Jean_Taxi Postat August 11, 2020 Autor Share Postat August 11, 2020 Salutare..am revenit la o japoneza clasica. Yamaha xj 900 din 93. Sa caut si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat August 26, 2020 Autor Share Postat August 26, 2020 (editat) Si pozele cu xj ul de 900. Am comandat ce se vede în poze, plus kit jiglere stage 2 si far rotund cromat nou . Modelul sa fabricat din 83 pana in 93. A mea e din 93. A iñtrat deja in lucru la service B&C. Editat August 26, 2020 de Jean_Taxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Octombrie 28, 2020 Share Postat Octombrie 28, 2020 La 28.01.2019 la 23:53, Lolo_ID a spus: Honda CB 650 din '84 - va fi modificat ( cafe racer ). .....si cafe s-a facut. De atunci pana acum nu am mai vazut-o. Vreau sa o recuperez! Cine ma poate ajuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Octombrie 30, 2020 Share Postat Octombrie 30, 2020 Se lucrraza.... o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Decembrie 19, 2020 Autor Share Postat Decembrie 19, 2020 mult succes...rabdare si tutun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 20, 2020 Share Postat Decembrie 20, 2020 L-am plimbat pana in octombrie si apoi la garaj la iernat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 21, 2020 Share Postat Decembrie 21, 2020 @GoodKat, vb de aceeasi motocicleta? Vb de Kawa-ul meu W650? Nu face obiectul topicului, dar ti se pare motorul corodat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Ianuarie 16, 2021 Share Postat Ianuarie 16, 2021 Se lucreaza, Z650 SR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Ianuarie 28, 2021 Share Postat Ianuarie 28, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 10, 2021 Share Postat Februarie 10, 2021 Restaurare Honda V65 ( Magna de 1100 ), fabricaţie 1983 : https://motociclism.ro/forum/49-motocicleta-mea/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Martie 26, 2021 Share Postat Martie 26, 2021 Pare intradevar sa fie supraplinul. Curiozitatea mea este de ce ai pus dop? In acest caz deversarea benzinei se va face in cilindrii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Septembrie 14, 2021 Autor Share Postat Septembrie 14, 2021 Babyblue..noua mea achizitie clasica. Honda Vf 750 Sport din 85. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Septembrie 15, 2021 Share Postat Septembrie 15, 2021 Acum 9 ore, Jean_Taxi a spus: Babyblue..noua mea achizitie clasica. Honda Vf 750 Sport din 85. Asta e cumva "Nighthawk"?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Septembrie 15, 2021 Share Postat Septembrie 15, 2021 E cumva ceva de genul varianta de Europa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Septembrie 15, 2021 Share Postat Septembrie 15, 2021 Acum 5 minute, SenorPink a spus: E cumva ceva de genul varianta de Europa N-are legatura, e alt model. ON: Superba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Septembrie 15, 2021 Share Postat Septembrie 15, 2021 Ohhhh ok. Nu cunosc modelele astea, eu am rămas blocat pe Nighthawk și am sperat că poate poate găsesc în Europa. Cred că este singurul model retro pe care l-aș cumpără Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat Septembrie 15, 2021 Share Postat Septembrie 15, 2021 Salut. Superba! VF 750 aka SABRE. Nighthawk era denumirea pentru state dar , cum a spus si colegul , nu erau V4 , ci 4 in linie.In Europa se numesc CBX 650. Cred ca am postat eu pe pagina dinainte , detin un CBX. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Septembrie 15, 2021 Share Postat Septembrie 15, 2021 Acum 12 minute, Kristian K a spus: Da si CBX 650 4 in linie e tot pe cardan. Oare,asta nu te-ar coafa?Doar Honda? : M-am uitat si la asta si sunt in ganduri. Pe deoparte am nevoie de ceva de oras si ma batea gandul de un Super Cub 125 nou desi cred ca ar merge si FZX 750 dar pe de alta parte ma bate gandul de una d-asta clasica care are o anumita atractie. Problema la ea e ca ma gandesc la cum se gasesc piese. Singurul lucru ce as face la ea ar fi sa schimb butoanele sa para noi si eventual switchgear. Dar se mai gasesc astea? Sau se pot reconditiona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat Septembrie 20, 2021 Share Postat Septembrie 20, 2021 Acum 17 minute, GoodKat a spus: Ce CBX detii? De cateva zile m-a luat o flama si tot ma uit la japoneze dintre anii 1980 - 1990. CBX 650 imi place foarte mult dar nu stiu prea multe despre fiabilitatea acestui model. Cand s-a facut trecerea la 700 ce anume s-a imbunatatit? Salut , vezi pe pagina precedenta , ai comentat la postul meu de acolo....CBX650 E , gasesti acolo descrierea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Septembrie 21, 2021 Autor Share Postat Septembrie 21, 2021 Ba da. Dar problema a fost rezolvata la cele facute in 84 si 85. Oricum..m am drcis sa mi iau o Yamaha V Max modelul vechi.. Deci o voi vinde. La 15.09.2021 la 8:38, SenorPink a spus: Asta e cumva "Nighthawk"?? Nup..ăla.e alt model. Mult mai comun. Buuun. Deci. Detin in acest moment trei moto japoneze clasice. Un Kawasaki 750 Unitrak din 1987 o Yamaha Xj 900 din 93 si o Honda Vf 750 S din 85. Toate sunt acum la vanzare deoarece doresc o Yamaha V Max 1200. Adica tot o japoneza clasica. Dar e Legenda!:)) In poze sunt Kawa si Xj ul. Daca cineva e interesat de vreuna din ele, nr meu de tel e 0723561549. Pot da pe watapp toate detaliile ..filmulete. Si ultima e Legenda pe care doresc sa o cumpar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Septembrie 22, 2021 Autor Share Postat Septembrie 22, 2021 GoodKat, cu adevarat ca X4 va ajunge un model clasic cautat. Candva am fost la 400e distanta sa l iau!:)) Pt mine a devemit evident ca V Max ul 1200 va fi o moto japoneza clasica, de referinta pt mine. E Everestul japomezelor clasice dpdv al powerlook ui, sa l numesc asa. Abia aatept sa mi cumpar una! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Octombrie 9, 2021 Autor Share Postat Octombrie 9, 2021 V il prezint pe Mad Max! noua mea japoneza veche!:)) fabricat in 1989, model de America, nelimitat, cu V boost. 145cp. 16.000 mille! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Octombrie 9, 2021 Share Postat Octombrie 9, 2021 Sa o stăpânești sănătos și milioane de km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Octombrie 9, 2021 Autor Share Postat Octombrie 9, 2021 Acum 1 oră, SenorPink a spus: Sa o stăpânești sănătos și milioane de km ms ms...te asteptam aici si pe tine cu o clasica japoneza!:))))) 1 oră în urmă, Farfuridi a spus: Super faina ,felicitari pentru inspirata achizitie! Unde mai pui ca e "istorica".Sa o stapanesti sanatos! multam ..Doamne Ajuta! La 24.09.2021 la 21:27, Cyka a spus: Eu gasesc xjr-ul de 1200 ca fiind cea mai frumoasa motocicleta care mai ruleaza pe strazi Am fost si eu la mica distanta de una,m-am impiedicat insa de GoldWing (nu stiu daca am facut bine ..) chiar este!..pacat ca are motor 4 in linie!:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 10, 2021 Share Postat Octombrie 10, 2021 Sa o stapanesti sanatos! Arata f bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate