Denis_sbz Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 poate facem o intrunire de aprilisti vara asta! Nu sunt fan intinliri ( mai mult cu iesirile ) insa daca faceti ceva in sensul asta nu voi rata oportunitatea sa va salut, sa va string mina si sa ne cunoastem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 intrunire cu iesire! ) ceva cum vor sa faca astia cu vitezanele de-si aleg traseul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 p.s. spune-mi te rog cit de eficient este parbrizul fata de cel de serie Mai Denis ... e chiar f folositor si in al 2'lea rand ..completeaza imaginea de Transformers a motorului - lucru care pe mine ma fascineaza Acum nu stiu cat de bun este comparativ cu celelalte modele de parbriz ... dar comparat cu jucaria aia de stock ... e 100 de clase peste. De ex .. la 180 simteam ca'mi iau zborul cu stock'ul . Asa .. ghemuit pe rezervor am mers (poate lejer e un pic fortat) ok cu 200+ Daca iti place cum arata (majoritatea posesorilor sunt impotriva acestui look ) eu ti'l recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 (editat) Mai Denis ... e chiar f folositor si in al 2'lea rand ..completeaza imaginea de Transformers a motorului - lucru care pe mine ma fascineaza Acum nu stiu cat de bun este comparativ cu celelalte modele de parbriz ... dar comparat cu jucaria aia de stock ... e 100 de clase peste. De ex .. la 180 simteam ca'mi iau zborul cu stock'ul . Asa .. ghemuit pe rezervor am mers (poate lejer e un pic fortat) ok cu 200+ Daca iti place cum arata (majoritatea posesorilor sunt impotriva acestui look ) eu ti'l recomand Merci de raspuns Sy, mie unul imi place cum arata si sunt deacord cu tine cind spui ca-i completeaza look-ul. Paradoxal, eficienta lui sporita il face ineficient pentru gusturile mele si am sa-ti spun si de ce. Unul dintre motivele pentru care am ales naked a fost sa nu merg repede pe strada, asadar, daca parbrizul asta scade din suferinta rularii cu viteze de peste 200 nu e bun pentru mine Dealtfel, acum astept si un pinion ( -1 ) si o foaie ( +2 ) ca sa-i reduca si mai mult viteza maxima de rulare si sa-i dea mai mult zvic. Pentru cei care vor sa faca simulari cu gearing-ul, vizitati linkul asta ---->>> http://www.gearingcommander.com/ p.s. am sa caut un parbriz strict pentru look, mic si ineficient Editat Martie 1, 2013 de Denis_sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 hahaha .. te inteleg perfect PS: am devenit fan ----> dopurile de urechi rullz .. apropo de viteze mari PSS: acum am venit de la prima revizie. Am pus ulei MOTOREX 10W50 .. o fi bine/ n'o fi bine .. ramane de vazut PSSS: Constanta e plina de motoare azi .. am vazut cel putin 15 pe un drum de 5km maxim prin oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 Si in Ploiesti era nebunie cat si pe DN1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Haules baules!! ... Sa n'am parte... de cata galagia dracu pe topicul asta. Mai pune'ti draq frana .. nu v'ar mai satura D-zeu de atata palavrageala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Simbata din nou plimbare. Caucicuc spate ( Rosso Corsa ) aproape terimnat la 2800 km. p.s. astept toba, scaritele si manetele de la AR ca aia mici pe Mos Gerila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Caucicuc spate ( Rosso Corsa ) aproape terimnat la 2800 km. Pai daca iesim din viraje de se ridica roata fata... P.S. Felicitari pt jucariile voastre! Sunt superbe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Plimbare incotro ? Share the love nu umblati blat ps: 1700km facuti pana acum .. nu'i rau .. i think Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Plimbare incotro ? Share the love nu umblati blat http://www.sbz.ro/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=24849 Pai daca iesim din viraje de se ridica roata fata... P.S. Felicitari pt jucariile voastre! Sunt superbe! Mobra e de vina p.s. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rsvr Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 bujii ngk iridium pe topicul de bursa locala timisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 (editat) I-am pus si eu un parbriz ( MRA ) mai inalt ca ma obosea la drum lung. Ii cam ia din aspectul de street fighter insa sper sa-si faca treaba. Editat Martie 19, 2013 de Denis_sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 I-am pus si eu un parbriz ( MRA ) mai inalt ca ma obosea la drum lung. Ii cam ia din aspectul de street fighter insa sper sa-si faca treaba. si incet-incet o carenezi! ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 Facem raduna di Aprilisti ? Ce ziceti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 si incet-incet o carenezi! ))) Nah, chiar il dau jos si pun originalul inapoi. Astazi am rodat un pic toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Simfonia meccanica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 suna acceptabil Denis,presupun ca in realitate suna putin putin mai tare e superba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 BP ca'n China astia au blocat Youtube'ul si nu pot sa vad ce smekerie ai facut tu acolo. Ce toba ti'ai tras ,de unde si cat chesh'caval ? PS: ah da.. am uitat sa va zic, numa' vineri se facea ca dadeam ture pe Tomis ... si acu sunt in santier cu nava in Shanghai .. Moto e cocotata frumos pe standere/husa trasa peste ochi/rezervorul plin/bateria deconectata si ma asteapta cuminte pana'n iulie cand ma intorc. Viata ..ce sa zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 suna acceptabil Denis,presupun ca in realitate suna putin putin mai tare e superba Merci. In realitate suna un pic mai tare. BP ca'n China astia au blocat Youtube'ul si nu pot sa vad ce smekerie ai facut tu acolo. Ce toba ti'ai tras ,de unde si cat chesh'caval ? PS: ah da.. am uitat sa va zic, numa' vineri se facea ca dadeam ture pe Tomis ... si acu sunt in santier cu nava in Shanghai .. Moto e cocotata frumos pe standere/husa trasa peste ochi/rezervorul plin/bateria deconectata si ma asteapta cuminte pana'n iulie cand ma intorc. Viata ..ce sa zic I-am pus toba, scaritele si manetele de la www.austinracing.info p.s. serviciu usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 eu chiar nu stiam asta ... ) am ramas masca "aveti putintica rabdare" caragiale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 Echipa de marketing de la Aprilia a facut o treaba superba cu reclama asta. Incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult marca. am mai pus si eu reclama asta cu destule pagini in urma. umor englezesc pus in practica de italieni. priceless! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 nu o stiam perf sol ,mea culpa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate