Adyp Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 Auzi .. intrebare intrebatoare . Ce inaltime ai ? Circula povestea cum ca riderii mai inalti stau ingramaditi pe motoretul asta.. 179. Nu mi se pare ca stau ingramadit... Adica nici inalt nu sunt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 baga si tu mai multe poze cu ea .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 Sa ajung acasa, acum sunt prin BG. Cu conserva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Aprilia alba ? Nu de alta dar nu as lua decat rossa . No offence man , dar asa e parerea mea : nu ma las pana nu gasesc rossa , Aprila rossa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Aprilia alba ? Nu de alta dar nu as lua decat rossa . No offence man , dar asa e parerea mea : nu ma las pana nu gasesc rossa , Aprila rossa ! Eh, nu-i chiar atat de rea culoarea. Plus ca n-am prea avut de ales, iar eu am luat-o din alte considerente decat vopseaua. In plus, nu e Ferrari sa zici ca tre' musai rosie, pana si aia e in mai multe culori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 gasesc la cineva pe aici capac monopost pt RSV mille ? ... » Post actualizat in 13 Sep 2014 21:16langa fratele ducati ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 nu cred. doar pe ebay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 gasisem la cineva acum ceva timp dar pt 30 ron nu a vrut sa vanda ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 adica te-ai tiganit la pret, nu a tinut la 30 de ron, nu totul se rezuma la bani. a tinut la respectul de sine. adica tu de fapt n-ai vrut sa cumperi pentru 30 de ron si te-ai tiganit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 (editat) iarasi tu care te bagi in seama fara sa cunosti situatia ... e uite spre surprinderea ta pt mine 30 ron e fix p... si nu m-am tiganit cu nimeni, dar am fixurile mele si nu-mi place sa cumpar de la oamenii zgarciti ... Editat Septembrie 14, 2014 de baz-v8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 deci te-ai tiganit cum am mai spus! samsareala asta nu merge la toata lumea, asta e! » Post actualizat in 14 Sep 2014 08:01p.s. *sunt fix p...), nu "e" )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 uitasei sa ma corectezi ? » Post actualizat in 14 Sep 2014 08:09daca iti fac o oferta si tu refuzi , inseamna ca e tiganeala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 normal ca uitasem. da, e tiganeala. cer un pret de x lei si tu vii si imi zici ca-mi dai x-1. asta se numeste tiganeala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 (editat) pe unde ma duc numai inconjurat de orezare sunt , nu prea le plac pastele la motoristi ... » Post actualizat in 14 Sep 2014 08:16 normal ca uitasem. da, e tiganeala. cer un pret de x lei si tu vii si imi zici ca-mi dai x-1. asta se numeste tiganeala. ce gandire inteligenta ai , dupa mintea ta fiecare lucru ar trebui sa se vanda exact la pretul cerut de fiecare ... he he , de ar fi fost asa ce bine era ... Editat Septembrie 14, 2014 de baz-v8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 e relativa treaba, atata timp cat pretul se incadreaza in pretul pietei negocierile se numesc tiganii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 mda , fie cum spui tu ... oricum nu ies la capat cu tine , doar esti femeie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 doar esti femeie ... NU cred ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 ).... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 Trageam de R1 sa o las, ca de drac. Io nu te cred .R1 de la 2004 in sus ii regleazi suspensiile , anvelopa 190/55 sau 200/55 si se lasa aproape singura .N-am prea auzit pe nimeni sa se planga de ciclistica R1 cine stie ce panarama ai avut tu. Felicitari ,frumoasa achizitie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 (editat) Ady ai avut tu o problema la motocicleta ,r1 2004 are o bicicleta excelenta,eu cu toate r1`urile dupa 2004 cu care am mers si care erau in mintile lor nu am avut probleme Editat Septembrie 15, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 cel mai probabil n-avea setate suspensiile. sau poate le avea dar intre italieni si japonezi italienii castiga tot timpul la ciclistica. plus diferenta de ani de la 2004 la 2010 cand a fost lansat rsv 4... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 dupa ce mergi pe Aprilia sigur o sa ti se para ca R1 nu are ciclistica ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 ai vandut ceva?sau macar un schimb...?!? » Post actualizat in 15 Sep 2014 18:24 e moarta piata ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 (editat) Io nu te cred .R1 de la 2004 in sus ii regleazi suspensiile , anvelopa 190/55 sau 200/55 si se lasa aproape singura .N-am prea auzit pe nimeni sa se planga de ciclistica R1 cine stie ce panarama ai avut tu. Felicitari ,frumoasa achizitie ! Am avut un 2003 cu 17000 de km (luata la 3800), intretinuta ca la carte. Uite un link ceva mai vechi: http://imgur.com/a/cNd2m Gume doar D211. Comparativ cu RSV4, pe curbe, e departe. Parerea mea. Bine, si o diferenta de 7 ani. Diferenta am simtit-o imediat, pe stanga mai am putin si inchid fata (cam 1-2 mm) si asta pe strada. Fix acelasi tip de gume. Ady ai avut tu o problema la motocicleta ,r1 2004 are o bicicleta excelenta,eu cu toate r1`urile dupa 2004 cu care am mers si care erau in mintile lor nu am avut probleme Man, era un 2003. Nu zic ca R1 e praf, mie imi place R1 foarte mult, doar ca nu se compara. cel mai probabil n-avea setate suspensiile. sau poate le avea dar intre italieni si japonezi italienii castiga tot timpul la ciclistica. plus diferenta de ani de la 2004 la 2010 cand a fost lansat rsv 4... Erau setate suspensiile... probabil anii dintre ele isi spuneau cuvantul. » Post actualizat in 17 Sep 2014 08:16 Uite si o foto: Editat Septembrie 17, 2014 de Adyp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate