Sicilyano Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 adevarat este cam lung traseul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brain Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Multumesc de incurajari G3ORG3. Tot nu mi-e clar daca vreti sa faceti acest traseu (800 Km) intr-o singura zi sau in doua. Sincer sa fiu mai degraba as lua un drum spre munte, serpentine, padure si aer curat intr-un ritm mai "batranesc". Stau cu un ochi pe postul vostru si daca nu gasesc o alternativa mai atractiva dau un semn pana vineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bibi40k Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Noi am tot fost pe la munte pe trasee scurte si o tot amanam pe-asta cu Cazanele deci greu o sa ne sucesti eventual faceti o gasca separata si-l luati si pe IM8 sa-l initiati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriss Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Un traseu scurt as face si eu. Daca vreti o Cheia ceva, puneti-ma si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Un traseu scurt as face si eu. Daca vreti o Cheia ceva, puneti-ma si pe mine Si eu as vrea o Cheia. Dar mai semi-sportiv, asa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 (editat) cine are chef de un traseu turistic, plecare sambata pe cheia, ajuns in brasov, vizitat tot ce e de vazut, intoarcere duminica pe rasnov bran rucar. Cazare sau campare prin brasov + vazut tot ce ne iese in cale. Pauze de foto, mancare, mers lejer nu alergam- totusi pe drum drept sau fara obiective, 100-120- . Suntem pe un fazer 600 si posibil sa vina si un kle500. Tragem mai mult spre cort. Editat Septembrie 21, 2011 de redhair Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 cine are chef de un traseu turistic, plecare sambata pe cheia, ajuns in brasov, vizitat tot ce e de vazut, intoarcere duminica pe rasnov bran rucar. Cazare sau campare prin brasov + vazut tot ce ne iese in cale. Pauze de foto, mancare, mers lejer nu alergam- totusi pe drum drept sau fara obiective, 100-120- . Suntem pe un fazer 600 si posibil sa vina si un kle500. Tragem mai mult spre cort. Drumul spre Bucuresti de la Bran spre Campulung e ok,are portiuni cu viraje valurite in zona Dambovicioara dar e OK. Nasol e de la Campulung spre B pt ca daca o iei pe Targoviste si parte de un drum plin de comune restrictii si POLITIE+ centura orasului Targoviste care e un fel de etapa de "Dakar" . Daca o iei de la Campulung la Pitesti asfaltul este decent pana la Mioveni dupa care iarasi incep denivelari gropi etc + ca ai TOATE SANSELE sa prinzi toate barierele de pe drum. In orice caz eu am facut drumurile astea de mai multe ori si pot spune ca cel mai rapid este Campulung Targoviste Bucuresti(135km), dar iti trebuie rabdare multa rabdare datorita comunelor,dureaza cam 2h30 - 3h iar celalalt drum Campulung Pitesti Bucuresti(170km) dureaza 3h 3h30 daca prinzi barierele indiferent de cat de tare mergi pe autostrada dupa aceea,in weekend e foarte aglomerata acea ruta. Zona e frumoasa pacat de drumuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brain Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 (editat) @redhair La treaba cu Cheia Brasov ma inscriu si eu cu un hornet 600. As prefera totusi Valea Prahovei la intoarcere in schimbul autostrazii si gropilor de pana la ea. Pe doua roti cred ca ne putem strecura totusi chiar daca se fac coloane in statiuni. Plus ca asa cum propui si tu sunt pentru mers domol de placere. Posibil sa am si pasager iar de cazat exclud cortul. Fie "sun un prieten", fie gasesc un pat contracost pentru o noapte pe undeva. Astept detaliile plecarii Editat Septembrie 21, 2011 de brain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 Drumul spre Bucuresti de la Bran spre Campulung e ok,are portiuni cu viraje valurite in zona Dambovicioara dar e OK. Nasol e de la Campulung spre B pt ca daca o iei pe Targoviste si parte de un drum plin de comune restrictii si POLITIE+ centura orasului Targoviste care e un fel de etapa de "Dakar" . Daca o iei de la Campulung la Pitesti asfaltul este decent pana la Mioveni dupa care iarasi incep denivelari gropi etc + ca ai TOATE SANSELE sa prinzi toate barierele de pe drum. In orice caz eu am facut drumurile astea de mai multe ori si pot spune ca cel mai rapid este Campulung Targoviste Bucuresti(135km), dar iti trebuie rabdare multa rabdare datorita comunelor,dureaza cam 2h30 - 3h iar celalalt drum Campulung Pitesti Bucuresti(170km) dureaza 3h 3h30 daca prinzi barierele indiferent de cat de tare mergi pe autostrada dupa aceea,in weekend e foarte aglomerata acea ruta. Zona e frumoasa pacat de drumuri. multumesc de indicatii. Tot pe targoviste venim... Sa vedem si acolo cettea... Asta e... De drumul preadl sinaia m'am saturat.neeeext. Plus fiind duminica tot aglomerat e... Caut sa evit cat pot autostrazile... @redhair La treaba cu Cheia Brasov ma inscriu si eu cu un hornet 600. As prefera totusi Valea Prahovei la intoarcere in schimbul autostrazii si gropilor de pana la ea. Pe doua roti cred ca ne putem strecura totusi chiar daca se fac coloane in statiuni. Plus ca asa cum propui si tu sunt pentru mers domol de placere. Posibil sa am si pasager iar de cazat exclud cortul. Fie "sun un prieten", fie gasesc un pat contracost pentru o noapte pe undeva. Astept detaliile plecarii @brain.. Aaahhhh telefon idiot. Si cat am scris... Cazare/ cort nu suntem decisi inca. S'ar putea sa tina vremea cu noi de cort. Plus daca suntem mai multi mergem undeva pe o pajiste.. Foc de tabara... Visinata... Una alta. La cazare... Vrem ieftin. Ca deh... Bani putini. Noi suntem hotarati ca intoarcere pe rasnov, bran rucar, dambovicioara, targoviste bucuresti . Nu autostrada. Vreau neaparat sa vad rasnovul si toate enumerate..si in targoviste, curtea domneasca, turnul chindiei.e traseu turistic pana la urma . Daca tii neaparat la valea prahovei... Duminica dupa cafea... Fiecare pe drumul lui. Nu impun nimanui nimic, doar ca asta e un traseu pe care tin de mult sa il facem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brain Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 OK. Hai sa stabilim plecarea. Vedem pe parcurs intoarcerea. Daca tot ai lansat propunerea stabileste si locul inatlnirii si ora . Eu spun anticipat prezent . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 hihi. Nici noi nu am stabilit. Presupun ca un 9 sau 10. Sau 9 jumate adunarea. Id'ul meu e cris_tina503. pt cine e interesat. Vorbim pe seara ca mi se duce bateria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 Drumul spre Bucuresti de la Bran spre Campulung e ok,are portiuni cu viraje valurite in zona Dambovicioara dar e OK. Nasol e de la Campulung spre B pt ca daca o iei pe Targoviste si parte de un drum plin de comune restrictii si POLITIE+ centura orasului Targoviste care e un fel de etapa de "Dakar" . Daca o iei de la Campulung la Pitesti asfaltul este decent pana la Mioveni dupa care iarasi incep denivelari gropi etc + ca ai TOATE SANSELE sa prinzi toate barierele de pe drum. In orice caz eu am facut drumurile astea de mai multe ori si pot spune ca cel mai rapid este Campulung Targoviste Bucuresti(135km), dar iti trebuie rabdare multa rabdare datorita comunelor,dureaza cam 2h30 - 3h iar celalalt drum Campulung Pitesti Bucuresti(170km) dureaza 3h 3h30 daca prinzi barierele indiferent de cat de tare mergi pe autostrada dupa aceea,in weekend e foarte aglomerata acea ruta. Zona e frumoasa pacat de drumuri. Week-endul trecut m-am intors de pe Transfagarasan tot pe Targoviste.Nu mai calc pe acolo.Arata ca dupa razboi,iar pe singura portiune mai buna unde poti sa mergi mai tare,stau baietii la panda cu o Dacie Nova,cu radar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bibi40k Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 Deci care mai mergeti la Cazane ? Eu, Iulia, George si mai cine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Septembrie 21, 2011 Autor Share Postat Septembrie 21, 2011 salutare , la mine s-a complicat treaba putin , adica am avut o problema in familie , un deces , al bunicului meu si a trebuit sa o tai la constanta , si m-am operat si la un deget de la picior si e cam aiurea ca e inca proaspata operatie , astept sa vedem daca imi trece si pot incalta cizmele pe vineri , plus ca trebuie sa ajung sa imi schimb si gumele , intins lantul , etc . ne auzim . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 Week-endul trecut m-am intors de pe Transfagarasan tot pe Targoviste.Nu mai calc pe acolo.Arata ca dupa razboi,iar pe singura portiune mai buna unde poti sa mergi mai tare,stau baietii la panda cu o Dacie Nova,cu radar. si totusi...exista varianta targoviste- ploiesti-bucale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 Deci care mai mergeti la Cazane ? Eu, Iulia, George si mai cine ? Cand se pleaca, care-i traseul si unde se doarme? S-ar putea sa ma atasez grupului la Pitesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 Noi am tot fost pe la munte pe trasee scurte si o tot amanam pe-asta cu Cazanele deci greu o sa ne sucesti eventual faceti o gasca separata si-l luati si pe IM8 sa-l initiati. Corect, Bibi...cum le zici tu ca un om mare Observ ca s-au cam amestecat topicurile (sau topingurile, haha) Acesta are urmatoarea destinatie : La Cazane. Cine doreste un alt traseu, este invitat sa formuleze un nou toping, fara suparare, dar se creeaza confuzie, asa cum se intreaba si Bibi, care merge unde ? Peace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G30RG3 Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 Corect, Bibi...cum le zici tu ca un om mare Observ ca s-au cam amestecat topicurile (sau topingurile, haha) Acesta are urmatoarea destinatie : La Cazane. Cine doreste un alt traseu, este invitat sa formuleze un nou toping, fara suparare, dar se creeaza confuzie, asa cum se intreaba si Bibi, care merge unde ? Peace Asa Iulia fa curat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 faceti curat ca oricum noi nu mai putem merge... schimbare de planuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Septembrie 22, 2011 Autor Share Postat Septembrie 22, 2011 salutare, din pacate nu pot ajunge , am vorbit cu george si nu pot ajunge , nu am nici cea mai mica posibilitate imi pare rau daca v-am incurcat planurile dar s-au complicat lucrurile la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angrenaj Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 George, ti-ai refacut viespea ? sau vii cu altceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 Sa continuam planul aici....Cata imi pare rau pt evenimentele tale....preiau conducerea ) /index.php?/topic/667962-la-cazane-portile-de-fier/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Septembrie 22, 2011 Autor Share Postat Septembrie 22, 2011 poate mai facem o iesire prin apropiere , sau departe daca ne mai permite vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 poate mai facem o iesire prin apropiere , sau departe daca ne mai permite vremea Cata, shhh.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bibi40k Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 mai, 3 suntem sigur, poate angrenaju (Ionut ?) sa se mai bage cu noi ca in rest nu prea vad entuziasti ... deci plecam sambata pana la urma ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate