Harley Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Dumnezeu se te odihneasca in pace batrane ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haus Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 ...... ......... ....nu am cuvinte.... Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian_alex Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Condoleante familiei si sa ii fie tarana usoara.Nu imi vine sa cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buldogu Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Dumnezeu sa-l aiba in paza acolo unde s-a dus. Condoleante familiei!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Mi s-a facut rau... E oribil... dupa 10 ani de moto sa-ti gasesti sfarsitul asa. R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Nu imi vine sa cred!!! Odihneasca-se-n pace!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Caly Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 of... R.I.P. condoleante familiei si prietenilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian_alex Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Sincere pareri de rau pentru Radu prieten bun si pacient al Claudiei Balasa,condoleante din partea cabinetului stomatologic "DENTOMICAM SRL"din Giulesti, cartier care a legat cabinetul stomatologic de microbul motociclismului si prin motociclistul Radu Decu. Dr Lucian Balasa Dr Claudia Balasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roa Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VIOMOTO Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 SINCERE CONDOLLEANTE FAMILIEI NU-MI VINE SA CRED!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 L-am cunoscut asta vara, super-baiat! R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lety Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Odihneasca-se in pace! Cuvintele sunt de prisos.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kuki Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Hmmm...n-am ce sa mai spun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 CE PORCARIE!!! ASTIA INCONSTIENTI CARE NU AU RESPECT FATA DE PARTICIPANTII LA TRAFIC AR TREBUI NU OMORATI CI TORTURATI NON STOP SI TINUTI IN VIATA. Condoleante familiei mare pacat ca a murit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_crazy_biker Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 DOamne ..numi vine sa cred :crack:......nu se mai poate asa..prea multi mor pentru inconstienta unor tarani sau a unor oameni care nu au ce cauta pe drumuri publice... Vorbele sunt de prisos... Odihnestete in pace Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 (editat) RIP Chiar zilele trecute imi povestea un vecin de-al meu care ii cunostea si-mi zicea ce comuniste modificate aveau baietii in garaj. L-au impresionat. Cand mi-a zis nevasta-mea la tel ce a citi pe forum azi, mi s-a pus un nod in gat. Sper sa vegheze de-acolo de sus la comunistele noastre si la noi in acelasi timp. Dumnezeu sa-l ierte. Editat Octombrie 29, 2006 de slabutzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate