ggobi Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Salutari Prima pe lista: Sambata,13.08.11, plimbare B-Curtea de Arges-Slatina Ag-Malita-Furfulescu-Scarisoara-Nucsoara Intalnire la Petrom la intrarea dinspre Pitesti in Curtea de Arges. Sau pentru bucuresteni la Petrom Militari,langa Metro Militari,pe la 8.30? http://maps.google.com/maps/ms?msa=0&msid=213611125371029092611.0004aa2ab969f78cff4fc si cu rosu o varianta mai tare, http://maps.google.com/maps/ms?msa=0&msid=213611125371029092611.0004aa2ac22d6b0564cb1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandruflorin Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Mai vine si altcineva inafara de tine? Cam cat de lung e traseul de offroad? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlaadi Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Interesanta propunere! Prima varianta ca la a doua cred ca in anumite zone este doar o poteca printre stanci! Ai mai fost pe acolo, sti cum este drumul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Sau pentru bucuresteni la Petrom Militari,langa Metro Militari,pe la 8.30? Eu ma vad cu Vamos pe la 8,30 - 8,45 la OMV-ul de dinaintea Petromului. Chiar daca mi-ai dovedit ca esti un mare bulangiu , cred ca ne putem vedea totusi la OMV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlaadi Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Eu ma vad cu Vamos pe la 8,30 - 8,45 la OMV-ul de dinaintea Petromului. Chiar daca mi-ai dovedit ca esti un mare bulangiu , cred ca ne putem vedea totusi la OMV. Ce traseu aveti in plan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Ce traseu aveti in plan? Cel propus de svgobi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat August 12, 2011 Autor Share Postat August 12, 2011 Pana pe Malita nu am fost dar se vede drum forestier care cred ca e ok pentru mobra ca a mea. Cu oarece exagerare si fara sa sper ca e posibil track-ul rosu in totalitate,dar mers pe el cat se poate, cred ca ar fi cam 80 km fara asfalt. Pana acum suntem 6. @Angi: pls GPS In rest, nu recunosc nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 As veni si eu. Desi am vazut tarziu topicul si nu am prea multe detalii incerc sa ajung dimineata la benzinarie in Militari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat August 13, 2011 Share Postat August 13, 2011 Intalnirea la ora 11,00 la Curtea de Arges. Lasam un bilet cu traseul la benzinarie, pt cine va intarzia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlaadi Postat August 13, 2011 Share Postat August 13, 2011 ...si daca va fi intoarcerea prin Curtea de Arges? Nu stiu exact cum au de gand cei care ai facut propunerea traseului, si eu ma voi lamuri abia la locul de intalnire, la 8.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Berlin Postat August 13, 2011 Share Postat August 13, 2011 Maine mai iese careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlaadi Postat August 13, 2011 Share Postat August 13, 2011 Gata inca o tura! Frumos traseu, destul de lung pentru o zi, multi participanti, fara evenimente deosebite exceptand o pana de cauciuc exact pe ultimii km de drum neasfaltat Sa ne gandim unde va fi urmatoarea iesire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat August 14, 2011 Autor Share Postat August 14, 2011 Am avut noroc de vreme buna,am urcat si spre nord pe track-ul rosu,dupa cum banuiam s-a ajuns destul de repede la poteca montana si nu am insistat: http://s658.photobucket.com/albums/uu307/ggobi/slatina%20malita%200811/?albumview=slideshow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 Inca o bifa pe lista, traseu ok, companie ok, pozele mai jos...asteptam continuarea! http://s1234.photobucket.com/albums/ff419/SUN_83/?albumview=slideshow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vamos Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=IymMGAYnBXU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 Citeva poze si de la mine: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 Arata tare bine pe unde ati fost. Am si eu o intrebare, vad ca merge cu vacutele, dar cu vacile gen Varadero de 1000 merge pe unde ati fost voi ? Tare mi-ar place sa va insotesc pe drumuri din astea, dar nu stiu daca as fi in stare cu picioarele mele cam scurte si cu cauciucuri de strada la vaca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Nu prea! Vamos a fost de comitet, avand cele necesare in caz de pana! Filmul sau este excelent, surprinzand esentialul! Svgobi este priceput in stabilirea traseelor si asteptam alte propuneri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vamos Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Daca George calaretul de KTM nu se invredniceste sa dea inapoi camera imprumutata, data viitoare cand va mai fi nevoie n-o sa mai am de dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Am fost si eu pana in curmatura Malita in primul weekend din August. Pentru ultimul weekend din August, se baga careva la o treaba de 3 zile (Vineri-Duminica), cu campare la cort? Vom incerca traversarea culmii Mezea-Oticu pe moto. Uite si un link: http://www.facebook.com/event.php?eid=216704798376880 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Daca George calaretul de KTM nu se invredniceste sa dea inapoi camera imprumutata, data viitoare cand va mai fi nevoie n-o sa mai am de dat Nu te-a cautat nici pana acum sa-ti dea camera inapoi???????? Urat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UciUci Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Am fost si eu pana in curmatura Malita in primul weekend din August. Pentru ultimul weekend din August, se baga careva la o treaba de 3 zile (Vineri-Duminica), cu campare la cort? Vom incerca traversarea culmii Mezea-Oticu pe moto. Uite si un link: http://www.facebook.com/event.php?eid=216704798376880 de weekendu cu 27-28 vorbesti probabil... da weekendu asta ce facem. Eu vreau sa merg in parang pe transalpina si pe langa (strategica), daca am cu cine. Din cauza faptului ca e cam departe, e drum de 2 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat August 18, 2011 Autor Share Postat August 18, 2011 @FanFane : pe o buna parte de traseu pe uscat posibil sa te descurci,seamana cu mersul pa Valea Rea,unde ai fost cu CBF,dar sunt mai multi bolovani. Totusi sunt locuri in care nu e ok cu Varadero cu gume stradale. @Vamos; simpatic filmuletu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 de weekendu cu 27-28 vorbesti probabil... da weekendu asta ce facem. Eu vreau sa merg in parang pe transalpina si pe langa (strategica), daca am cu cine. Din cauza faptului ca e cam departe, e drum de 2 zile. Weekendul asta schimb pompa de apa, uleiul, filtrele, schimb articulatia spate, ca mi-a venit un surub/ax nou, cel vechi fiind indoit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aGill Postat August 20, 2011 Share Postat August 20, 2011 Bravo, fetelor!! Frumoasa tura, frumoase poze! Vamos, coloana sonora e excelenta (mi-a placut si Tabla Butii ), dar poate pe viitor nu ne mai vitregesti si ne lasi sa gustam si noi din sunetul original, cel al motoarelor, poate si un dialog, ceva... Stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate