asdfghjk Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 am facut rca, ies maine la o tura, nu stiu unde. plecarea la 10 de la mol - mcdonalds in dn1. merg numai pe sosea la soare, nu conteza destinatia sau daca ne oprim la masa sau nu, chiar prefer sa dam doar tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 am facut rca, ies maine la o tura, nu stiu unde. plecarea la 10 de la mol - mcdonalds in dn1. merg numai pe sosea la soare, nu conteza destinatia sau daca ne oprim la masa sau nu, chiar prefer sa dam doar tura. Doru ,noi plecam spre Nicopole ad Istrum, la 10 din benzinariea OMV de la intrarea in 1 Decembrie. Mancare si suc la fiecare in traista, pt ca tot nu avem timp de stat la masa. Poate vii cu noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Decembrie 10, 2011 Autor Share Postat Decembrie 10, 2011 multumesc de invitatie, nu am fost niciodata. e pe drumul de veliko? cat se face pana acolo? la cat vreti sa va intoarceti? l.e. m-am uitat, raman in ro, ma duc incolo pe dn1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 Eu cred ca ma bag la o tura pana la Veliko si inapoi, se anunta 13 grd maine acolo. http://www.yr.no/place/Bulgaria/Veliko_Tarnovo/Veliko_Tarnovo~725993/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Decembrie 10, 2011 Autor Share Postat Decembrie 10, 2011 poate merg si eu, habar n-am. sa vedem cine mai iese. esti in buc sau vii de la sinaia? la 10 e ok plecarea? p.s. mergi singur sau cu nevasta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 (editat) Sunt in Buc si nu merg singur. OMV City Mall de pe Giurgiului ora 10? Editat Decembrie 10, 2011 de phantom21042003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Decembrie 10, 2011 Autor Share Postat Decembrie 10, 2011 ok hai ca van si eu cu a mea. deci s-a modificat schimbarea dupa cum zice fantoma - 10 omv giurgiului, in intersectie pe stanga. plecarea la 10 intalnirea la 9:45. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 Doru ,noi plecam spre Nicopole ad Istrum, la 10 din benzinariea OMV de la intrarea in 1 Decembrie. Mancare si suc la fiecare in traista, pt ca tot nu avem timp de stat la masa. Poate vii cu noi. Cred ca ma lipesc si eu de voi daca mai aveti un loc vacant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Decembrie 10, 2011 Autor Share Postat Decembrie 10, 2011 (editat) nu stam mult acolo ok? baietii cu ruinele, daca vreti puteti veni la omv-ul asta si mergem impreuna pe drum. Editat Decembrie 10, 2011 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 M-ai albit cu statul asta putin..., mancam doua trei pizza, facem poze cu burtile pline si inapoi acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Decembrie 10, 2011 Autor Share Postat Decembrie 10, 2011 auzi tu ai statie ca nu mai stiu? daca da ai canale normale sau frecvente americane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 auzi tu ai statie ca nu mai stiu? daca da ai canale normale sau frecvente americane? Nu am statie, am scala rider, pilot-pasager,telefon,gps..d-astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 Intersectia de Nicopole ad Istrum e una in care am cazut eu pentru ca am vrut sa vizitez acel obiectiv si am tras o frana pe pietris+nisip. Vedeti ca prima parte de circa 500m e de enduro si restul e de cros (sau cel putin asa era anul tecut). Eu nu am garda de sol suficienta sa merg pe drumuri ca alea, asa ca in final m-am ales doar cu cazatura si habar n-am cum arata vestigiile istorice Bine, locul e usor de gasit, e ala unde stau fetitele la panda la 15-20km inainte de Veliko Tarnovo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 Intersectia de Nicopole ad Istrum e una in care am cazut eu pentru ca am vrut sa vizitez acel obiectiv si am tras o frana pe pietris+nisip. Vedeti ca prima parte de circa 500m e de enduro si restul e de cros (sau cel putin asa era anul tecut). Eu nu am garda de sol suficienta sa merg pe drumuri ca alea, asa ca in final m-am ales doar cu cazatura si habar n-am cum arata vestigiile istorice Bine, locul e usor de gasit, e ala unde stau fetitele la panda la 15-20km inainte de Veliko Tarnovo e ok drumu'... sa nu extremizam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 La 10 plec spre Mangalia in portul turistic, pe la 12.30-13 ajung la cort sau la pirati (restaurante), papa bun ce or avea aia, la 15 inapoi. 17-18 acasa. Vad si eu marea, ultima oara pe anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosM Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 e ok drumu'... sa nu extremizam... E ok si nu prea. Singurul lui atu este ca este scurt. Cu grija se poate cu orice moto. Gidul care stie doar bulgara dar tine neaparat sa-si spuna povestea este mortal. Interesant este ca am si inteles una alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Decembrie 11, 2011 Autor Share Postat Decembrie 11, 2011 La 10 plec spre Mangalia in portul turistic, pe la 12.30-13 ajung la cort sau la pirati (restaurante), papa bun ce or avea aia, la 15 inapoi. 17-18 acasa. Vad si eu marea, ultima oara pe anul asta. ce faci ma ei viu? si eu ma gandeam la mare. stai sa vorbim la tel cand va sculati, eu sunt mai matinal. am luat ieri biban de mare (seabass) sa-l fac ca in grecia. e exact din ala cum mancam acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 (editat) ce faci ma ei viu? si eu ma gandeam la mare. stai sa vorbim la tel cand va sculati, eu sunt mai matinal. am luat ieri biban de mare (seabass) sa-l fac ca in grecia. e exact din ala cum mancam acolo. Poate va hotarati intr-un final unde se merge si scrieti aici clar, in timp util. Saptamana trecuta, Giurgiu - Oltenita a fost o incantare, de-aia as fi mers si eu catre sud. Daca alegeti marea, nu merg la patratit cauciucuri si rafale de vant. Editat Decembrie 11, 2011 de textex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Decembrie 11, 2011 Autor Share Postat Decembrie 11, 2011 ba am iesit sa o aduc pe maica-mea, e f cald afara. ok ramane veliko, daca mergi hai acolo unde s-a stabilit, unde ai fost si sapt trecuta. treaba e ca nici la veliko n-ai curbe dar ajungem pe lumina inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 Mai oameni buni, desi as vrea sa vad marea, ma plictisste al naibii de mult drumul pana acolo si nu mai simt nici o placere, asadar, boieri dumneavoastra, eu raman la Veliko spre care, chiar daca nu sunt curbe e putin altceva. Asadar, ora 10 OMV City Mall. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Decembrie 11, 2011 Autor Share Postat Decembrie 11, 2011 da ma da, dar la 10 plecarea, care mergeti veniti mai devreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 (editat) Frumoasa plimbarea, mancarea exceptionala, compania de zile si cai(cuplu) mari, aprox 680, care mai de care mai frumosi. Editat Decembrie 11, 2011 de phantom21042003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Decembrie 11, 2011 Autor Share Postat Decembrie 11, 2011 f frumoasa plimbare. vreme buna, 17-18c. puneti poze care ati facut. s-a mers incet, n-am observat sa se depaseasca 200 - hahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 Pics or it didn`t happen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 Pics or it didn`t happen. As pune poze daca forumul lu' peste prajit m-ar lasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate