HondaSan Postat Iulie 25, 2012 Share Postat Iulie 25, 2012 Si eu m-am gandit si am spus la multi colegi , ar fi de ajuns si un ecuson cu numele/nick-ul. ps: La Turda vine cineva ? maine ... Da ,am fost eu si Berchezu si Silviu.Ne-am vazut acolo. Confirm participarea la Siriu asa cum am discutat si cu clujenii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 O mai fost si Drobu cu cea "solo" si Calin cu cel de-al treilea atas. Cucoanele pasajere nu le mai enumeram... Apai no , da oarece foto n-ati facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
predavasile Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 (editat) Vremea trece si ne apropiem de intrunire. Cred ca o sa fiu printre cei mai neexperimentati oameni de la intrunire. Asta inseamna ca o sa am foarte multe de invatat si inteles. Spor la aranjat motocicletele! Vasile Editat Iulie 26, 2012 de predavasile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Iulie 30, 2012 Share Postat Iulie 30, 2012 nu se mai zice nimic pe aici? ieri am avut o intalnire neasteptata cu tovarasu aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Iulie 30, 2012 Share Postat Iulie 30, 2012 iiihalei fără mine??! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Iulie 30, 2012 Share Postat Iulie 30, 2012 Si eu m-am gandit si am spus la multi colegi , ar fi de ajuns si un ecuson cu numele/nick-ul. ps: La Turda vine cineva ? maine ... pai si uite asa revenim la tag-ul propus acum ceva timp de mine! o sa ne cunoastem oricum acolo, iar daca va fi vre-unul pe care nu il conosc, il voi intreba direct ce nickname are pe forum! si am terminat balciul! hai august! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan17 Postat Iulie 30, 2012 Share Postat Iulie 30, 2012 Salutare oameni buni! La indemnurile sustinute ale lui Pedros m-am hotarat sa postez. Nu puteam sa gasesc un topic mai bun decat "Intrunirea de comuniste si atase 2012". Ma numesc Vasile,am 23 de ani, am permis moto de 5 ani,sunt proprietarul unui Ij Planeta 5 din 1992. Copilaria mi-am petrecut-o calarind mobra tatalui meu. Pe acea mobra am prins microbu'. Bine am facut! Nu am o foarte mare experienta la ghidon, dar pot spune ca sunt pasionat de motociclete si vreau sa continui sa hoinaresc pe drumurile tarii. Am tot citit post-urile voastre de pe forum. Mai mult de atat m-am mai tot intalnit cu Pedros, mi-a mai reglat motocicleta,am mai am povestit despre voi si sunt incantat ca o sa bem o bere la iarba verde. Mi-am dorit si anii trecuti sa vin, dar au aparut lucruri care m-au oprit (absolvire, nunta prieten). Anul acesta cred ca o sa va cunosc la intrunire. Cum o imagine face cat o mie de cuvinte cateva poze cu mine, cu prietena mea si cu motocicleta (Bulanel) Primele 5 poze sunt din cea mai lunga drumetie a mea cu motocicleta. Bucuresti-Muntii Macin. In total 600 km. Am fost foarte incantat de cum a mers motocicleta. Sanatate si sa auzim de bine!!! Vasile, vad ca ai motocicleta cu numar de Ag. Din ce oras esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
predavasile Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 Vasile, vad ca ai motocicleta cu numar de Ag. Din ce oras esti? Salutare. Am motocicleta cu numar de Arges pentru ca am stat prin Pitesti o vreme. Acum muncesc in Bucuresti. Inca putin si ne intalnim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 intotdeauna exista exceptii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 nu se mai zice nimic pe aici? ieri am avut o intalnire neasteptata cu tovarasu aleko poi ,v'ati dus la puicute fara mine???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
imre.66 Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 quote name='km453' timestamp='1343799719' post='3193341'] Nu functioneaza tot timpul asa. Pentru ca unii dintre comunisti nu le au deloc cu computerele. Spre exemplu, daca-l intrebi pe batranu' Berchez despre "nickname-ul lui pe forum" se va uita la tine ca la urs ... da,si sunt multi care nici nu au auzit de posibilitatea acesta a comunicari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 Sunt si mai multi care nu au auzit de comunicare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 6, 2012 Autor Share Postat August 6, 2012 (editat) ....pregatiri, pregatiri Editat August 6, 2012 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 ț'v-ar.... Âşi doar am zis să dau Âşi io o fugă la Buzău... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 ....pregatiri, pregatiri Aatia cu autobuze BMW, ce cauta la comunisti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 6, 2012 Autor Share Postat August 6, 2012 In poza e doar unu' cu IJ si unu' cu MZ. Restul......sa raspunda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 In poza e doar unu' cu IJ si unu' cu MZ. Restul......sa raspunda. Scuze, am confundat. Era berea prea rece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 ...Era berea prea rece... ..vezi sa nu te strici la stomac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 8, 2012 Autor Share Postat August 8, 2012 (editat) Scuze, am confundat. Era berea prea rece Vii sau nu la Siriu ? Editat August 8, 2012 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIRO Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 (editat) :BlueGW: Aatia cu autobuze BMW, ce cauta la comunisti? PAI CE SA CAUTE , PRIETENI VECHI, TUICA SI MAI ALES BERE DE BACAU Editat August 8, 2012 de CIRO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
charlie23 Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 (editat) 6v electrica suge uleios Izh. Spune-mi din nou, cum am vrea să călărească acest bunica de la Varna la Siriu în timp ce o curvă confortabil japonez sta in garaj? Editat August 8, 2012 de charlie23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 8, 2012 Autor Share Postat August 8, 2012 6v electrica suge uleios Izh. Spune-mi din nou, cum am vrea să călărească acest bunica de la Varna la Siriu în timp ce o curvă confortabil japonez sta in garaj? The question is.....you like to ride the old machine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 Charlie!! Speak english... would be easier. F*%king automatic translator is.... "Charlie! charlie bit mey... that really hurts " Ei mă fraților, ia să-mi spuneți voi cum merge trebÂşoara asta în urechi, la drum întins.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 facem intrunire in stilul pagan_metal/death_growl si vine Arkhipova sa ne puna sabia pe crestet,ma duc sa caut o camasa alba de in,sa se vada brandu' natural Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 :BlueGW: PAI CE SA CAUTE , PRIETENI VECHI, TUICA SI MAI ALES BERE Cit se poate de corect, nici ca se putea mai bine.Bun raspuns D-nul Stanciu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate