zdriki Postat Octombrie 12, 2017 Share Postat Octombrie 12, 2017 Un armasar mai tinerel- Honda CB 750C- 1985. In asteptarea potcoavelor, citeva inbunatatiri zic eu...crash si ghidon inox, refacut sa, voltmetru bord, urmeaza portbagajul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zdriki Postat Octombrie 26, 2017 Share Postat Octombrie 26, 2017 Gata si portbagajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Ianuarie 21, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2018 Frumos portbagaj. .Dar mai mișto e al meu!)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Ianuarie 21, 2018 Share Postat Ianuarie 21, 2018 (editat) Gata si portbagajul Ce portbagaj e ala? L-ai făcut tu? Editat Ianuarie 21, 2018 de mihai.i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zdriki Postat Ianuarie 22, 2018 Share Postat Ianuarie 22, 2018 Da, custom inox. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Ianuarie 22, 2018 Share Postat Ianuarie 22, 2018 Frumooooos! » Post actualizat in 02 Feb 2018 08:08 Jeane, ce zici, anul asta facem o intrunire a clasicelor made in japan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Februarie 8, 2018 Share Postat Februarie 8, 2018 Când si unde? Eu mai am doar electrica de aranjat la a mea, şanse mari ca în acest week-end să o termin. » Post actualizat in 11 Feb 2018 20:08 Când si unde? Eu mai am doar electrica de aranjat la a mea, şanse mari ca în acest week-end să o termin. Citând-ul pe marele Caragiale: din cauza vremii, revoluţia se amână. În traducere asta înseamnă că în acest week-end a trebuit să plec din localitate în interes de serviciu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bondarski Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 salut, ajutor pentru o hondita de 49cm mb5 din1979, am cumparat cadrul, jantele si o parte din motor si furca acum ceva ani, mi a placut mult si am luat o de piese, nu credeam ca voi reusi sa o restaurez. in timp am restaurat o aproape deoriginal. intrebarea mea, eate vreo posibilitate sa o inscriu, singura chestie pe care o stiu e vin ul de pe cadru, acte nu am pentru ca am luat piesele intr o stare deplorabila! cine ma poate ajuta? (trebuie sa o si scot din sufragerie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Martie 15, 2018 Share Postat Martie 15, 2018 Vand Suzuki Gs 450 L din 1988 stare de functionare . Acte am doar talon german si contract cu persoana de la care am cumparat-o . Mai multe info la tel. 0740376555 , pret 800 e negociabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu85 Postat Martie 25, 2018 Share Postat Martie 25, 2018 De vanzare. Yamaha XS 400 din 1987. Stare buna de functionare, 27,000 de km, par sa fie reali. inmatriculata fiscal pe loc 1000 Eur Detalii 0721.851.827 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Mai 21, 2018 Autor Share Postat Mai 21, 2018 Bravos dkw ule, frumoasa!..eu tot n am reusit sa o inscriu. Efectiv nu ma inteleg! In toamna ii pun nr rosii si ma ocup de ea. O am pe creier deja! Sper ca totusi pana la 80 de ani sa reusesc sa mi fa tinp de ea!))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Mai 24, 2018 Share Postat Mai 24, 2018 Vand Suzuki Gs 450 L din 1988 stare de functionare . Acte am doar talon german si contract cu persoana de la care am cumparat-o . Mai multe info la tel. 0740376555 , pret 800 e negociabil Pret scazut la 450 euro poate asa se gaseste cineva care sa aiva grija de ea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iunie 7, 2018 Share Postat Iunie 7, 2018 frumoasa tare @zdriki ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zdriki Postat Iunie 8, 2018 Share Postat Iunie 8, 2018 Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 Pret scazut la 450 euro poate asa se gaseste cineva care sa aiva grija de ea . Cam greu de inmatriculat fara brief... Poti declara ca l-ai pierdut si apoi sa treci prin toata procedura de verificare. Proces de durata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Iulie 26, 2018 Share Postat Iulie 26, 2018 În sfârşit mi-am terminat şi eu jucăria. Evident că la asta îi pun şi "kaleashka". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Mihai Lucian Postat Iulie 26, 2018 Share Postat Iulie 26, 2018 Misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Iulie 29, 2018 Share Postat Iulie 29, 2018 (editat) Prospatura, XJ750 Maxim X 1985, bunicul V Max-ului. Editat Iulie 29, 2018 de DKW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Iulie 29, 2018 Share Postat Iulie 29, 2018 Deşi motorul e diferit radical de cel ala V Max-ului, ca şi alură aduce mult cu V Max. Faină drăcovenie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iulie 30, 2018 Share Postat Iulie 30, 2018 N-are nicio legatura cu v-maxul, plus ca a aparut la un an dupa, deci nu-i poate fi "bunic". Oricum faina mobra, sporla surubarit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Iulie 30, 2018 Share Postat Iulie 30, 2018 Din cate tin eu minte, Maxim X a fost un fel de upgrade pentru Maxim, si cam ultimul din seria Maxim, deoarece aparuse V Max-ul si prezenta Maxim-ului pe piata (americana) nu mai era justificata. Daca gresesc imi cer scuze. In rest, stilistic este total diferit de celalalt Maxim (Midnight) pe care il detin. Si da, este o motoreta interesanta, arata a cruiser dar pozitia de pilotaj este cea de touring. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jawa Script Postat August 14, 2018 Share Postat August 14, 2018 Nu stiu cat de ¨clasica¨ este dar ca varsta sigur se incadreaza. Oricum, am adaugat-o ca sa mai apara si alte genuri nu numai ¨stradale¨. DR 250S 1984. Dupa mai bine de sapte ani de la postarea de mai sus, revenim intr-o noua infatisare: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat August 23, 2018 Share Postat August 23, 2018 Super!!!! E in Bucuresti motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jawa Script Postat August 24, 2018 Share Postat August 24, 2018 Salut, merci, am fost doar in trecere prin capitala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat August 24, 2018 Share Postat August 24, 2018 Dupa mai bine de sapte ani de la postarea de mai sus, revenim intr-o noua infatisare: Ce bine arata! Acum multa vreme parca o aveai si la vanzare? Si daca nu ma insel ma cam batea gandul... oricum pe mine m-au cam batut multe ganduri... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate