TheFatBob Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 UK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 Vreo Honda CB550 Four fara acte, dar functionala, nu se gaseste pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 La cel putin 500 de euro peste cat am dat eu.Sau un schimb cu alta! cat Iorgule? cat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 Vreo Honda CB550 Four fara acte, dar functionala, nu se gaseste pe acolo? Vezi la BURSA Clasicelor ca dezmembreaza Ursu un CB 550, ce o mai fi ramas din el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 Vezi la BURSA Clasicelor ca dezmembreaza Ursu un CB 550, ce o mai fi ramas din el. Mersi, dar el are un CBX din 84...eu am un CB550 din 74, desi par la fel sunt foarte diferite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Mersi, dar el are un CBX din 84...eu am un CB550 din 74, desi par la fel sunt foarte diferite Permite-mi sa te contrazic,dat fiind ca am luat o toba de la el, nu este CBX-ala are 6 cilindrii,nu 550 este 650, si nu e 84, este un CB 650 1980.Asa aproximez eu, nu se aseamana cu cel din 74, dar in poze ai mai luat un '79 650 deci cu ala e tandea pe mandea... Dar oricum a dat motorul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Permite-mi sa te contrazic,dat fiind ca am luat o toba de la el, nu este CBX-ala are 6 cilindrii,nu 550 este 650, si nu e 84, este un CB 650 1980.Asa aproximez eu, nu se aseamana cu cel din 74, dar in poze ai mai luat un '79 650 deci cu ala e tandea pe mandea... Dar oricum a dat motorul.... In anuntul de care zici scrie : „Se dezmembreaza Honda CBX 550F Super Sport din 1984 functionala si aproape completa insa fara acte” Motorul de la Honda CB550 și CB650 este motor SOHC. http://www.sohc4.net/bikes/ Motorul de la CBX (indiferent care, de la 500 pana la 1100) este DOHC! Honda CBX nu este doar CBX1000, cel in 6 cilindri. Nu au nicio legatura una cu alta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Mamaaa,ce as mai vrea unu in 6 cilindri.Da au preturi prohibitive.Pentru noi de neatins. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 (editat) Mamaaa,ce as mai vrea unu in 6 cilindri.Da au preturi prohibitive.Pentru noi de neatins. Cam da!Ca si CX 500 Turbo. Pentru mine, masinaria suprema de la Honda este RC166 SIX - motor 4 timpi DOHC de 247cc, in 6 cilindrii (24 de valve) - 60 de cai - 18.000 rpm! - viteza maxima 259km/h Totul intr-un motor de 250 Ascultati-o cum suna! Ar mai fi si NSR500 dar aia e deja alta poveste Editat Martie 6, 2015 de mihai.i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_taz Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 cine are nevoie de piese pentru batranele doamne www.motorcyclespareparts.eu , eu am reusit sa gasesc la ei cuzineti de furca pentru a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Ar mai fi si NSR500 dar aia e deja alta poveste Si Yamaha RZV500/R. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Martie 7, 2015 Share Postat Martie 7, 2015 Ce am mai vazut interesant pe piata: XJ900 http://olx.ro/oferta/yamaha-xj-900-ID38IhD.html#225d8a3d18 CX500 http://olx.ro/oferta/vand-motocicleta-honda-cx5oo-ID1W4hx.html#225d8a3d18 CBX550 http://olx.ro/oferta/vind-honda-cbx550-ID29GXD.html#225d8a3d18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Martie 7, 2015 Share Postat Martie 7, 2015 Bijuterii.Saliva multa.Invidie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Martie 24, 2015 Autor Share Postat Martie 24, 2015 Raule!!! » Post actualizat in 18 Mar 2015 16:56 Dragii mei,ca urmare a faptului ca era sa ma vars de 2 ori cu CX-ul la viteza mica,odata la intoarcerea pe loc,am decis ca,kilogramele sale sunt un pic peste putinta mea de manevrare! Ca atare,ma vad nevoit sa-l vand!!! Asa ca:http://olx.ro/oferta/honda-cx-500-e-sports-impecabila-pentru-pretentiosi-la-16-002-mile-ID3cIsR.html#19e47731db Arata fantastic..da banii astia e greu de luat pe ea in Romanica..bafta la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 Cristian draga daca CX -ul tau e greu ce sa mai spun de Paneuropeanul meu de 325 kg? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 Ok,cate kg ai si mai ales,ce inaltime? Cred ca are in jur de 1.90 si vreo 120 de kg )) Glumesc...vei ramane foarte surprins daca vei avea onoarea sa-l cunosti personal pe Bunu aka @HondaSan! Si acum imi aduc aminte cum a venit el cu Paneuropeanul la Nikolovo cu piciorul in ghips si cu carjele )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 Cred ca are in jur de 1.90 si vreo 120 de kg )) Glumesc...vei ramane foarte surprins daca vei avea onoarea sa-l cunosti personal pe Bunu aka @HondaSan! Mno,acolo-i diferenta,la kile si inaltime,nu neaparat la diferenta de masa musculara! De m-oi enerva cu "nervile",m-apuc de fiare! A fost o gluma!!! HondaSan e total diferit de ceea ce am descris eu )) Nu pot sa pun poze cu el ca nu e cred ca e adecvat sa fac asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 Apare pe piata o clasica, frumusica in realitate cromul nu arata asa de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 Yamaha sub licenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 De-as avea bani, un SR400 mi-as lua intr-o clipita :-) In review zice ca vibreaza motorul ca nu i-au pus arbore de echilibrare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 Vara nu-i ca iarna.Si nici una noua ca una veche.Ca unu care merg cu o motocicleta veche de 75 ani si care cunosc senzatiile oferite de aceasta,pot spune ca daca nemtii vor scoate un DKW 125 nou dar identic cu cel din 40 ,l-as cumpara numai sa le pun la expozitii una langa alta.Atat. Bunu are 1,67 si 84 kg si 65,5 ani.Asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.apetroi Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 (editat) Prima poza cu batranica putin aranjata si casca de hipster. Sper acum sa nu va stric campul vizual Editat Aprilie 3, 2015 de vlad.apetroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 (editat) In motociclism nu conteaza dimensiunea motociclistului sau a motocicletei ci potrivirea de caracter dintre cei doi. Editat Aprilie 3, 2015 de HondaSan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.apetroi Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Am anticipat! Mi-am luat blugi elastici ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.apetroi Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 E deja de doi ani la mine. Anul trecut i-am schimbat pinioanele si furcile din cutie.Anul asta indreptat si servisat furca, schimbat ghidon, sincronizat carburi, refacut tobe, schimbat stator si regulator si vopsita. Inca mai are mici amanunte de rectificat dar la anul de acum. Chiar e un caz de ratusca cea urata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate