUNEA" DA "E" TARE BUNI LA gramatica Editat Martie 17, 2011 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 @cristi: metalheart are FZS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Angel Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 (editat) si scopul care e? De ce as vrea sa merg in slipi pe motor? da da da,o idee foarte buna,ma bag...ACUM NE VEZI????????? s-a tot intrebat care ar fi scopul... pe ici pe colo s-a si raspuns! Peste tot ne plangem fie noi, fie conservarii, chiar si conservarii motoretisti cum ca nu suntem vizibili... motivele cred ca nu are rost sa le mai expunem acum, au fost discutate de mii de ori! Cu siguranta ca, cu pielea expusa si mai ales daca ne strangem o gloata... vom fi vizibili! Iar cu mesaje atarnatzite de noi gen: "ACUM NE VEZI?????????" cu putin interes din partea a ceva TV-uri (asta doar daca se hotaraste sa trecem actiunea in plan legal si autorizat) impactul va fi maxim! Mesaj completat eu unul vin in chilt si fara chiloti Mesaj completat mizam pe voi count me in! Editat Martie 19, 2011 de Chopper Angel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 in mai? LOL - chiar as vrea sa vad care va sta in costum de baie mai ales tipele despuiate asa si sa se mai si mearga pe motor... Dupa parerea mea as pune intr-o luna cand se ating 36-38 de grade - atunci poti sa stai si in aia goala pe motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 19, 2011 Autor Share Postat Martie 19, 2011 in mai? LOL - chiar as vrea sa vad care va sta in costum de baie mai ales tipele despuiate asa si sa se mai si mearga pe motor... Dupa parerea mea as pune intr-o luna cand se ating 36-38 de grade - atunci poti sa stai si in aia goala pe motor. nu as recomanda sa stai cu ,,,aia goala pe sa la 38 de grade nu de alta dar e pacat de EA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 in functie de dotari ... ti-l flutura sau nu:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 in functie de dotari ... ti-l flutura sau nu:) Si in functie de motor si moda...poate o impleteste omu pe langa el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate