knox Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 Salutare, mai suntem catva care o sa facem TF si TA weekendul asta (06-07.08 / daca e vremea buna) dar in doua zile, cazare ori in zona Cartisoara sau in Voineasa, nu am stabilit inca cu care traseu incepem sau unde ne vom caza exact, daca mai sunt doritori ne mai comentam aici( scuze initiatorului postului, dar nu are rost sa mai deschid altul cam cu aceeasi tema). Eu as fi interesat si de trasalpina, ca nu am fost niciodata si sunt curios cum e, 2 zile chiar si cu cortul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 (editat) Switch - NX650 - deocamdata doar posibil. Confirm maine. @cei care vor doua zile TA+TF (care sunt offtopic aici ) - aveti grija sa va rezervati din timp cazare. Pe mine m-a prins ora 10 noaptea cautand prin Sebes Editat August 2, 2011 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat August 2, 2011 Autor Share Postat August 2, 2011 Update: 1. Eu - SV650 2. Gabi(lostheaven) - XT660 3. Mitza123 - Shadow600 4. Angrenaj - Fazer600 (posibil) 5. Knox - BMW K12R (posibil) 6. Switch - Honda Dominator (posibil) Pana sa punem totul la punct, mai asteptam doritori/confirmari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack21 Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Azi ma decid daca va insotesc sambata. Daca da, o sa vin cu Pan European. Ne auzim mai incolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat August 3, 2011 Autor Share Postat August 3, 2011 Update: 1. Eu - SV650 2. Gabi(lostheaven) - XT660 3. Mitza123 - Shadow600 4. Angrenaj - Fazer600 (posibil) 5. Knox - BMW K12R (posibil) 6. Switch - Honda Dominator (posibil) 7. Jack21 - Honda Pan European (posibil) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csm7 Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Salutare, mai suntem catva care o sa facem TF si TA weekendul asta (06-07.08 / daca e vremea buna) dar in doua zile, cazare ori in zona Cartisoara sau in Voineasa, nu am stabilit inca cu care traseu incepem sau unde ne vom caza exact, daca mai sunt doritori ne mai comentam aici( scuze initiatorului postului, dar nu are rost sa mai deschid altul cam cu aceeasi tema). as vrea si eu sa vin, imi poti oferi mai multe detalii? cati sunteti, ce vreti sa faceti, cam cat de tare o sa se mearga ? eu unul sunt pentru plimbarile mai "linistite", admirat peisaj, facut poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat August 3, 2011 Autor Share Postat August 3, 2011 (editat) ..deci si prin urmare, Recapitulam: Se pleaca din Bucuresti la 7:28(adunarea la 7:00 pt alimentare&diverse), Petrom-ul de langa McDonalds dinspre iesirea pe Bucuresti-Pitesti. Regim de viteza, pe autostrada 100-120, 90-100 pe DN-uri, 50-60 prin orase, 70 prin sate. Km sunt in jur de 500. Urcam pe Saua Caprei/Vanatoarea lui Buteanu(2 ore tur-retur) - cine nu vrea poate sa leneveasca la o cafea pe malul lacului. Traseul si opririle:7:30 Bucuresti >> 9:00 Pitesti-benzina(oprim dupa giratoriul unde facem dreapta spre Curtea de Arges) >> 10:00 Vidraru >> (ocolire "Beirut"?) >> 11:00 Balea sosire(traseu-gustare/cafea) >> 14:00 Balea plecare >> 15:00 Fagaras-benzina >> 16:00 Brasov >> 17:00 Cheia sosire(mancare) >> 18:30 Cheia plecare >> 19:30 Ploiesti-benzina >> 20:30 Bucuresti. http://tinyurl.com/bucuresti-balea-cheia-bucuresti Participanti: 1. Eu - SV650 2. Gabi(lostheaven) - XT660 3. Mitza123 - Shadow600 4. Angrenaj - Fazer600 (posibil) 5. Knox - BMW K12R (posibil) 6. Switch - Honda Dominator (posibil) 7. Jack21 - Honda Pan European (posibil) Lista continua.. Editat August 3, 2011 de hardKnot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack21 Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Ma bag, insa cred ca o sa ne intalnim la Pitesti pentru ca vin direct pe centura pe A1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Hai ca daca nu gasesc cu cine sa merg pe Transalpina sambata, de la Pitesti ma agat si eu de grupul vostru, daca nu va incurc. De intors ma voi intoarce pe Sibiu. Am inteles ca sunteti in Pitesti pe la 9-9.30. Oricum, urmaresc ce se mai intampla pe aici. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 asteptam si noi , cei care plecam weekendul urmator , pe transfagarasan / transalipina probabil , despre starea drumului si daca se poate face si cu vitezane mersi baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scaurus Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Salutare,scuze de de of topic dar cum nu gasesc un topic dedicat m am gandit sa intreb aici daca a fost cineva anul acesta pe transalpina pt ca as vrea sa fac un drum saptamana viitoare dinspre Ranca spre Sibiu. M-ar interesa in primul rand cat de rau e drumul pe portiunile neasfaltate si mai ales daca ma prinde vreo ploaie pe acolo cu dragstarul am vreo sansa sa ajung la asfalt. Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 @ knox / @ csm7 - din diverse motive ne-am hotarat sa mergem si noi doar pe TF sambata cu intoarcere in aceeasi zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Faceti si voi topic separat cu Transalpina voastra, sa am unde sa va dau detalii exacte despre drumul ala. L-am facut de doua ori in ultimele doua luni. Aci vorbim de Transfagarasan Domnul meu hardKnot, vin si eu, desi mi-e putin teama de un grup prea maricel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 @hardKnow Din pacate la mine au intervent alte planuri pt sambata si nu mai pot veni. Poate cu alta ocazie.. Plimbare placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat August 4, 2011 Autor Share Postat August 4, 2011 (editat) @Jack21 - in caz ca nu treci prin Petromul de plecare, ne vedem la ~9 la prima benzinarie dupa giratoriul unde facem dreapta spre Curtea de Arges. Eventual facem schimb de numere de tel pe PM sa ne gasim @Shepard - nu incurci pe nimeni, gasim o metoda de a circula cat mai in siguranta.. daca se respecta planurile, la 9 plecam din Pitesti(vezi postul de mai sus) @CatalinC - vom veni mai mult ca sigur cu impresii/status drumuri @scaurus - vezi topicul lui Ianachim, chiar e un link pe prima sau a 2a pagina din acest topic @SDS - facem 2 grupulete cu acelasi traseu? sau aveti alta ora/ruta? @switch - si mie vorbim in benzinarie si vedem.. ne putem imparti in 2 grupuri de 3-4 motoare si plecam la 5 minute distanta(desi nu cred ca o sa fie cazul) Lista devine: 1. Eu - SV650 - sigur 2. Gabi(lostheaven) - XT660 - sigur 3. Mitza123 - Shadow600 - sigur 4. Angrenaj - Fazer600 (posibil) 5. Knox - BMW K12R (posibil) 5. Switch - Honda Dominator - sigur 6. Jack21 - Honda Pan European - PITESTI - sigur 7. Shepard - Fazer600 (posibil - PITESTI) Editat August 4, 2011 de hardKnot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 @Jack21 - in caz ca nu treci prin Petromul de plecare, ne vedem la ~9 la prima benzinarie dupa giratoriul unde facem dreapta spre Curtea de Arges. Eventual facem schimb de numere de tel pe PM sa ne gasim DUPA rondul spre Curtea de arges nu mai e nici o benzinarie serioasa vreo 20-30 de km, sunt insa spre Pitesti, la 200-300 de metri de toate natiile... Mai bine alegeti una din alea... Cand ajungeti acolo (MOL, PetromV, LukOil, ROMPETROL), va dati un telefon... sau ii rugati pe pitesteni sa aleaga o benzinarie aproape de rondul ala, in zona incercuita de mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat August 4, 2011 Autor Share Postat August 4, 2011 (editat) ok, in cazul asta este o benzinarie la 50m de iesirea din rond catre Pitesti, Petrom am impresia(se face stanga la rond in loc de dreapta). E suficient loc sa oprim acolo. Daca nu, exista un Rompetrol la aprox. 400m de giratoriu in acceasi directie. Thanx for the tip, EMU Editat August 4, 2011 de hardKnot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 DUPA rondul spre Curtea de arges nu mai e nici o benzinarie serioasa vreo 20-30 de km, sunt insa spre Pitesti, la 200-300 de metri de toate natiile... Mai bine alegeti una din alea... Cand ajungeti acolo (MOL, PetromV, LukOil, ROMPETROL), va dati un telefon... sau ii rugati pe pitesteni sa aleaga o benzinarie aproape de rondul ala, in zona incercuita de mine. Cam corect. Spre Curtea de Arges exista totusi, la vreo 12 km dupa ce faceti dreapta in rond, un amarat de Lukoil cu servire la geam, dupa podul ala roz peste Arges, langa lacul Valcele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poka67 Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 Salut, am fost weekendul trecut prin transfagaras dinspre Vidraru pana ce incepe urcarea spre Balea drumul e foarte prost ,in rest e ok ...drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 @SDS - facem 2 grupulete cu acelasi traseu? sau aveti alta ora/ruta? Noi suntem trei, printre care si Jack21,... noi am vrea sa plecam pe la 8, daca va strangeti mai multi ar fi mai bine sa mergem in doua grupuri, ...oricum ne intalnim pe traseu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat August 4, 2011 Autor Share Postat August 4, 2011 am inteles.. na, cum vreti.. @Angrenaj, daca esti tu cel de-al 3lea (care merge cu SDS si jack21) sa ne anunti pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angrenaj Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 eu n-am inteles cine e [X] din grupul SDS, Jack21 si [X]... Shepard pare sa fie si sa plece din Pitesti. recunosc ca mi-ar fi un pic mai comod la 8 in loc de 7.30, si chiar as prefera sa mai merg cu un Fazer in grup Deci puteti sa ma treceti la 8AM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat August 4, 2011 Autor Share Postat August 4, 2011 @Angrenaj - stiu ca Jack21 zicea ca vine pe centura, deci nu stiu daca se strang in Petromul ala baietii.. vorbesti cu ei ..ok, in momentul asta suntem asa: 1. Eu - SV650 2. Gabi(lostheaven) - XT660 3. Mitza123 - Shadow600 4. Switch - Honda Dominator 5. Shepard - Fazer600 (posibil - PITESTI) Daca mai sunt doritori, primim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 Deci: la sensul giratoriu de la intrarea in Pitesti, imediat in stanga e un Petrom. Inteleg ca acolo va gasesc la ora 9.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat August 4, 2011 Autor Share Postat August 4, 2011 dap, cam pe la 9 fara 20 cred ca ajungem acolo.. pauza de tigara/dezmortire/alimentare. ar fi perfect daca ai ajunge putin inainte de 9 sa apucam sa facem prezentarile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate