NarciusZ Postat Septembrie 16, 2011 Autor Share Postat Septembrie 16, 2011 Deci cei care ramanem overnight ,ne vedem la 9:00 !? da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angrenaj Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 (editat) Salut, Vin si eu, vreau sa vad (la lumina zilei, nu a farului Transalpina din nou. Singura portiune cu emotii va fi urcarea pe piatra aia din pozele din pagina 2. Cand am fost pe 13-14 august, mi-am cam tremurat ghidonu (si nu numai), si asta pe coborare. E o portiune scurta, ~1km, restul de 4-5 e pamant nivelat. Raman peste noapte. Vreamea pare perfecta peste tot (B, DB, AG, VL, SB, BV, PH), deci nu vreau sa ratez weekendu, e valoros in perioada asta. Intrebari: 1) Pe ce varianta ne intoarcem ? As prefera sa nu fie pe TF, si din cauza aglomeratiei de w/e (5km de fiecare parte trafic, masini parcate de ambele parti) si din cauza ultimilor 20km de bombardament inspre baraju Vidraru. 2) Cu dormitul, Ranca e FULL in w/e, eu unul nu-as conta pe cazare acolo. Dar, daca facem o rezervare (daca se mai poate) si stim cam cati suntem, cred ca e ok. Ionut, acum am inteles ca portiunea cu piatra de care ziceam e de fapt o scurtatura (intre Sugag si Jina, prin Poiana Sibiului, parca), deci o putem evita. Ar fi posibila cazare la Obarsia Lotrului, vezi poze mai jos, insa n-am nici o data de contact. Editat Septembrie 16, 2011 de Angrenaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 http://portalnovaciranca.ro/vremea-novaci-ranca.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Cei care vom innopta suntem 6 pana acum, daca nu va mai interveni ceva...,cu cazarea cred ca pe la Obarsia Lotrului ar fi mai ok., pana la Ranca ar fi cam scurt pentru o zi. Deci, pentru cei care vom ramane peste noapte, maine la ora 9.00-9.30 la Petrom Iuliu Maniu, langa Mc Donalds...traseul nu este batut in cuie, mai vorbim maine dimineatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 A mers careva varianta scurta Valcea-Horezu-Novaci-Ranca-Voineasa-Brezoi-Valcea-Bucuresti? Se pierde mult din peisaj sau e de ajuns daca vezi atata? Ca mi se pare prea lunga varianta pana la Sebes si intors intr-o zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NarciusZ Postat Septembrie 16, 2011 Autor Share Postat Septembrie 16, 2011 A mers careva varianta scurta Valcea-Horezu-Novaci-Ranca-Voineasa-Brezoi-Valcea-Bucuresti? Se pierde mult din peisaj sau e de ajuns daca vezi atata? Ca mi se pare prea lunga varianta pana la Sebes si intors intr-o zi. Exact pe ruta asta mergem noi maine. Cei de la ora 8, cu intoarcere sambata seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 deci gata niko s-a rezolvat vii cu noi .. treci sa ma iei si pe mine diseara sa recuperez mobra si sa vdm daca e ok pt maine app .. frate sunt eu defecta? mie mi se pare super ok ca e pe urcare si nu pe coborare piatra aia .. pe urcare gazul e prietenul tau (sau cel putin asa m-am obisnuit de la motocross) .. in schimb pe coborare inca am oarecare frica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 deci gata niko s-a rezolvat vii cu noi .. treci sa ma iei si pe mine diseara sa recuperez mobra si sa vdm daca e ok pt maine app .. frate sunt eu defecta? mie mi se pare super ok ca e pe urcare si nu pe coborare piatra aia .. pe urcare gazul e prietenul tau (sau cel putin asa m-am obisnuit de la motocross) .. in schimb pe coborare inca am oarecare frica Repede a concluzionat ea! Bine, vorbim si negociem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 (editat) Vin si eu la tura de o zi Adrian 0751231235 La 8 fara 10 voi fi in Petrom Editat Septembrie 16, 2011 de Inspektor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 (editat) am postat aiurea. scuze. Editat Septembrie 16, 2011 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul90 Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Acum m-am intors de pe Transalpina. Cam dezamagit. Luna trecuta cand am facut-o dinspre Novaci spre Sebes, drumul era rau pe o portiune de aprox 3 km din 130 km cati are.acum e destul de rau ca se lucreaza si toarna inca un strat de asfalt, E plin de pietris si nisip nu poti sa te inclini pe curbe ca e foarte mult nisip,asa in medie sunt vreo 20 km de portiuni rupte. Astia au stricat drumu si acolo unde era bun,probabil pt a-l face mai bun cu asfalt proaspat. Portiunea dinspre Novaci cam pana in statiunea aia de pe drum cred ca pe la Ranca e buna ,dupa incepe calvaru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Deci e cineva care sa plece maine din B si sa vrea si TA si TF in aceeasi zi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 (editat) Deci pentru tura scurta ne vedem la Petrom-langa MacDonalds maine ora 8,00. P.S. Luati si voi un aparat de fotografiat, am reusit sa-l uit pe al meu la birou! Editat Septembrie 16, 2011 de Niko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angrenaj Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Salut. Eu nu mai merg pe TA, o sa merg spre Focurile Vii, in Vrancea (topic aici). As fi vrut sa merg, dar cu guma spate la limita plasei, pe urcarea aia cu piatra si mai nou, zona aia de 20km in lucru cu nisip, parca n-as vrea sa-mi inchei brusc sezonul. Bafta si mergeti cu atentie. Drum bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NarciusZ Postat Septembrie 16, 2011 Autor Share Postat Septembrie 16, 2011 E ok. Sa avem toti asfalt uscat maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 Am facut plinul ,ma duc sa ung lantul va luați costume de ploaie cu voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soimul Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 Luati-va de ploaie, si citeva tricouri subtiri de bumbac pt. dedesubt, in caz ca nu va place frigul! Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NarciusZ Postat Septembrie 17, 2011 Autor Share Postat Septembrie 17, 2011 asta fu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 Sper ca a ajuns toata lumea acasa cu bine pana la urma...A fost cea mai lunga zi de moto din cariera mea, din cauza evenimentelor si pauzelor nenumarate, plus grupul prea mare pentru a fi omogen. Oricum, interesant, peisajul este frumos, urcarea aia pe la Novaci pana la Ranca e chiar misto, iar asfaltul e oglinda - zici ca te dai pe Amkart. Bucata de la Obarsia Lotrului la Voineasa e horror, un fel de Transfagarasean pe partea Curtea de Arges. Faptul ca trebuie mers 200km dus si 200km intors doar ca sa ajungi acolo face traseul obositor. Salutari la toata lumea si mai asteptam poze! P.S. Vad ca poza cu Jedi supraponderal in levitatie ai pus-o printre primele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 Sper ca a ajuns toata lumea acasa cu bine pana la urma...A fost cea mai lunga zi de moto din cariera mea, din cauza evenimentelor si pauzelor nenumarate, plus grupul prea mare pentru a fi omogen. Oricum, interesant, peisajul este frumos, urcarea aia pe la Novaci pana la Ranca e chiar misto, iar asfaltul e oglinda - zici ca te dai pe Amkart. Bucata de la Obarsia Lotrului la Voineasa e horror, un fel de Transfagarasean pe partea Curtea de Arges. Faptul ca trebuie mers 200km dus si 200km intors doar ca sa ajungi acolo face traseul obositor. Salutari la toata lumea si mai asteptam poze! P.S. Vad ca poza cu Jedi supraponderal in levitatie ai pus-o printre primele! Foarte frumoasa excursia noastra,exceptand cele 2 incidente, dar ne bucuram ca baietii sunt ok. Ca sa incheiem seara in stil mare, am mai facut un popas pe A1,dupa ce am oprit in benzinarie si ati trecut pe langa noi, Bogdan(cu xt'ul) a facut pana si am avut ocazia sa testam kitul de pana...asta ca tot intrebai ce e in rucsacul acela mare:) revenim cu poze curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 (editat) cateva poze arhivate l.e. ah nu merge linkul..dau de pe transfer imediat http://dl.transfer.ro/trans-transfer_RO-18sep-1d8980.zip Editat Septembrie 18, 2011 de laurbalaurcbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 asta fu... Dap, fu tare. Din pacate filmuletele sunt compromise. Se vede doar cerul innourat si nimic din asfalt Mie mi-a placut foarte mult, bagam si o cheia+siriu saptamana viitoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 Foarte frumoasa excursia noastra,exceptand cele 2 incidente, dar ne bucuram ca baietii sunt ok. Ca sa incheiem seara in stil mare, am mai facut un popas pe A1,dupa ce am oprit in benzinarie si ati trecut pe langa noi, Bogdan(cu xt'ul) a facut pana si am avut ocazia sa testam kitul de pana...asta ca tot intrebai ce e in rucsacul acela mare:) revenim cu poze curand. Nu pot sa cred, deci aventura a continuat! Eu nu v-am vazut in timp util ca sa opresc, apoi m-am gandit ca iar n-a pus careva benzina si ca de aia v-ati oprit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sicilyano Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 A fost super..data viitoare o sa fie si mai bine pt k s-a acumulat experienta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 Foarte misto tura, foarte misto bikeri! Merci Narcis, Laur, baiatul cu FJR, all! La 11.30 aveam motocicleta acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate