baz-v8 Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 nu se vand la noi si daia ... un pret mic nu inseamna neaparat un fier prost . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Iulie 25, 2015 Share Postat Iulie 25, 2015 Vreun coleg cu un rsv 2000 2009 prin bucuresti? vreau sa vad si eu ceva pe la cabluri fire. Ai rezolvat-o, man? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 25, 2015 Share Postat Iulie 25, 2015 In momentul de fata sunt 3 rsv 2004 pe bikeshop cu 2100, 2300, 2500 Euro. Ce naiba e cu preturile astea? Sunt asa problematice? Vreau de mult una si tare mi-e sa nu fac o prostie. tare cred ca o sa faci o prostie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Iulie 25, 2015 Share Postat Iulie 25, 2015 :-D ok. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Iulie 25, 2015 Share Postat Iulie 25, 2015 De ce ar face o prostie? Ce au pana la urma mobrele astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Iulie 25, 2015 Share Postat Iulie 25, 2015 Au pe dracu. N'au nimic daca sunt intretinute si proprietarii nu le'au birjarit Vaslui style. Pe sistemul Honda'i Honda .. cand n'ai bani de Aprilia / Ducati / MV / etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Iulie 25, 2015 Share Postat Iulie 25, 2015 Am sunat la anuntul care mi se parea cel mai "promotie". Era la 2300e, băiatul era singurul proprietar, luata de nouă de la UM. Se dăduse. Scria in anunt ca are probleme cu ambreiajul. Tipul a zis ca i-a picat bordul dupa 2 ani si l-a schimbat pe garantie, apoi amortizoarele fata(nu stiu ce anume la ele, desi nu vad ce mare lucru pot avea) si acum ambreiajul. Nu imi par mari defectiuni, dar tinand cont ca au aparut la o moto cu un singur proprietar nu stiu ce sa zic de una care a trecut pe la toti forjatorii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 26, 2015 Share Postat Iulie 26, 2015 Stiu eu una Tuono 4V luata de noua, dupa maxim 10 000km i-a cazut statorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Iulie 26, 2015 Share Postat Iulie 26, 2015 (editat) Ghinion de nesansa ! Eu am 30 k cu a mea si i'a cazut ... de pe bascula ..un sticker cu Monster Editat Iulie 26, 2015 de SyDemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rsvrrr Postat Iulie 29, 2015 Share Postat Iulie 29, 2015 aprilica mae vai si amar de ea are 88730 km si si nu a vazut decat bujii,filter,ulei placate si gume .Am luato la 24000 km din IT si merge si acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 18, 2015 Share Postat August 18, 2015 E cineva din București care să aibă un RSV-4 pe aici?Mulțam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat August 24, 2015 Share Postat August 24, 2015 E cineva din București care să aibă un RSV-4 pe aici? Mulțam. Eu. Dar abia acum am mai intrat pe forum. Daca nu ai rezolvat, da-mi semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Salut! Si eu m-am pricopsit aseara cu un RSV Mille din 2000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Merci. A fost luata la un pret destul de jenant pentru vanzator. VTR-ul l-am maritat ca sa o iau pe asta, l-am dat la pret de scuter lovit si fara acte. Cu banii in rate, evident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Si eu m-am pricopsit aseara cu un RSV Mille din 2000. Preț scandalos de mic la Mille, dar pierderea altuia e câștigul tău. Bine că l-ai salvat de la dezmembrat. Să te bucuri de el. Întrebare pentru comunitate: știe careva motocicleta asta? Îmi place evacuarea, dar rimstripes-urile, instalația cu xenon și mai ales anul de fabricație mă țin cam departe. De asemenea, știe cineva ce s-a întâmplat cu motocicleta BR-93-TUN, implicată într-un accident pe 6 august? Eu știu doar că a ajuns înapoi la Brăila. Apreciez orice informație. Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 (editat) Vrei sa dai 1098 ul si sa iei RSV4? LE: daca are nevoie cineva de bord pt RSV Mille / Tuono / Falco (in stare f buna) si oglinzi pt RSV Mille ( + piese motor RSV Mille) Editat Septembrie 21, 2015 de Bogdan03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Vrei sa dai 1098 ul si sa iei RSV4? E atât de evident? 1098-ul e ca și dat. Mai am de dat și Monster-ul. După atâția ani de Ducati, am nevoie de ceva mai fiabil. Mi-am zis: Aprilia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 O iei s-o dai si pe pista, presupun,nu doar pe bulevard nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Nu am skill-ul necesar pentru a scoate ceva din ea pe circuit (deocamdată) și nici valuarea pentru a o plimba pe bulevard. Așa că mă voi mulțumi s-o apreciez în primul rând pe șosea, la drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Ce raspuns diplomatic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 nici nu te primesc pe circuit daca nu scoti 110%-120% din cel mai bun timp scos pana atunci ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 (editat) nici nu te primesc pe circuit daca nu scoti 110%-120% din cel mai bun timp scos pana atunci ) Nu m-ar satisface pe mine în primul rând. Prea rar am avut de-a face cu circuitul, și nu cred că e o idee bună să încep cu un SBK de 1000 și 170-180cp. Aș înceca un 4L japonez de 600 inițial (din varii motive: cost de achiziție, întreținere, previzibilitatea motorului, etc.), dar dacă stau să pun investiția în balanță cred că aș prefera un enduro de 125, 2T. Asta strict pentru partea de fun. Revenind la subiect: dacă știți vreun RSV-4 (2010+) bun, anunțați-mă. Prefer cu evacuare și amortizor de direcție, dar nu e musai. Să fie mobra bună și prețul decent. Editat Septembrie 21, 2015 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Nu ai aflat ce s-a intamplat cu cel lovit pe Mihai Bravu. Din ce am vazut atunci, daunele erau minime la el, poate doar subcadrul stamb, dar e posibil nici sa nu fi fost atins. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Nu ai aflat ce s-a intamplat cu cel lovit pe Mihai Bravu. Din ce am vazut atunci, daunele erau minime la el, poate doar subcadrul stamb, dar e posibil nici sa nu fi fost atins. Nu, tot întreb de el Poate sunt nesimțit sau macabru, dar aș lua legătura până și cu părinții băiatului dacă e nevoie - dar nu știu cum. Până acum am aflat doar că motocicleta s-a întros la ei, la Brăila (și nu cred că e cea care e la vânzare pe Bikeshop și Autovit). De-asta întrebam dacă a mai auzit cineva ceva de ea. Dacă nu e strâmb cadrul, sigur apare la vânzare la un moment dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Cadrul nu parea stramb deloc. Chiar m-am uitat atent sa vad ce are stramb si parea destul de dreapta. Eu cred ca a facut stoppie in franare, s-a dat peste cap si l-a prins cumva pe baiat intre masina si motocicleta, ceea ce i-a fost fatal. Lumea zicea pe acolo ca avea braincap ca si casca... Daca o gasesti la vanzare pe undeva, cred ca e modelul cu ABS, deci ar trebui sa observ prima data "zimtii" aceia la roata fata. PM cu un nr de tel daca vrei poze de la accident sa ti le dau pe wazzup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate