P T R Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 Daca se poate sta in locul marcat de SSSS, m-as baga si eu cu cortu'. E aceeasi senzatie ca in camp la MotoGP. Sa-i auzim dis-de-dimineata pe baieti cum incalzesc motoarele, alea-alea... e iarna si se plictiseste lumea?ca mi-e lene sa citesc toata povestea.orice racing pe pista e thumbs up. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 2, 2012 Autor Share Postat Februarie 2, 2012 gumele ca gumele, da' stulewa vine cu motoru cu hidrojen... atentie! buna asta rau invidiosule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sarpente Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 acum ca s a stabilit in mare locatia si fiarele care i miza pe ce se pariaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 de ce trebuie sa fie o miza? o "baieteala" pe pista nu e de ajuns? plus ca se vor strange multi, va fi fun ps: ar fi mult mai ok daca toate "disputele" de pe forum s-ar rezolva asa in loc de pagini intregi de certuri inutile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chv Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 buna asta rau invidiosule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 acum ca s a stabilit in mare locatia si fiarele care i miza pe ce se pariaza? Celui care pierde să i se taie capul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikopol Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 La 100ron camera cu 2 paturi nu cred ca merita sa stai cu cortu cine stie unde...mai ales ca sarind pe geamul de la camera esti direct pe pista asa e de aproape... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 Da nu-i mai bine sa iesi direct din cort pe pisda decit sa sari geamuri pe la baie? E periculos coane, e periculos! Iesi dimineata si tu ca omu', sa golesti vezica, si trece vre-un Rossi de Moldova de ramai fara socoteala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 3, 2012 Autor Share Postat Februarie 3, 2012 E periculos coane, e periculos! Iesi dimineata si tu ca omu', sa golesti vezica, si trece vre-un Rossi de Moldova de ramai fara socoteala. :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 Eu pun banii pe Trotinel. Sunt sigur ca va alege gumele potrivite (chiar daca nu-s de pista) iar rotile lui Stulewa, daca nu-s SM, o sa-i dea batai de cap. In schimb, configuratia circuitului avantajeaza cross-ul. We'll see... Eu n-as miza chiar atata pe gume.....daca trotinelu' nu are voie cu slick moale e un dezavantaj pt el, dar pt stelu' chiar daca nu are gume de sm mai moi, cu putin derapaj controlat pe care ma gandesc ca il stapaneste cat de cat mai ales ca e offroad-ist(cunostinte fara de care nu ai ce cauta nici pe 4 roti in teren daramite pe 2) e putin avantajat. A-ti spune ca si trotinel poate face derapaj controlat cu RR-ul....nu prea, e mult mai facil si mai putin periculos cu suspensiile moi ale unei motociclete enduro si ralie-ride. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 Care club? Este club? E misto? Am vazut ca aproape de pista e si Metro, putem merge acolo sa luam cirnati si bere. http://g.co/maps/64jcn Da nu-i mai bine sa iesi direct din cort pe pisda decit sa sari geamuri pe la baie? bre este club acolo pe insula.Club Marinaru' stiu eu de cand am fost acu 2 ani ca neam pus sa dormim la 4 si auzeam muzica din club(alors on dance si disco ramacing) si neam dus sa intram dar nu neau lasat. apoi am zis ca intram de pe terasa dar cand un prieten a zis uite pe aici a si plecat si numa se aude. dumbb si il vad ca percuteaza inapoi zicand: au geamu ziua ne dam spidi, fac eveniment de ala pe FB si gasim niste "trofeee" iar seara din club le ducem in camera de hotel(cort) dar 100 lei pt camera nu e mult, avand in vedere ca faci un dush, poate ai si enternet sa mai feisbucaresti cu pozele, una alta. dar nici la cort nu e rau. E periculos coane, e periculos! Iesi dimineata si tu ca omu', sa golesti vezica, si trece vre-un Rossi de Moldova de ramai fara socoteala. da da da, pai vine moldoveanu cu viteza pe pista, si tu cand faci pipi si el pune jenunchiu joc, numa te trezesti cu un oral involuntar fortat. nu nu. Eu n-as miza chiar atata pe gume.....daca trotinelu' nu are voie cu slick moale e un dezavantaj pt el, dar pt stelu' chiar daca nu are gume de sm mai moi, cu putin derapaj controlat pe care ma gandesc ca il stapaneste cat de cat mai ales ca e offroad-ist(cunostinte fara de care nu ai ce cauta nici pe 4 roti in teren daramite pe 2) e putin avantajat. A-ti spune ca si trotinel poate face derapaj controlat cu RR-ul....nu prea, e mult mai facil si mai putin periculos cu suspensiile moi ale unei motociclete enduro si ralie-ride. aici ai dreptate. fara slick e dezavantaj, sau orice alta guma moale. dar nici pe Stulewa nu poate fi avantaj daca are gume de eff si vrea derapaj. totusi pista e aderenta in unele zone si ar putea sa nui dea voie sa intre in derapaj. dar mai bine e sa ii lasam pe ei sa se joace si care nu castiga da berea seara, care castiga.... da si el berea seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 (editat) Umbla vorba ca soimumu maltez nu a uitat ca nu sunteti de acord ca scuteru' e motocicleta si deja se antreneaza cum sa intre pe pista cu voi sa va strice socotelile. http://www.youtube.com/watch?v=46u5MQCJZgY Mai mult, am primit de veste ca a invatat secretul aerodinamicii pe scuter. Maxiscuter. Editat Februarie 3, 2012 de JCDenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 wa toate ca toate dar cine v-a lipsi pe langa Maltratezu si care mai era, lipseste Bellbody si cu Cesar. ca tare ferumos a fost cand s-au dat spidi pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 3, 2012 Autor Share Postat Februarie 3, 2012 aici ai dreptate. fara slick e dezavantaj, sau orice alta guma moale. dar nici pe Stulewa nu poate fi avantaj daca are gume de eff si vrea derapaj. totusi pista e aderenta in unele zone si ar putea sa nui dea voie sa intre in derapaj. pai da , ca o fi dupa ia, pista... ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 pai da , ca o fi dupa ia, pista... ))) tu ai avantaj ca daca ai iesit in decor.... poti so iei pe deadreptu, dar troctinelu intra la cules floricele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 3, 2012 Autor Share Postat Februarie 3, 2012 daca o scapa in porumb face o aratura de toata frumusetea de ne pun aia sa plantam panselutze p-acolo, la amcart o mai dadeam la pace cu victor dar la bacau... scapa cine poate!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 laa wa ca nici la bacau nu iti zic nimic. adica nu am auzit sa iti zica ceva daca iesi pe deadreptu. eu cand m-am dat de pamant, am primit si o cafea un suc, si nu mai stiu ce mi-au mai dat. pt ca era vina lor pt pista murdara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 Sa anuntati o data si ma prezint si eu la competitie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 Sa anuntati o data si ma prezint si eu la competitie ! That's the spirit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 4, 2012 Autor Share Postat Februarie 4, 2012 (editat) Sa anuntati o data si ma prezint si eu la competitie ! anuntam negresit, asa taica asa, cu cat mai multi cu atat mai bine ))) Editat Februarie 4, 2012 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 anuntam negresit, asa taica asa, cu cat mai multi cu atat mai bine ))) poate ne impiedicam unu in altu acolo pe pixda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 4, 2012 Autor Share Postat Februarie 4, 2012 io v-am zis ca m-antrenez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vLD Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 io v-am zis ca m-antrenez you lucky b@stard! azi a nins si la noi pentru prima data si vad ca nu se opreste deja e zapada ca lumea, ce m-as fi dat si eu cu o jucarie ca aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 Am mers mult cu prietenii pe circuitul Euroring din Ungaria , eu tot timpul cu enduro touring ...... si acela nu se compara la dimensiuni cu cel de la Bacau , este mult mai mare , dar oricum nu este un circuit de viteza ci unul tehnic . In principiu seamana cu cel de la Bacau . Un enduro , tot timpul bate o vitezana pe un circuit tehnic , deoarece , un monocilindru are cuplu de jos , pe cand un 4 in linie , il are deabia dupa ceva mii de ture ........ deci eu pariez de acum ca Stulewa va castiga . Cum momentan sunt la Buzau cu treaba si se poate sa mai stau mult in zona , ma bag si eu cand mergeti pe circuit ....... DISTRACTIA CONTEAZA PANA LA URMA ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------- Frumoase jucaria de zapda ..... este bestial kitul acela , am mers si eu in Austria si este demential , dar e misto sa ai zapada mare , vad ca tu pe unde te-ai dat se cam vedeau balariile ??? a mers bine ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate