Roxynel Postat Decembrie 27, 2013 Share Postat Decembrie 27, 2013 nu cunosc.. sry .. e grupul in care suntem noi (eu, festina, etc ) a venit robert_bobariu mai devreme si mi-a adus banutii si masinuta .. e bembeu .. ata ete am acceptat si asa ) app...atata punga??!? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 27, 2013 Share Postat Decembrie 27, 2013 a venit robert_bobariu mai devreme si mi-a adus banutii si masinuta .. e bembeu .. ata ete am acceptat si asa ) dar ce frumoasa este! R E S P E C T, R O B E R T ! asa DA Om! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 27, 2013 Share Postat Decembrie 27, 2013 E un mesaj subliminal, pun pariu ))) Frumoasa masinuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Decembrie 27, 2013 Share Postat Decembrie 27, 2013 BMW ...??????? Si ai acceptat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 27, 2013 Share Postat Decembrie 27, 2013 am zis ca deh .. e pt o cauza nobila .. se accepta si bembeuri ce sa facem .. oricum .. bine ca nu era kle /index.php?/topic/706132-moshociclistii-2013/page-2 cateva poze si arhivele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 31, 2013 Share Postat Decembrie 31, 2013 sa aveti cel mai frumos an va pupa taz, La Multi Ani !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Decembrie 31, 2013 Share Postat Decembrie 31, 2013 La multi ani, copii! Ma bucur ca v-am cunoscut si poate ne vedem si pe drumurile patriei la anul. Si la muuulti ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Decembrie 31, 2013 Share Postat Decembrie 31, 2013 La multi ani de asemenea..... a fost o placere, si sper sa fie in continuare..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Decembrie 31, 2013 Share Postat Decembrie 31, 2013 La Multi Ani , sa ne revedem sanatosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 31, 2013 Share Postat Decembrie 31, 2013 La multi ani si de la mine, copii! Sa va dea Bunutzul numai bucurii, sanatate si impliniri pe toate planurile! Si neaparat sa faceti totul ca sa fiti fericiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Ianuarie 2, 2014 Share Postat Ianuarie 2, 2014 La Multi Ani, tuturor si un an minunat fiecaruia! sa ne vedem cu bine si in anii ce vin, fie pe doua roti, fie pe drum, fie pe la carciumi sau si in alte ocazii caritabile. sunt fericit ca am cunoscut (si) in acest an oameni buni si veseli si ca i-am reintalnit cu prilejul acestui "concurs" pe cei pe care-i stiam deja. felul in care s-a incheiat in anul acesta concursul mi se pare uluitor de frumos si toata lumea a contribuit la acest deznodamant superb. asfalt uscat, Oameni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 la multi ani si la multi bani si sa va aduca noul an tot ce nu v-a adus cel precedent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 neavand feisbuc, nu am cum sa fac un event sa va adun pe toti, asa ca scriu aici: da' anu' asta nu ne vedem si noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 saptamana asta cand vreti .. si hai cu vara ca intru in sevraj .. am fix o saptamana de cand n-am mai mers cu mobra si nu cred ca mai rezist mult (( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 Saptamana care vine (3-11 febr) eu sunt in vacanta si programul meu "incarcat" presupune niste intalniri cu diversi medici si cam atat Atat, in afara de desfacut volanul lui Tico si reparat blocul de lumini, da' aia e alta gâscă in alta traista Si ma gandesc la o ciorbita de burta cu o tona de ardei iute... Miam-miam! Plescoi o avea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 31, 2014 Admin Share Postat Ianuarie 31, 2014 (editat) Ca bine zici.. Maine seara? Editat Ianuarie 31, 2014 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 Ar fi fain, luv-ule, dar cred ca e prea din scurt, poate oamenii sunt pe la munte hai s-o comitem intr-o zi lucratoare, teoretic toata lumea ar fi in Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 bai nene, nu mai vorbiti de ciorba de burta. asta e atac cu arma.......alba. mai am un pic si fac ulcer de cat am inghitit in sec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 eu vin in orice zi spuneti ca se va comite. in oricare zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 31, 2014 Admin Share Postat Ianuarie 31, 2014 Am vorbit cu Foxu si Simi, anunta si ei daca ajung. L-am sunat pe Plescoi, omu' mi-a spus ca maine are o formatie de jazz live si se plateste intrare, 25 lei/om, bani in care intra un pahar de vin la alegere + o farfurie cu 5 bruschete. Daca vrem masa o putem aranja oriunde, eventual intr-un separeu sa stam la palavre, jazz-ul ma intereseaza mai putin. Eu as merge..anuntati-va aici, sa-i spunem maine omului citi ajungem.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 io vin sigur, incepand cu 7-7.30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 I'm in too 8.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 31, 2014 Admin Share Postat Ianuarie 31, 2014 (editat) Doamne, ce ore..7.30/8.00..da matinali sunteti maica, cu ce betivi m-am inhaitat.. Eu ajung abia pe la 19.30/20.00.. PS:Bagati-va pe lista citi veniti, sa-i spun maine lu' Plescoiu ce masa sa faca.. 1.Luv (3 pax) 2.Rares? 3.Kali? 4. Editat Ianuarie 31, 2014 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 Salut, din pacate nu reusesc s-o conving pe Gabi sa iasa si maine din casa ( leneveala de week.end ), iar sa vin singur nu e fair.... Mi-ar conveni mai mult in timpul saptamanii ! Ce spui Kali, Rares ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 sa vin singur nu e fair.... Mi-ar conveni mai mult in timpul saptamanii ! Ce spui Kali, Rares ? inteleg perfect .... totusi, daca hotarati sa ramana maine, eu vin. sau si in alta zi, absolut cum decideti, pentru mine e f. ok oricand. (dar funny ar fi sa fim mai multi, asa se isca veselia mai cu spor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate