Sari la conținut

Kawasaki ER6N / ER6F

Beatrice
 Share

Postări Recomandate

Ar fi o treaba misto sa ne intalnim er6isti. Depinde de cati doritori sunt putem stabili o data de intalnire si o locatie, de preferinta undeva in centrul tarii sa fie accesibil pt toata lumea. Pot sa ma interesez de locatii si cazari. Sunt doritori?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare,

Ma poate ajuta cineva mai priceput cu cateva informatii? Vreau sa achizitionez carenele din fata si le-am gasit pe ebay ( http://www.ebay.com/itm/Unpainted-Left-Right-Side-Fairing-Cover-for-Kawasaki-ER-6N-2009-2010-2011-ER6N-/172532480815?epid=882740382&hash=item282bbcbb2f:g:ZzQAAOSw5cNYY3BC&vxp=mtr ) dar nu stiu daca se potrivesc si la modelul meu din 2006.

Si trebuie sa schimb furca dar nu o gasesc nicaieri sh, am gasit doar jambele noi la 700 lei bucata.

Mutumesc,

Link spre comentariu

Salutare,

Ma poate ajuta cineva mai priceput cu cateva informatii? Vreau sa achizitionez carenele din fata si le-am gasit pe ebay ( http://www.ebay.com/itm/Unpainted-Left-Right-Side-Fairing-Cover-for-Kawasaki-ER-6N-2009-2010-2011-ER6N-/172532480815?epid=882740382&hash=item282bbcbb2f:g:ZzQAAOSw5cNYY3BC&vxp=mtr ) dar nu stiu daca se potrivesc si la modelul meu din 2006.

Si trebuie sa schimb furca dar nu o gasesc nicaieri sh, am gasit doar jambele noi la 700 lei bucata.

Mutumesc,

salut. carenele din poza sunt model 2009-2011

este posibil sa se potriveasca si pe 2005-2008.

daca esti din buc, vino cu mobra si incercam. am carene ca cele din poza pe un 2009.

0725792914

Editat de rastafarian
Link spre comentariu

Salut,

Multumesc de raspuns. Mobra nu este deplasabila din pacate dar o sa demontez carena care e inca intreaga si poate ne vedem in weekend sa le comparam. O sa te sun

Multumesc

Link spre comentariu

baiatu" iti zic eu ca ,nu sunt doar cu modificari ....plus iti trebe semnalizatoare altele care nu is chiar ieftine ....problema cu furca o rezolvi usor cauta un anunt cu er6-f din 2007 care este de scoala de soferi omu il dezmembreaza ,este unu gri ,cere pe furca cu juguri 2000 de ron

l-am gasit da click direct pe link ,mai negoceaz,a vezi ce iti mai trebe :

https://www.olx.ro/oferta/dezmembrez-kawasaki-er6f-2007-ID8J6lL.html#6970ad0cd6

Editat de teby05
Link spre comentariu

Cumva aseara am reusit sa pic cu motorul, dupa toata aceasta treaba as avea si eu nevoie de o oglinda stanga de er6f, o semnalizare fata stanga si un levier de schimbator, si un suport de scarite si un ghidon, desigur daca are cineva de vanzare, olxul e puricat, am vorbit cu respectivii si nu au ce imi trebuie mie, modelul este er6f 2010

Link spre comentariu

Cumva aseara am reusit sa pic cu motorul, dupa toata aceasta treaba as avea si eu nevoie de o oglinda stanga de er6f, o semnalizare fata stanga si un levier de schimbator, si un suport de scarite si un ghidon, desigur daca are cineva de vanzare, olxul e puricat, am vorbit cu respectivii si nu au ce imi trebuie mie, modelul este er6f 2010

Stai sa vad ce am eu prin camara, ca am o oglinda, semnalizare si suport de scarite (toate noi mai putin carena cu semnalizare, daca ai nevoie de toata), dar nu mai stiu de pe ce parte sunt :P

Link spre comentariu

As avea nevoie fara carena, ca e putin zgariata imi poti da niste poze, eventaul un nr de telefon ca sa ne fie mai usor?

» Post actualizat in 04 Jul 2017 09:03

Am uitat sa adaug levierul de schimbator

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Din punctul meu de vedere, sunt două probleme cu standeru'. Prima e că stau la bloc şi nu prea am spaţiu de depozitate, iar a doua e că nu pot unge lantul pe marginea drumului, ceea ce mi-ar fi util la ture mai lungi.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Link spre comentariu

• 3 weeks later...