Jawa Script Postat August 25, 2018 Share Postat August 25, 2018 (editat) Multumesc, a luat ceva timp operatiunea, dar e ok acum. Apropo, ti-ai schimbat nick-ul de forum de atatea ori ca nu mai stiam cu cine am onoarea, noroc cu pisoiul din avatar. Asa este, a fost si la vanzare inainte de 'schimbarea la fata', dar nimeni nu a fost suficient de hotarat sa achizitioneze un motoras functional, cu acte la zi, dar nu prea atractiv estetic. Nu-i bai, acum ca s-a rezolvat si partea asta, toti il remarca pe unde ma duc. Un pusti, fost concitadin de-al tau, inca actual de-al meu m-a abordat: 'nenea-nenea, asta-i de curse?' Editat August 25, 2018 de Jawa Script Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu85 Postat August 28, 2018 Share Postat August 28, 2018 Luata aproape la kilogram. cu ceva acte de Italia Incepe un lung drum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat August 29, 2018 Share Postat August 29, 2018 40313624_250863472431362_132249443272491008_n.jpg Luata aproape la kilogram. cu ceva acte de Italia Incepe un lung drum... Superba! Spor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat August 29, 2018 Share Postat August 29, 2018 un cb 250 din '76 stiu eu 350 e cere omul desi neingrijit inca original si 'nehaftuit' .. Poți sa ma pui în contact cu omul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat August 29, 2018 Share Postat August 29, 2018 Mersi! Tinem legatura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat August 31, 2018 Share Postat August 31, 2018 omul are 2 motociclete la vanzare , ambele fara acte..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat August 31, 2018 Share Postat August 31, 2018 Am vorbit. Din păcate cb-ul e în cutii. Desfăcut complet și fără acte. Doar pentru piese merita luat. Dacă era din zona poate, poate... Dar asa nu face motorul cat ma costa drumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 6, 2018 Share Postat Septembrie 6, 2018 Caut sa cumpar un CB400N sau T fara acte. Daca stiti ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Septembrie 6, 2018 Share Postat Septembrie 6, 2018 E un anunț pe Olx cu unul desfăcut. https://www.olx.ro/oferta/cadru-honda-cb-400n-IDbvw6u.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 17, 2018 Share Postat Septembrie 17, 2018 Il stiu, dar omul are vise erotice referitor la pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Octombrie 3, 2018 Autor Share Postat Octombrie 3, 2018 Salutare baieti!..n am mai intrat din primavara pe aici..vad ca usor, usor incepem sa fim mai multi. Poate in 2019 facem intruneala aia de moto clasice pe undeva!. In ce ma priveste ..gata!..am luat taurul de coarne si am scos o pe strazi. Ieri i am pus finally nr rosu. Am bagat harleyl la iernat si ma dau pana vine zapada cu Frumusica..am botezat o asa dupa filmul Frumusica cu roscata aia sexoasa...Julia Robets!))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dankawa123 Postat Octombrie 4, 2018 Share Postat Octombrie 4, 2018 jeaneeee, ma enervez si scot din grajd fz-ul meu de 400 din '84. apropos, era sa iau in urma cu 3 saptamani un gpz 550. da' am luat un zxr, sa intregesc colectia ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Octombrie 14, 2018 Share Postat Octombrie 14, 2018 Salutare. Caut si eu un CDI si instalatie electrica originala pentru Kawasaki KZ400J (4 cilindri) 1983. Daca stiti pe undeva, as fi recunoscator pentru informatie. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Octombrie 15, 2018 Share Postat Octombrie 15, 2018 (editat) De ce cauți instalație originală? Oricum și aceea ar trebui revizuită. este mult mai simplu să o refaci de la zero. CDI e bun și de la Z500/550, KZ500/550, important e să fie modelul cu aprindere tranzistorizată. Vezi la postarea 1089 motocicleta mea cu instalația desfăcută și pe urmă finalul la postarea 1098. Crede-mă că am regretat amarnic încercând să o refac cea originală, am pierdut o grămadă de timp căutând și schimbând fire. Până la urmă am refăcut-o dar a trebuit să și scot/adaug fire. Am regretat că nu am refăcut-o de la zero. Mi-a consumat vreo 100 de ore efective de lucru, ceea ce în mod normal dacă o făceam de la zero o terminam în vreo 15-20 ore de lucru efectiv. Bine, adevărul e că și de aceea consum așa mult timp deoarece eu întotdeauna cositoresc toți papucii și cu.răț toate contactele. Dacă nu ai schemă după care să o faci, uite aici una: » Post actualizat in 15 Oct 2018 05:43 După ce s-a postat imaginea, am văzut că e neclară. Lasă-mi adresa de mail să-ți trimit fișierul întreg de 23 MB. Editat Octombrie 15, 2018 de Dr_krl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Octombrie 15, 2018 Share Postat Octombrie 15, 2018 Salut Dr_Krl. Pentru un amic am cerut. El cauta de ceva timp. Ii transmit cele zise de tine, la fel ma gandeam si eu ca ar fi mai simplu sa o refaca de la zero. Multumesc pt sfaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Ianuarie 20, 2019 Share Postat Ianuarie 20, 2019 Vand Honda Cb 650 Custom , o adevarata clasica in viata , acte germane in regula , pret 1700 euro negociabil . 0740376555 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Ianuarie 28, 2019 Share Postat Ianuarie 28, 2019 Mda.... Sa facem o mica revizie la o adevarata classica in viata. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 28, 2019 Share Postat Ianuarie 28, 2019 GL-ul asta e one of a kind... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Ianuarie 28, 2019 Share Postat Ianuarie 28, 2019 Honda CB 650 din '84 - va fi modificat ( cafe racer ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Septembrie 11, 2019 Autor Share Postat Septembrie 11, 2019 Luna asta am vândut o pe Frumusica..honda CB 750 custom..din motive de stat la bloc si mai greu cu două motociclete. Nu mi a fost usor...bănuiesc că nici ei!:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat Octombrie 1, 2019 Share Postat Octombrie 1, 2019 Doar un Cx.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Ianuarie 20, 2020 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2020 Foarte frumoasă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat Aprilie 15, 2020 Share Postat Aprilie 15, 2020 Cx-ul a plecat .... i-a luat locul Babette , care va ramane cu mine muuuulti ani de aici incolo... CBX 650E '83 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Aprilie 15, 2020 Share Postat Aprilie 15, 2020 Ti am scris si dincolo, unde era cu enumerat motoretele dentinute, place mult babeta asta. MA gandeam la un scuter, dar acum, raportat la ce bani ai dat pe asta, ma pui pe ganduri, ar fi misto de avut o clasica in garaj :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat Aprilie 21, 2020 Share Postat Aprilie 21, 2020 Cand folosesti motoreta asta , nu poti sa nu te gandesti la avansul tehnologic raportat la vremea respectiva....la noi nu aparuse nici MInsk-ul atunci. 16V , autoreglaj hidraulic al supapelor , cardan , anti-dive la furca , indicatori digitali pentru nivel carburant si treapta de viteza , 6 viteze , 75 CP , indicator de bec spate ars...., etc. Bineinteles , totul functional... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate