orestte Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 adrian a avut accident de motor in zona fagaras din cate am inteles a intrat intr-o combina maine dimineata la 8.30 mergem sa donam sange pentru el, momentan nu stiu grupa sanguina de care este nevoie dar cu siguranta vom afla pana maine cu cat vom fi mai multi cu atat e mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Te rog, afla ce si cum ! Da doamne sa fie bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 din cate stiu nu conteaza grupa, adica i se da la schimb ce are el nevoie. inainte de donare sa mancati ceva light, sa nu vi se faca rau. e internat in iasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 prezent, unde se fac donarile? ne intalnim in fundatie si mergem sa donam sau la ce spital trebuie sa ajung ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat August 18, 2011 Autor Share Postat August 18, 2011 maine dimineata voi incerca sa i-au legatura cu cei din fagaras/brasov pentru ca avem niste prieteni acolo si poate sa-l ajute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 http://www.adevarul.ro/locale/brasov/brasov-accident_brasov-motociclist_brasov-fagaras_0_538146877.html# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat August 18, 2011 Autor Share Postat August 18, 2011 momentan se stie ca e internat in FAGARAS dar cu siguranta va fi transferat la BV sau bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat August 18, 2011 Autor Share Postat August 18, 2011 a avut 3 stop cardiac, un lucru foarte grav din pacate RIP :rose: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Odihneste-te in pace, prieten drag.....nu pot sa cred ca te-am pierdut si pe tine...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Imi pare rau sa aud asta... Adrian(taz) a fost unul dintre cei mai experimentati motociclisti din Iasi. Condoleante familiei si putere sa treaca peste aceasta tragedie. Nu te vom uita niciodata Taz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Nu pot să cred. L-am cunoscut în martie când am râs cu el câteva ore bune și îi promisesem că merg să-l văd cu cvartelul, dar nu mai apuc acea zi. Lumea muzicii academice din Iași și din țară a pierdut un mare violonist. Să-ți fie țărâna ușoară TAZ și să ne veghezi de sus. Dumnezeu să te ierte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu25ro Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 (editat) nu pot sa cred........ R.I.P. Editat August 18, 2011 de manu25ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slim Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 (editat) R.I.P. :rose: Editat August 18, 2011 de Slim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Dumnezeu sa-l ierte inca nu pot sa cred asa ceva ( Adrian Berescu, maestru violonist... http://www.adevarul.ro/locale/iasi/Adrian-Din-cvartet-faci-mai_0_95990434.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bongolas Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Condoleante familiei, imi pare foarte rau ca ai plecat dintre noi berescule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 in memoriam TAZ: Imi promisese ca mergem in Croatia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
waibe Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Imi pare foarte rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAn1RR Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Dumnezeu sa-l odihneasca ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan R Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Adio Taz... Te-ai dus si tu dupa Ovidiu Fleica... Week-end-ul acesta voiam sa vin in Iasi, sa bem o cafea, nu sa aprindem lumanari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AparTe Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Dumnezeu sa-l ierte,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipone Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 de obicei la cine te astepti mai putin... Imi amintesc cu placere talentul lui la povestit bancuri in noptile de vara la Fundatie in perioada mea de Iasi...imi pare rau de Taz, chiar era un om deosebit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nflt Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 ...sunt momente în care realizezi că nimic nu va mai fi la fel... ...îmi rămân amintiri dragi, clipe frumoase petrecute alături de TAZ... Odihnește-te în pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Condoleante familiei!...ce senzatie tampita !..sa nu mai poti face nimic pentru el!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ang3ldrak3 Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul in pace, acu cateva zile ma intreba un coleg de facultate ) eram in fundatie la o cafea si vazu-se motorul lui si ma intreaba ce marca de motocicleta e asta ma ?? ²TAZASAKI² si radeam , nu-mi vine sa cred cat de repede ne ducem uneori.... , condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelluu Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate