UltraDM Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 foarte frumos Volusia ăsta al tău, să-l stăpâneÂşti sănătos l-am admirat încă de atunci de când a fost pus la vânzare ..... când o să mă fac mare îmi iau Âşi eu unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disturbed Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 iata si noua mea achizitie: virago 535 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Uitati-va mai jos la diferente. http://www.motorcyclecruiser.com/roadtests...evard_c50t_m50/ In America Intruderul se numeste Boulevard, of course. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UltraDM Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 cred că linkul către articolul ăla ar trebui pus sticky pe undeva, că sunt mulți care sunt siderați de câte Intrudere/Boulevarde sunt Âşi nu înțeleg mai nimic ... introducerea din articol mi se pare că luminează un pic lucrurile pentru cine începe să se intereseze de Intruder eu Âştiu că mi-a luat un pic să mă prind de ce unele Intrudere sunt atât de diferite .... plus că mi-a luat ceva timp până am dat Âşi de http://www.globalsuzuki.com/ unde-s modelele Intruder de fapt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 A, comparatia cu Harley e la nivel de aparenta, of course. Metricele sunt altceva, dar japonezii se straduiesc sa le faca asemanatoare cu HD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katran Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 intruder 1400 , 1994 , curat , fara customizari deocamdata ....... ..... si inca una inainte de curatenia generala ..... .....si mai am ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 intruder 1400 , 1994 , curat , fara customizari deocamdata ....... ..... si inca una inainte de curatenia generala ..... .....si mai am ...... bravo bre,super motor,sa te bucuri de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 (editat) O poza de la o tura la Palma: Si inca vreo doua cu Anja: Editat Noiembrie 2, 2006 de ravenshield Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 O poza de la o tura la Palma: Si inca vreo doua cu Anja: off topic sfatuiti-o pe fata din poza sa nu mai poarte "casca" tip braincap pt ca ofera protectia unui batic. poate nu stie,va rog spuneti-i voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 off topic sfatuiti-o pe fata din poza sa nu mai poarte "casca" tip braincap pt ca ofera protectia unui batic. poate nu stie,va rog spuneti-i voi Avea casca braincap pentru ca era in "vizita" pe motor: a mers ca pasager 500m... masina ei nu apare in poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Eu nu suport castile integrale, de pilda, mai ales vara, dar cu braincap pe vitezana e cam ciudat, really... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 Si eu una. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 noua achizitie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 pai nu ziceai bre ca nipru nu e fiabil?te-ai sucit?sa-l conduci cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 Felicitari! Un motor cu potential! Sa-l mesteresti si sa-l calaresti cu placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 noua achizitie. Simpatic Niprul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 mersi mult baieti. e adevarat ca motorul de nipru e cam "buclucas" dar finantele atat mi-au permis. ma tarai si eu cu el, ca faceam crize fara motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 HĂŠ, csĂĄvĂł, lecserĂŠlted a Hellobaby-t ??? Traducere: Hei, Baiatule, ai schimbat HelloBaby??? Noroc, prietene, multi km sub fund!! Stiu ca chopperul era visul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 Hellobaby ramane.. acopa un looc de onoare in garaj pe langa Silver ... cam prafuita.. dar o mai mangai de cateva ori pe saptamana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoristu Virog Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 (editat) Apoi ma bag si eu pe felie ... Deocamdata i-am pus tobe goale, la anul cred ca ma bag serios in el . Editat Noiembrie 23, 2006 de Motoristu Virog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierre Cardin Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 Hop si io ca n-o fi foc! Draga de ea! Si cu mine si fara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 (editat) Simpatic Niprul! ba chiar mai mult decat simpatic sa pun si eu poze cu simsonul meu: roata fata:21 roata spate:15/195 cadru facut de la 0..ramasa doar teava de la jug si 2-3 bucatele(rigid) furca fata: MZ etz+cu inaltatoare,contrajug. aripa fata:de la ceva motor si modificata far:proiector de tractor aripa spate:de mz si latita spatar:HD (cica)asa mi sa zis.dar modificat de mine comenzi avansate facute de mine inaltatoare ghidon:din inox facute pe strung,ghidon facut.....etc ACUM IL MODIFIC DIN NOU pun poze si cu MZ-ul de 125 facut de mine(Easy Rider)roata spate:14/195 roata fata: 19 cadru:la fel.. facut de la 0 aripa spate:de mz si latita rezervor:nu stiu(l-am primit) vopsit de mine.....etc Editat Noiembrie 28, 2006 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
azumir6 Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 in curand vor fi si poze, momentan doar cea de la avatar; el e "vedeumbre", noua mea achizitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate